SkullKrusheR Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 plakao sam kao curica. nije moglo bolje od ovoga. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 mnogo dobra epizoda, i bas mi je super sto su poslednje dve ovako spore mwa pesma na kraju je ukomponovana genijalno, kao da je pisana za seriju aaron paul sa oziljcima i u need for speed, nije morao da skida sminku Inace, na ovom klipu Vince Gilligan ekskuzivno prica o svom sledećem velikom projektu nakon X-Files i Breaking Bad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Genijalna serija, genijalan kraj, apsolutno sve je na mestu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted September 30, 2013 Author Report Share Posted September 30, 2013 Odlicno finale, mada sam ocekivao da ce biti dosta mracnija epizoda, ali dobro. Genijalna serija od pocetka do kraja. PS.Ipak mi finale Six Feet Under ostaje br.1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt of Rivia Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 malo sam se bojao da ne useru nesto na kraju, nekako mi je delovalo kao da su zbrzali ovu poslednju sezonu. mogli su jos 3/4 epizode da odrade, ali dobro. ispalo je savrseno na kraju... BRAVO VINCE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Fenomenalna serija, od početka do kraja! 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Dobar kraj, sve je lepo zaokruženo... mada, epizoda ko epizoda, šta znam, očekivao sam nešto malo drugačije, nekako je ravnog tempa dosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 odlichna detaljna analiza sa kojom se 100% slazem. http://www.sbnation.com/2013/9/30/4785066/breaking-bad-felina-and-the-end ima i nekih detalja koje ste mozda propustili. i gif na kraju je pobeda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 (edited) (Po meni) epohalna glupost od serije (a la Sopranos), ali sta da se radi. Sad je oslobodjen nedeljni vecernji termin za jos vecu glupost. Na srecu, pogledao sam samo pilot epizodu onomad, pa tamo neku pre par godina, pa pretposlednju i poslednju. Whew. Kapiram da 99% vas zabole, no budite njezni, kao nekada. Edited October 1, 2013 by Dersu Uzala 1 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 A jbg-a nije za svakog . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 (edited) Pao sam. Odlicna serija, odlican kraj. Edited October 1, 2013 by -Mare 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 (Po meni) epohalna glupost od serije (a la Sopranos), ali sta da se radi. Sad je oslobodjen nedeljni vecernji termin za Vil i Grejs SajSi Nispe. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 (Po meni) epohalna glupost od serije (a la Sopranos), ali sta da se radi. Sad je oslobodjen nedeljni vecernji termin za jos vecu glupost. Na srecu, pogledao sam samo pilot epizodu onomad, pa tamo neku pre par godina, pa pretposlednju i poslednju. Whew. Kapiram da 99% vas zabole, no budite njezni, kao nekada. Dersu najzad pametan covek ovde da kaze glasno da su Sopranosi tesko govno.Za Breking Bad se ne bih slozio jer je ipak dosta zanimljiva iako mnogo stvari ne piju vodu u fabuli. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Odlican kraj. Kako su odabrali pesmu za kraj - majstorski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 е да, једна велика мана последње епизоде је што Џеси није био више укључен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 to sam i ja rekao. ali je barem izashao kao pobednik iz svega ovoga, pod uslovom da ne uhvate u nekoj hipotetichkoj buducnosti (ili josh bolje da nadje negde onaj disk shto je snimio sa henkom i iskoristi to u zamenu za slobodu i nekako dobije starateljstvo nad brokom, to bi bio ultimativni hepi end). meni je super shto na kraju niko ne zna gde se nalaze svi oni milioni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Debilno bi bilo jer posle svega što je prošao nelogično je da ostane normalan Kako je genijalna ova pesma na kraju, ceo dan je pevam Ne može edit pa mora ovako Jedna zanimljivost u vezi naziva posednje epizode: FELINA = Fe (Iron = Blood) Li(Lithium = Meth) Na(Sodium = tears) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 ima taj podatak na onom linku shto sam kachio gore. na sve su mislili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 (edited) Cini mi se da su sa poslednjom epizodom igrali na sigurno. Scenaristi su hteli da srede sve repove iz predjasnjih epizoda, i vecina radnje je bila predvidljiva. Tempo radnje je bio poprilicno spor, smetalo mi je sto su posegli za kliseom nad kliseima, gde se Walt oprasta od svoje porodice i ostalih likova na svoj sopstveni nacin. Cranston ponovo ima fenomenalne momente, razgovor sa Skylar gde prvi put ne laze, vec je bolno iskren, da je sve ovo uradio zbog sebe, i da mu se dopalo. Na neki nacin on je doziveo iskupljenje, i zbog drugih postupaka tokom epizode, da ne kvarim sada, ali taj razgovor je ubo u sustinu lika. Iznerviralo me i to sto su Jessie zapostavili, ocekivao sam da ce biti vise interakcije sa njim posle svega kroz sta su prosli zbog Walterovog ega. Kada posmatram seriju kao jednu veliku celinu, definitivno jedna od boljih u poslednjih nekoliko godina. I drago mi je sto su je zavrsili na vreme, a ne da je otezu kao druge serije gde bi se razvodnjila i izgubila na koherentnosti i intrigama koje je dostavljala kroz ovih 5 sezona. P.S. Giligan je ponovo pokazao da ima smisla za humor jer je ubacio Badger-a i Skinny Pete-a. Alternativni krajevei Breaking Bad-a, koje nisu uzeli za ozbiljnu jer je vecina bila grozna. http://www.ign.com/articles/2013/10/01/five-ways-breaking-bad-couldve-ended Edited October 3, 2013 by VoivodBG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 (edited) Rest in Peace, Walter White. Credit to the Unofficial Breaking Bad Fan Tour & Albuquerque Journal.http://bit.ly/158KZzg Edited October 4, 2013 by VoivodBG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Dobra serija, solidan završetak. Nerelano mi je da su oni nacisi imali ~70 miliona + su i dalje kuvali a živeli su i dalje ko klošari... E da, ne znam je l' bio, kul link: Was it all a dream? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Imbecilna serija ali imbecili su joj se obradovali. Try Wild Russia imbecili. To je realnost. 2 21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Dersu ima li sta za tebe da se probere tamo u ameriki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 (edited) Edited October 10, 2013 by рогозуб 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts