Pavao Posted January 21, 2012 Author Report Posted January 21, 2012 Zadar je puno bolji izbor za ovaj festival nego Zagreb i grad kvalitetniji za život. Zagreb je tek 5. ili 6. po kvaliteti života u Hr. Grad barem 2000 godina stariji od Zagreba, mediteran, more, renesansa, gotika...u Zadru imaš sve. Ovo će biti možda jedini metal festival direktno na morskoj obali, uz samu plažu na Puntamici. Zagreb, tj. okolica Zagreba će se morati strpiti do 2013.
..charlie.. Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Mislim da je njemu probematicna bezbednost u Zadru. A verujem da ga za kvalitet zivotu u Zadru zabole. Bitno mu je gde ce sacuvati glavu, a ne gde ljudi bolje zive. 6
truliandedzombileš! Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 (edited) Mogao je fest biti u puli/istri, ovako ići u srbomrzački, ustaški centar sveta? neka fala... Edited January 22, 2012 by truliandedzombileš! 1 1
Talvi Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Pa da, organizatorima je raspoloženje lokalnog stanovništva prema Srbima trebao biti primarni kriterijum pri odabiru lokacije za festival. Ajde ne prdite više nego pričajte o festu, smarate više sa ovim.
kuruz Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Не причају људи о томе, него кажу да им не пада на памет да иду у град који важи за најгоре место за Србе, уз Дубровник.
Talvi Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Isto kao da odeš na temu nekog random benda kako bi rekao da ga ne slušaš. Koga ne zanima neka se drži podalje i ćao.
truliandedzombileš! Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Čovek uvek može da kaže zašto neki bend ne sluša, eto, kao što ne slušam nazi bendove, ne idem ni na festivale u ustaške gradove. Rekao bih sasvim politički korektan stav, za forum b92 jebote. No, svakako, bolji je i prikladniji spam oko slika SW par postova iznad... 7 1
Talvi Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 To je bilo u sklopu priče o odlasku na fest.
Descender Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 (edited) Ja sam u Zadru bio nekoliko puta u posljednjih 5-6 godina i u sezoni i van nje i nisam nikad imao nijedan problem ni nesporazum, ni najmanji. Kao ni u Dubrovniku, gdje sam u posljednjih 7-8 godina bio vise od 10 puta. Bio sam na pocetku skeptican prema ovom festu zbog organizatora, ali cini se da ovaj put nece biti takvih problema kao ranije sa onim pokusajem od festivala i rado bih isao, pogotovo jer je Zadar odlican grad + more, sunce i tako to, ali za sada me BAS interesuju samo Dark Tranquility, Moonspell, Septic Flesh i Hypocrisy, kao i par ostalih koje bih mogao pogledati ali mi nije proiritet, a kako malo prije toga planiram na Deathkult, mozda ce biti previse za tako kratko vrijeme. Vidjecemo... Edited January 22, 2012 by Descender 1
Stolet Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Razlikuju se utisci naravno. Kako neki nisu imali problema, tako je moja sestra npr. sa svojom grupom u Dubrovniku imala problema samo takvih Isto tako mi je poznanik iz Zadra, koji je Hrvat jelte, rekao kako u gradu apsolutno postoji mnoštvo ljudi koji smatraju Srbe krajnje nepoželjnima, i da, u najmanju ruku, treba biti obazriv
Descender Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Ne sumnjam, i sam sam cuo nekoliko slicnih iskustava, ali meni se nikad nista nije desilo, ni najmanje neprijatno. Na debile se svuda uvijek moze naletjeti, pogotovo u ovim govinima od drzava u kojima zivimo i upravo tako - treba biti obazriv, svuda.
BLACK JESUS Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 (edited) Slažem se. Ne treba generalizovati zbog nekolicine budala. Znam nekoliko Hrvata ovde, i znam podosta Srba što su više u Hrvatskoj nego li Srbiji i nemaju ljudi nikakvih problema (mada možda je tako jer pričaju jekavicu). Ovo je da kažem moderan festival, na koji će uglavnom ići mlađe osobe "proširenih vidika" i sumnjam da će biti toliko zatucanih ljudi koliko se ovde piše. Pre će biti kako će lokalno stanovnišvo reagovati na toliki broj čupavaca, bili oni Hrvati, Srbi, Bosanci, Makedonci... Edited January 22, 2012 by BLACK JESUS 2
dimmu1 Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Не причају људи о томе, него кажу да им не пада на памет да иду у град који важи за најгоре место за Србе, уз Дубровник. po prvi put cu se sloziti sa kuruzom.zainteresovan sam za festival i sve je spremno da idem na isti ali kako stvari stoje moracu se zaputiti u austriju. kad vec pricamo o utiscima moji su bili u zadru preprosle godine,neko iz njihove grupe je otisao do trafike da uzme baterije za fotoaparat i cim su rekli dobar dan sve je bilo gotovo... znam da svuda ima budala i debila ali opet meni licno nije prijatno otici u zadar. do 28.2. su trenutno ove jeftinije karte pa imam jos mesec i kusur da razmislim gde cu ici..
Pavao Posted January 22, 2012 Author Report Posted January 22, 2012 (edited) Pre će biti kako će lokalno stanovnišvo reagovati na toliki broj čupavaca, bili oni Hrvati, Srbi, Bosanci, Makedonci... Na tom poluotoku Puntamika se već godinama održava poveći biker festival, a uglavnom se tu nalaze uglavnom hoteli i turistički objekti i ljudi koji tamo žive ili rade već godinama ugošćuju turiste iz svih krajeva Europe i svijeta i navikli su na svašta. To je jedan multikulturalan prostor i festival je otvoren za sve i to će biti jedini metal festival direktno uz morsku plažu. I u budućnosti će samo jačati. Edited January 22, 2012 by Pavao 2 7
BLAGOJE Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 DUVAJ GA PAVAO salim se,jebote i ovaj fest sabija,pa dokle vise.
Mr. Metal Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Da ponovim, ako neko hoce da ide, karte se za Srbiju se prodaju preko: www.mrmetal.org Svirace tamo dosta velikih bendova, bendova iz okruzenja, iz Srbije i BIH.
Pavao Posted January 27, 2012 Author Report Posted January 27, 2012 (edited) Edited January 27, 2012 by Pavao 1 1
Pavao Posted February 3, 2012 Author Report Posted February 3, 2012 + Brainstorm, Graveworm, Fueled By Fire, Steelwing 1 2
Pavao Posted February 3, 2012 Author Report Posted February 3, 2012 + Nexus Inferis, Emergency Gate i Huntress 1
Lord Iffy Boatrace Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 (edited) U Madjarskoj ce biti mnogo bolje ja sam cuo,iako ga nema ove god. Edited February 3, 2012 by BruceBruce 2 2
dimmu1 Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 U Madjarskoj ce biti mnogo bolje ja sam cuo,iako ga nema ove god. pa sta onda ima ako nema metal fest? jos i fueled by fire dodali 1
Recommended Posts