Grobodan Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 http://www.setlist.fm/setlist/vicious-rumors/2011/club-202-budapest-hungary-13d1c1b1.html Vicious rumors su se malo otvorili ali gde sa novog Let the garden burn a ne Razorback blade, c c c... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Metal Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 "the support bands for the upcoming Hammerfall show in Bucharest will not be able to make it to Romania. thus their tour bus is fixed already and they will be arriving tomorrow in Belgrade at around 11:00 a.m. Local Serbian time. Please be so kind to inform all the fans and the press that the show will be held as announced for SKC in Belgrade." Dakle, sve je u redu sa certom u BG. Vidimo se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Да, изгледа да људи баш не читају. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Bice ludo danas. Vidimo se ! ! ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavyervin Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Vicious Rumors setlista kratka ali NEMOZE da bude bolja, sve je na mestu!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Vicious Rumors setlista kratka ali NEMOZE da bude bolja, sve je na mestu!!! Upravo tako!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerotimije Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Vicious Rumors setlista kratka ali NEMOZE da bude bolja, sve je na mestu!!! ne moze* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Vidimo se večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReNeGaDe037 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Prodajem kartu za koncert hammerfalla . 1800din. ponude na pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Pozdrav ovo je raspored Death destruction 19.00 - 19.25 Amaranthe 19.40 - 20.10 Vicious Rumors 20.25 - 21.05 Hammerfall 21.30 Yeah, right Tek oko 20:20 je poceo taj sugavi Amaranthe... Tuga od benda. Pevaljka dobra picka, ostalo sranje. Jedan od najgorih "bendova" koje sam cuo uzivo. Vicious Rumors pokidao. Mogao je malo bolji zvuk da bude, ali generalno nemam zamerke, Brian je sjajan frontmen. HammerFall - OK svirka. Priznajem da nisam nesto puno slusao bend u zadnje vreme i da nisam bas bio "zagrejan" za koncert, ali sve u svemu sam zadovoljan. Jedino sto sam morao da odem posle The Dragon Lies Bleeding da uhvatim prevoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 AMARANTHE DOMINACIJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 koliko bilo ljudi, bas me zanima jer je bio IE skoro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Isto kao na IE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 E drago mi je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Ja bih pre reko da mi je čudno, ali drago mi je što da ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Ja sam ocekivala 400-500. Retki su oni koji su isli na oba kao ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Zasluge jbg. E da, VR je bio okej ali mnogo meni bolji prvi put. Novi pjevac dobro radi posao skroz. Loš im zvuk bio. HF pola liste Bože sačuvaj, pola liste ode grlo u kurac. Sve u svemu sredina neka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 vr - kratko ali slatko hf - solidna svirka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mugen Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 DD i Amaranthe su bili ok ali je VR stvarno odradio super posao pred HF koji je bio odličan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 THE DRAGON LIES BLEEDING!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Extra koncert!!! Vicious Rumors i Hammerfall su pokazali kako treba da zvuci jedan cistokrvni Heavy Metal koncert. Setliste malo ranijih koncerata nisam pratio tako da su mi danasnje setliste bile OK. Mozda su HF mogli da ubace Glory To The Brave ili po jos koju (Trailblazers ili tako to), ali i ovako je OK. Sve u svemu/Suma sumarum... super provod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavyervin Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 (edited) Vicious oduvao ma sta ko da kaze. Ladno me se setio Geoff da sam ih vodio u kst prosli put a Larry me na silazu sa stepenica zaglio i vikao kakoo sam ogroman fan i lepo se pozdravio, iznenadio sam se za Thaena d je opet u bendu i on me se ladno seca, puno sam prico s njima, pogotovo sa Stephenom,, s kim prosli put nisam imo prilike, kako mi objasnio zasto nije snam iso tad u kst, jer se posvadjao sa Larry-jem, i Briann je odradio poso,, ok lik u prici al na bini pomalo lud. I dao mi Thaen trzalicu iz dzepa, prosli put mi dao Geoff, Hammerfall ko da nije ni bio, gledao sam poo koncerta, pola bioo napolje sa VR i pri kraju kaze Stephen, aj da vidimoo malo i njih, imo je par reci o njima al to nek ostane nasa tajna,haha,, verovatno pola vas zna sta je reko.... Pozdrav za Divljeg Tigra koji je neprikosnoveni poznavalac madjarske scene... jedva se odvojili pri polasku kuci, Mindhalalig R 'N'R Izvinjavamm se na duplim slovima ili izostavljenim,drma me euforia Edited December 2, 2011 by heavyervin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamguardian Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 (edited) Ja ne znam da li smo mi svi bili na istom koncertu, ali o kakvoj dominaciji predgrupa vi pricate? Ili su ovo samo hejteri hammerfalla, koji su dosli samo da kenjaju po bendu jer su oni dosli samo na predgrupe? Ne kapiram, Ajde sad jos recite da je vicious rumors ili amaranthe napravio atmosferu, ko recimo sabaton proslog puta? Dajte molim vas.. Srecom hammerfall je stvarno bio odlican, a i publika sto me je malko i zacudilo. Iako volim ovaj bend, uopste nisam bio nesto preterano zagrejan za koncert, ali su stvarno razvalili, sto se i videlo na publici i njihovoj reakciji. Highlightovi su definitivno bili dragon lies bleeding i let the hammer fall. Stop hating bandwagonerima. Edited December 2, 2011 by Kamguardian 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavyervin Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Kamguardian Smiri se covek, niko nije ispljovo Hammerfall, ja ih slusam od prvog albuma, cak imam neke neobjavljene snimke vhs kad su prvi put nastupali van svoje zemlje. Svaki sam im koncert u zemlji gledao al moras priznati(ili nemoras) da su bili konkurencija jaka za Krokus, drugi put ih Sabaton jeste pojeo, meni su licno bili Bloobound najbolji, a danas jednostavno Vicious odsvirali i ostavili praznilo. I meni drago zbog Dragon, napkonnn odsvirali al kolko god bioo fan HF, VR su bili bolji iako imaju manju publiku. Nista se nebi promenilo i da su Riot dosli. Mala al odabrana ekipa bi ih ispratila. I kao zadnje, HF izigravaju zvezde, to mi je neko iz prve ruke reko Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanley Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Mislim da su ocekivanja od HF bila malo veca. Svirka nije losa, ali dosta je, bar meni, to rutinski izgledalo... Oskare Srbine, he, he...kladim se da ne zna ni rec srpskog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts