Face Of Melinda Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 I evo ga dugo ocekivani Prog Rock podforum. Ja sam ovde privremeni mod, jer se ocekuju da odgovore na poruke odredjeni ljudi koji su mnogo kompetentniji od mene za ovaj podforum. Konacno cemo na jednom mestu moci da pratimo sve o ovom pravcu P.S. Hvala Smorock Quote
Totamealand Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Opaaaaaaaa! Došao je i taj dan! Jel' imaš u planu da se teme prog rock bendova raštrkane po progressive metal i rock podforumu prebace na ovaj podforum? Čisto radi preglednosti. Quote
Face Of Melinda Posted July 7, 2011 Author Report Posted July 7, 2011 Ej upravo gledam ali na brzaka jer sam u frci sa obavezama pa mi je ovo pauza za caj, zapravo Pregledacu jedno po jedno, ali se nadam da ce uskoro doci ostatak ekipe Quote
AstralliS Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Evo ja sam već prebacio neke teme sa Hard Rock podforuma na PR podforum, ukoliko neko naleti na temu sa drugog podforuma koja spada u okvire prog rocka, možete obavestiti preko ove teme ili kontaktirajte nekog od modova. Uskoro će biti dostupan i pravilnik o otvaranju novih tema. Quote
truliandedzombileš! Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 moj predlog je da se dozvoli otvranja tema bilo kom porg rock bendu sa, recimo, dva albuma - biće dosta tema sa malo postova, ali lakše i preglednije od one jedne sa 100+ strana. osim ako ne srede jebeni srč. Quote
Novaliis Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 (edited) Svaka cast ljudi, ocekujte od mene dosta postova ovde. Edit - I prebacite The Flower Kings ovde, nalaze se na drugoj strani na rock forumu. Edited July 7, 2011 by Novaliis 1 Quote
Totamealand Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Mala pomoć, još samo jedna tema za premeštanje: http://www.yumetal.net/forum/topic/37588-genesis/ Quote
Tanya Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 Svaka cast. Odavno je ovo trebalo odraditi. Quote
Talvi Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 Mogli biste pinovati ovu temu. Just sayin'. Quote
Recommended Posts