Mr.Hate Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Bend osnovan 2009. u Jagodini,sve informacije kao i besplatan download albuma na zvanicnoj stranici benda: www.myspace.com/legionofthunder Quote
Guest Xenobite Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Eto ti sudbine, da mi bas prvi post bude ovde u vasoj temi a u nedelju smo pricali da bi trebalo da se aktiviram malo ovde .Milan 1 Quote
Nikkola88 Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 posle The Ep, koji ima 6 pesama, snimili smo i ceo album sa 14 pesama. sada bi bilo cool da idemo malo da sviramo okolo. do sada, ljudi koji su nas slusali su ljudi iz pomoravlja. hvala svima na podrsci. vidimo se u vasem gradu! nikola Quote
Grobodan Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Baš htedoh reći... dobar bend, samo treba malo da se aktivirate po pitanju svirki i promocije. Quote
Grobodan Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Baš htedoh reći... dobar bend, samo treba malo da se aktivirate po pitanju svirki i promocije. Quote
Mr.Hate Posted July 7, 2011 Author Report Posted July 7, 2011 Hvala na podrsci Slobo.Milane vreme je da se vratis korenima i pridruzis se ponovo hordama yumetalaca! Ko sto rece Nikola koji je inace gitarista i glavni krivac za postojanje ovog benda orni smo za koncerte u svim gradovima Srbije,zainteresovani se mogu javiti privatnom porukom a imamo repertoar od preko sat vremena za nastupe uzivo.Ostali clanovi,ocekujemo vase pohvale i kritike na omiljenom nam forumu gde se skupljaju ljubitelji pravog zvuka.Pozdrav! Quote
Divlji Tigar Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 Bilo bi lepo da zasvirate u Beogradu, dogovorite se sa nekim bendovima (npr Space Eater, Pollution, Kuga) i rokajte. Quote
Mr.Hate Posted July 7, 2011 Author Report Posted July 7, 2011 Da Milose,to su bendovi koji slicno rokaju i mi ih volimo i slusamo.Bas bismo voleli da sviramo u prestonici a i da se konacno vidimo sa ljudima s kojima se godinama druzimo samo virtuelno nazalost. Inace evo linka za recenziju naseg albuma na Metal Sound stranici zahvaljujuci Slobi prvenstveno a pozdrav i celoj redakciji: Heads Must Roll review Quote
Grob Bez Dna Posted July 7, 2011 Report Posted July 7, 2011 mr. hate, ako dobro shvatam, i ti si u bendu? Quote
Mr.Hate Posted July 8, 2011 Author Report Posted July 8, 2011 Bas danas radimo novi photosession za album.Bice na spejsu novih fotografija ovih dana. Quote
Nikkola88 Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 (edited) evo jedne, a vrlo uskoro bice vise e, jebi ga, ne znam kako se ovde uploaduje. ima jedna na fb. Edited July 9, 2011 by Nikkola88 Quote
Mr.Hate Posted July 10, 2011 Author Report Posted July 10, 2011 Sa novog albuma: http://www.youtube.com/watch?v=dF-1LacGqH8 Quote
Pupakable Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Ovaj bend je prokleto do jaja i pozdrav daleko iskusnijoj ekipi iz Jagodine,mogli bi smo nekad da zasviramo zajedno! Pupak Testator! 1 Quote
Mr.Hate Posted July 11, 2011 Author Report Posted July 11, 2011 Zdravo bio i hvala ti na pohvalama.Zovite i dolazimo,drago nam je da vam se svidja. 1 Quote
Nesalomivi Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Sa novog albuma: Ova pesma je odlicna 2 Quote
Mr.Hate Posted July 11, 2011 Author Report Posted July 11, 2011 Hvala ti Mirko,nadam se da se negde gledamo i uzivo.Evo onda jos jedne sa novog: http://www.youtube.com/watch?v=wHt0atbMKIM&feature=related Quote
Zlatko Posted July 13, 2011 Report Posted July 13, 2011 Da se i ja upišem. Meni omiljena sa H.M.R.: 1 Quote
Mr.Hate Posted July 13, 2011 Author Report Posted July 13, 2011 Hvala Zlatko na svoj podrsci nasem bendu od prvih dana.Evo ga novi image benda sa spejsa: Quote
Saša Grbić Posted July 14, 2011 Report Posted July 14, 2011 Pozdrav. Sinoć sam u emisiji pustio dvije pjesme sa albuma, tako da su oni koji su slušali Balkan metal night mogli čuti i vašu muziku. Quote
Mr.Hate Posted July 14, 2011 Author Report Posted July 14, 2011 Hvala ti veliko na tome i drago nam je sto si nas predstavio svojim slusaocima.Koje dve pesme su isle?Bas me zanima kakve ce reakcije biti... Quote
Speed_Dead Posted July 14, 2011 Report Posted July 14, 2011 zanimljivo mi je ovo bas volim srpske bendove koji sviraju srpski metal/hc i slicno 1 Quote
Recommended Posts