Jump to content

Recommended Posts

• 2 years later...
Posted (edited)

A ko je uopshte novi pevach, Passi je otishao koliko ja znam.

edit: OK bacih pogled na metal arhive. Ruck Rick Alitzi, gde njega nadjoshe, pored pune finske talentovanih pevacha. Smor.

Edited by Telcontar
Posted
Thunderstone je u studiu, spremaju novi album. Na sajtu se moze videti dnevnik u vezi snimanja!

jeeeeeeeeeeeeej.... :bigblue::mrgreen:

nadam se da nece usrati nesto sa albumom...

A ko je uopshte novi pevach, Passi je otishao koliko ja znam.

edit: OK bacih pogled na metal arhive. Ruck Rick Alitzi, gde njega nadjoshe, pored pune finske talentovanih pevacha. Smor.

:icon_eek: nisam znala... zasto?!

i ko je ovaj ruck rick, kako kod da se zove?! :evil:

ako se zbog njega promeni i muzika... :violent: to se uvek desi... :icon_ne:

Posted

eh, kad bi dosli... mada sad kad je ovaj HOT pevac otisao, nesto i nemam zelju da ih vidim...

sad samo volim da ih slusam... :lol:

ne bi bilo lose da dodju, gledala sam jedan klip sa live nastupa, dobri su... :zeleni:

Posted

Bilo bi fino da se ubace kao predgrupa nekom dobrom bendu, pa da bude 2 u 1 (2 dobra nastupa po ceni jedne karte). :bigblue:

No, za sad nista. Valjda ce biti u skorijoj buducnosti.

Posted

Nazalost, 2003ce kada ja nisam ( :no::cry::(:cry::no: ) bio u Peshti bili su Thunderstone, Symphony X & Stratovarius, par vukova sa foruma su bili mogu da vam prichaju kako je bilo ...

Inace, kada sam cuo da je Passi otishao, ono nadao sam se da ce uraditi neshto dobro, ali sa Rickom.. sumnjam, iz nekog razloga on mi ne lezi ni najmanje, niti neshto volim preterano albume gde je on pevao.

Posted
Nazalost, 2003ce kada ja nisam ( :no::cry::(:cry::no: ) bio u Peshti bili su Thunderstone, Symphony X & Stratovarius, par vukova sa foruma su bili mogu da vam prichaju kako je bilo ...

E hvala Bogu da i ti negde nisi bio. :)

Sorry, znam da ti je zao zbog toga, i znam da nije lepo smejati se tudjoj nesreci :) , al' sta da se radi. Bilo, proslo.

Nego, verujem da je to bilo fantastican koncert! :rockdevil:

3 super benda na jednom mestu! To se ne vidja tako cesto!

Mada, u aprilu cemo videti tako nesto (HF, Sabaton, BloodBound)! :rockdevil:

Posted

:twisted::meshuggah::rolleyes:

Posted

У то време су доста обећавали. Сећам се кад сам чуо Let the demons free, помислио сам ''биће нешто од ових''. И издали су добар деби албум. Ал касније су скроз потонули у безличност финске сцене.

Posted

Pa ne znam, meni je zadnji Evo4.0 onako, dobar nishta posebno, ali onaj ... gde je "Liquid of the Kings" .. a da "Tools of Destruction" mi je bash bash dobar power ...

Posted

evo sad im gledah schedule i nista 2009, samo finska turneja, imaju neke svirke sa jos nekim finskim bendovima, nista posebno... :( rade na novom materijalu, nadajmo se da ce biti dobar... :smile:

• 7 years later...