Jump to content

Recommended Posts

Guest HEFEST
Posted

Da neces mozda obrnuto. Ipak je to njihova turneja. Ako budemo urlali mozda VR izadje na bis kao sto su to uradili ovi iz Firewinda.

Posted

Tako, ali tako mi se jebeno ne ide na HammerFall, a tako bih opet gledao VR, posebno nakon ovogodisnje ubice koga su izdali.

Mrzecu sebe i ako odem i ako ne odem, catch 22 najgori.

Posted

"VICIOUS RUMORS is known for their high-energy show and the band is hot after months of touring. Every show will be a night to remember as VICIOUS RUMORS return to Europe for this end-of-the-year European tour. The best is yet to come!"

VICIOUS RUMORS will support HAMMERFALL on the following dates:

Nov. 27 - Trencin, Slovakia - Piano

Nov. 28 - Budapest, Hungary - Petöfi Hall

Nov. 30 - Bucharest, Romania - Hard Rock Café

Dec. 01 - Belgrade, Serbia - SKC

Dec. 02 - Zagreb, Croatia - Boogaloo

Dec. 03 - Ljubljana, Slovenia - Siska

Dec. 04 - Passau, Germany - Dreiländerhalle

Dec. 06 - Barcelona, Spain - Salamandra 1

Dec. 07 - Madrid, Spain - Sala Heineken

Dec. 08 - Seville, Spain - Fanatic

Dec. 09 - Porto, Portugal - Hard Club

Dec. 10 - Bilbao, Spain - Santana 27 Gold

Posted

Ali šta Hammerfall mora da radi da popuni show - jedni modernisti, jedan brutalniji bend, jedan old skul kult i sve to za zagrevanje kao. A mogu lepo da sviraju prva dva u celini i celosti :twisted:

Posted (edited)

Je**te se latentni hejteri, isao bih i samo zbog HF, sad je jos bolje sto su Vicious Rumors tu, kraj price.

Edited by Runner
  • Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Ja idem zbog VR, ali ću najverovatnije ostati i na HF.

Jeste, upala je, doci ce svih 20 ljudi koji slusaju predgrupe :)

Inace, jedva cekam koncert, Hammerfall je bio dobar prva dva puta, ne vidim razlog ni da treci koncert u Srbiji ne bude dobar.

• Upvote 1
Posted

Juče sam kupio kartu, jedva čekam koncert i da kraljevi power metal zasviraju npr "Digital Dictator", "Towns On Fire", "Lady Took A Chance", "Out Of The Shadows", "Don't Wait for Me", "World Church", "Ship of Fools", "Six Stepsisters"...

Posted

Vicious Rumors!!! Za mene su oni headlineri. :rockdevil:

i za mene

čim sam ovo čuo setih se carl alberta, cda - word of mouth, kog sam kupio kad se pojavio i tužnih vesti koje su kasnije usledile

r.i.p. carl

Posted

Realno ovi koji su očekivali Riot kao specijalne goste imaće više nego odličnu zamenu.

Šteta samo za Riot ovo je mogla da im bude odlična promocija novog albuma koji izlazi 31. oktobra.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...