рогозуб Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 (edited) spoler alert, ko nije gledao poslednju epizodu neka ne gleda ovaj klip koji objashnjava neke detalje u istoj: http://vimeo.com/76287333 Edited October 11, 2013 by рогозуб 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Dersu ima li sta za tebe da se probere tamo u ameriki? Pa ona...Wild Russia...ima svasta na javnoj televiziji (koja je u Amerigi najaca). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 (edited) Pa dobro, to je vidim dokumentarac, overice se. Gledao sam "Happy People: A Year in the Taiga" od Herzog-a, pretpostavljam da je slicno tome. Edited October 12, 2013 by LoveHateLove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Savrsen kraj savrsene poslednje sezone savrsene serije!Nista ja tu ne bih dodavao ili oduzimao,sve je savrseno i na mestu.Mozda jedino da smo saznali gde je tacno zavrsio Saul i da su napravili neki omaz Dzesijeve buducnosti...ali posto se sve zavrsilo na trenutnim desavanjima,nije neka velika potreba za tim ni bila.Sve u svemu,fenomenalno.Top tri serija meni licno,rame uz rame sa Sopranosima i Six Feet Under. PS.Ipak mi finale Six Feet Under ostaje br.1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Omaž budućnosti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Pa da...posto je drugi najbitniji karakter u seriji,na neki nacin da mu se oda postovanje prikazivanjem toga kako mu se zivot razvijao nakon poslednjih desavanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 VIdiš da najavljuju seriju o Gudmenu, možda ubace i Džesija Ona poslednja scena je tako savršena da sam i dalje pod utiskom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Ja sam pocela da gledam seriju pre dve nedelje, sad sam na polovini cetvrte sezone i mogu reci da mi je do sada ona najbolja. Sto vise odmice sve je brutalnije, ne mogu da se odvojim od kompa. I da, scene pre uvodne spice su uvek odlicne. Verovatno ste o svemu ovome vec pricali, ali nema veze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 VIdiš da najavljuju seriju o Gudmenu, možda ubace i Džesija nece jer ce solova serija biti prequel bb-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Nemam pojma za tu Gudmenovu seriju.Sta je to? Ona poslednja scena je tako savršena da sam i dalje pod utiskom Istina.Jednostavno,covek je umro tamo gde mu je bilo najlepse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 snima se spin-off serija sa solom u glavnoj ulozi koja ce pratiti dogodovshtine njega i njegovih klijenata pre deshavanja iz bb-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Jebiga,uopste nisam cuo za to.Do jaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Trebaju mi titlovi za 5. sezonu, ali bez "gledali ste u prosloj sezoni/epizodi". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 скинеш са тим, отвориш у ворду (или скинеш неки subtitle editor) и само обришеш шта ти не треба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Nasla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kendall Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 sinoć završio drugu sezonu, upravo počinjem treću. svaki dan odgledam po jednu epizodu. fantastična serija. priča, dijalozi, gluma, obrti... ma sve je vrhunski odrađeno, yo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Ja dosao do 9. epizode poslednje sezone. Dobra je serija ali ne mogu da slozim sa vecinom da je fantasticna i da je najbolja serija svih vremena. Mnoge stvari mi se ne svidjaju. Ostaje mi jos 7 epizoda pa da sumira utiske. Prva sezona sa Tukom mi je najjaca, ne znam zasto volim psihopate 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 naravno da nije najbolja serija svih vremena ali je odlicna i vredi gledanja. Ocena 9/10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Sve dok zivi slava najbolje nam serije THE X FILES,ni jedna serija ne zasluzuje ocenu 10/10 iz postovanja prema istoj... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 I ti preterujes...X files valjaju prvih 4-5 sezona,posle toga je mlitavo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Tu stvarno ne mogu biti objektivan jer sam skroz fanboy serije . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Serija je suva genijalnost,nema tu diskusije,i meni spada medju omiljene.Ali nema kontinuitet u kvalitetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 (edited) Super Baka je najjaca serija ikada. Kakvi Sopranosi, kurci, palci. Edited November 4, 2013 by HEFEST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Pogledah sinoc seriju i skenjah se do maksimuma Neverovatno mi je kako su se svi okrenuli protiv njega i sin i zena i sogor i njegova zena i Dzesi. Isto tako prezirem Marie i Flina sto su mu pozeleli da umre. Jako mi je bilo zao Voltera skroz ga razumem zasto je uradio vecinu stvari a najvise me razocarao Dzesi za kojeg sam mislio da bi zao zivot za njega i da je radio za DEA da bi ih na kraju zeznuo i pomogao Volteru. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts