Haos sam ja Posted February 16, 2022 Report Posted February 16, 2022 Ako su prve dve pesme na novom albumu mogle da budu nagoveštaj optimističnijeg zvuka, od Until (moj lični favorit ovde) pa do kraja, sa izuzetkom možda Closure, to su te dubine tuge svojstvene samo retkima. Dakle, prve dve pesme mene podsećaju na setna jutra nakon duge i teške noći (cela Patrickova diskografija) ali onda kao da se ponovo autor prepušta očaju jer ne zna za drugo. Ako za Jasona Molinu pričaju da je "umro od tuge", kako to da je Patrick Walker još uvek živ? Ovo je logičan nastavak Wider than the Sky priče, možda malko aranžerski kompleksnije ali to je to, samo gola emocija. Quote
azal Posted February 16, 2022 Report Posted February 16, 2022 3 minutes ago, Haos sam ja said: Ako za Jasona Molinu pričaju da je "umro od tuge", kako to da je Patrick Walker još uvek živ? verovatno nije alkoholicar kao Molina. Quote
Haos sam ja Posted February 16, 2022 Report Posted February 16, 2022 Da se ja pitam, trebalo bi da poradi na alkoholizmu u tom slučaju i to je onda automatski levitiranje izvan stratosfere. Quote
Haos sam ja Posted July 2 Report Posted July 2 Idemo za sve sentimentalne kurvice, novi album u septembru Quote
Osiris Posted September 6 Report Posted September 6 Ova divota od albuma se konačno moze poslušati u celini. Trenutno samo na bandcampu: https://40wattsunmusic.bandcamp.com/album/little-weight Quote
NullPointerException Posted September 6 Report Posted September 6 (edited) Watching from a distance fan speaking : Ovaj album bi se mogao ispratiti. Prethodni uradci su mi bili nekako previse suvoparni (nije da sam se nesto puno potrudio doduse), ovde ima pravih emocija. Edited September 6 by NullPointerException Quote
azal Posted September 11 Report Posted September 11 (edited) cekao sam kisu da pustim. mislim da im je ovo najbolji do sad. zamisli slusas pallbearer kad ovo postoji Edited September 11 by azal 1 Quote
Grobodan Posted September 11 Report Posted September 11 Pallbearer i ovi su baš otišli u dve različite strane u poslednje vreme. Prvi mi je najbolji i dalje ali dobar ovaj na prve lopte nema šta. Meni je i prethodni bio super. Quote
Haos sam ja Posted October 29 Report Posted October 29 Moram još da slušam ali za sada mi deluje da je najslabiji album njegov iako je muzički možda najekspanzivniji i nije toliko zasnovan na repeticiji, međutim nekako mi preteže već viđeno faktor i najmanje me emocionalno odradio. Half a World Away i Astoria daleko najbolje, ovo ostalo sve u donji tier. Quote
Recommended Posts