Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bend osnovan 2009. u Jagodini,sve informacije kao i besplatan download albuma na zvanicnoj stranici benda: www.myspace.com/legionofthunder

3copynu.jpg

Guest Xenobite
Posted

Eto ti sudbine, da mi bas prvi post bude ovde u vasoj temi a u nedelju smo pricali da bi trebalo da se aktiviram malo ovde :).Milan

• Upvote 1
Posted

posle The Ep, koji ima 6 pesama, snimili smo i ceo album sa 14 pesama. sada bi bilo cool da idemo malo da sviramo okolo. do sada, ljudi koji su nas slusali su ljudi iz pomoravlja. hvala svima na podrsci. vidimo se u vasem gradu!

nikola

Posted

Hvala na podrsci Slobo.Milane vreme je da se vratis korenima i pridruzis se ponovo hordama yumetalaca!

Ko sto rece Nikola koji je inace gitarista i glavni krivac za postojanje ovog benda orni smo za koncerte u svim gradovima Srbije,zainteresovani se mogu javiti privatnom porukom a imamo repertoar od preko sat vremena za nastupe uzivo.Ostali clanovi,ocekujemo vase pohvale i kritike na omiljenom nam forumu gde se skupljaju ljubitelji pravog zvuka.Pozdrav!

Posted

Da Milose,to su bendovi koji slicno rokaju i mi ih volimo i slusamo.Bas bismo voleli da sviramo u prestonici a i da se konacno vidimo sa ljudima s kojima se godinama druzimo samo virtuelno nazalost.

Inace evo linka za recenziju naseg albuma na Metal Sound stranici zahvaljujuci Slobi prvenstveno a pozdrav i celoj redakciji:

Heads Must Roll review

Posted

Hvala ti veliko na tome i drago nam je sto si nas predstavio svojim slusaocima.Koje dve pesme su isle?Bas me zanima kakve ce reakcije biti...