Drogarito Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Verbal razors CAjun Hell Metal Command Inner Self Biotech is godzilla Slaves of Pain Hypnotized Death By Hanging Opiate the Masses
Pavao Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 (edited) Od 19.09. ulaznice su skuplje. Edited September 23, 2011 by Pavao
dimmu1 Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 odakle bi se moglo krenuti vozom na ovo? znam da je pre bila opcija beograd-zagreb-beograd ali sada gledam na sajtu zeleznice srbije nema uopste zagreba. da li je mozda neko putovao u skorije vreme i koja je cena povratne karte? i da koliko ista traje?
DarkTerroR Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 super je sve to, ali ipak da bi mi deda bio ponosan idem ja u ljubljanu na thrash fest.
metallicus Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Kod mene se još ništa ne zna.Obaveze+novoiskrsli troškovi momački komplikuju stvar. super je sve to, ali ipak da bi mi deda bio ponosan idem ja u ljubljanu na thrash fest. Kako ideš?
DarkTerroR Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 idem za bec na hatefest pa odatle picim za ljubljanu, videcu dal vozom ili busom... ce da odu sve pare pa za novu ili sljakam ili sedim kuci.
Pavao Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 super je sve to, ali ipak da bi mi deda bio ponosan idem ja u ljubljanu na thrash fest. Naravno da je super. Austrijski Rock the Nation koji ovo sve radi u Hrvatskoj i Sloveniji s lokalnim partnerima(+ Metal camp, franšiza MetalFest, Extremefest, Paganfest, Hatefest itd...) otvara i formalno svoju podružnicu u Hrvatskoj, čime će ovakvi događaji biti i češći (rock the nation.hr).
Pavao Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Running order za Zagreb: Od preostalih datuma u Leipzigu, Berlinu, Zagrebu, Bologni, Eindhovenu i Beču Sepultura svira pretposljednja, a Exodus kao zadnji headlineri. Što je odlično, jer će to tek biti prava thrash fešta.
Max Butcher Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Mogu samo reci da ko se zajebao ko nije bio!!!
metallicus Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Jebem ti život i otpisnu i popisnu komisiju i obaveze zbog kojih ne odo u Zg.Još mi je više krivo kad uzmem u obzir činjenicu da je bilo keša za Thrash Fest.
Angelystor Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Mogu samo reci da ko se zajebao ko nije bio!!! Dozvolicu sebi da budem malo brutalniji :] Ko ovo sinoc ne dozive kukale vam majke na grobu propustenih prilika. Najbolji thrash gig u ovom delu kontinenta jos od onog infamoznog big4 showa u Sofiji. Pre svega, prostor i organizacija pod konac, buljuk ljudi bese, bendovi 'ajde sto na vreme sve, nego sto svaciji set neverovatno bolesno u minut okrugle duzine, ne znam kako, ali svaki je imao jal 45min jal 70min u minut maltene. Zvuk perfektan throughout ,jedino Destruction imao problema na trenutke, no doci cu do toga. Korak po korak. Mortal Sin je gledalo mozda desetina od ukupnog broja ljudi koja je bila na kraju na Exodusu. Bas steta, ali jebiga, kapiram da ni ne mogu svi u 18h da se pojave. Solidan zvuk, odlicna izvedba i lista, malo varali sa Psychology pesmom, no 'ajde, dobih "I am Immortal" Basista mi lici malo na Vernija po stilu, a pevac mislim da je natpljuvao Hetfilda. Lep pocetak sve u svemu. Blood, Death, Hatred Voyage Of The Disturbed Lebanon Hatred I Am Immortal Mayhemic Destruction Heathen po drugi put za mene ove godine, ovoga puta sa oldie listom, opet nesto krace, ali sam (maltene) cuo sve omiljene sa ta prva dva i to u fantasticnom izdanju. U trenucima kada mi glava nije isla gore dole bukvalno su mi se prividjali doktorski mantili oko Leea i Kragena kol'ko je ono bilo hirurski precizno i efikasno. Dejvid mi jos uvek smesan kao frontmen, ali 'ajde solidno ga sluzi vokal i vrsi posao sve u svem'. Highlight definitivno Victims opus, Hypnotized jedan od najboljih momenata veceri sve bendove gledajuci, riffmastering delight. Pray for Death Goblin's Blade Open the Grave Hypnotized Opiate of the Masses Mercy Is No Virtue Death by Hanging Destruction je nakon doktora iz Heathena izgledao kao gomila seljaka na stejdzu. Tome nikako nije pomogao ni malo-malo pa umiruci zvuk, i uglavnom mi se cini da su najslabiji zvuk veceri imali. Ali fun bese, Mike briljirao, svira covek brze nego sto ova dvojica mogu da ga isprate. Lista ocekivana, maltene ceo Sentence/Infernal opus, s tim sto su ubacili Kulina Bana i Curse...ne znam sto, ali 'ajde, dobre pesme :] Malo prefinjenosti uz Satan's Vengeance kap'ram hah. Total Desaster Satan's Vengeance Mad Butcher Black Mass / Antichrist / Death Trap (Medley) Invincible Force The Ritual / Thrash Attack Tormentor Eternal Ban Bestial Invasion Curse the Gods Sepulturu 'ajd' sto sam cekao mrtvog kranijuma, nego od kad videh najavu da su oni headlineri ovoga se nisam radovao, a i cinjenica da sviraju jebeni Chaos AD umesto Schizophrenia materijala nikako, ali nikako nisam mogao da pojmim. No, ako nista drugo, posle ove svirke stvarno mi nece biti jasni ljudi koji hoce onog mrtvog truta Maxa nazad u bend. Derik je stvarno oddddlican frontmen, i kao dominanta pojava i kao pevac stvarno vrsi vrhunski posao. I sam bend vrlo ziv, do tog trena najzivlji bili, u smislu kontakta izmedju sebe, fanova... Jedini prazni momenti su kada pici solaza, bas bi lepo legla jos jedna gitara. Listu su mi licno ubile Chaos pesme, posebno mi idiotski izvodjenje Gary Holta za R/R a ne za neku riffomaniju tipa "Voice". Kaiowas je bio fun donekle jer su izveli bubnjare ostalih bendova plus Dejvida iz Heathena, ovo mu doslo kao most mellow momenat veceri maltene, haha. Kako bilo, vredelo je cuti jos malo pa ceo Arise...i da, MASS FUCKING HYPNOSIS! Meni vrhunac njihovog seta. Na BTR sam bio radio od umora, ali ta pesma mi je dala novi zivot maltene, polude'. Beneath The Remains Territory Dead Embryonic Cells Desperate Cry Mass Hypnosis We Who Are Not as Others Altered State Infected Voice Subtraction Inner Self Kaiowas Refuse/Resist Arise EXODUS. Svet bi bio sranje da nema ovog benda. Realno. Bez pogovora bend veceri i jedan od najboljih thrash nastupa koje gledah. Bolje od onoga u bgu, jeb'ga. Rob kao vokal mislim da nikada nece uspeti valjano da se dokaze. Souzu skida, Balofa nesto losije radi, ali je zato toliko energetican covek i lud, pravi pit commander. Headbangujes i na riffove i na njegovo besno ispljuvavanje lirika. Set je bio b.o.l.i. g.l.a.v.a. Bukvalno. Dobro, svi smo znali koje albume ce da pokriju, a uspeo sam da ne saznam na koji tacno nacin, tako da sam prvih 7 komada bas bio u soku na svaku pesmu. Last Act intro kada je krenuo sam jebeno znao da smo in for a treat. Zabavna i thrastaticna Brain Dead. Deranged pikanterisanje... I onda, gospodar, PLEASURES OF THE FUCKING FLESH! Sas sve kanibali introm, tresao sam se k'o pokisli mis dok sam ceo da krene onaj intro. Fanjebenotasticno. Posle toga krece BBB sex. Simply, thrash sex. Na Metal Command izveo Rob nekog klinca iz publike da otpeva poslednji refren, superkul momenat Na None odrasmo grla kolektivno i onda za poslednji trio potpuno izginuce. Na TWaltz Rob narucio circle pit oko cele hale i to se i desilo. Au kako je ono bilo ludo. I onda na Strike opsta tuca i adrenalin na plafonu... orgazmicno. Rob rece da je ovo bila najbolja publika do sada na turneji, i iskreno verujem, tj. da nije samo dodvoravanje publici, ono je trebalo doziveti i preziveti. Elem uz ovu listu zavrsavam svrsavanje u karakterima, The Last Act of Defiance A Lesson In Violence Fabulous Disaster Brain Dead Exodus Deranged Pleasures of the Flesh Piranha Metal Command And Then There Were None Bonded By Blood The Toxic Waltz Strike Of The Beast To je jebeno to. Za ovakve stvari se zivi i slusa metal. 3
Max Butcher Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Dobro receno, potpisujem svaku rec! Dodao bih sam da je na Toxic Waltz circle pit srusio zastitu oko miksete koju je tonac jedva zadrzao. Umsto da spasava miksetu frajer izvadio mobilni i slika... Mogao si se javiti za pivo...
Angelystor Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Uh, kako? :] To smo trebali ranije da se cujemo jebiga... Bice prilika vec. Vrat mi u sve gorem stanju iz sata u sat. 1
excel fan Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Dozvolicu sebi da budem malo brutalniji :] Ko ovo sinoc ne dozive kukale vam majke na grobu propustenih prilika. Najbolji thrash gig u ovom delu kontinenta jos od onog infamoznog big4 showa u Sofiji. Pre svega, prostor i organizacija pod konac, buljuk ljudi bese, bendovi 'ajde sto na vreme sve, nego sto svaciji set neverovatno bolesno u minut okrugle duzine, ne znam kako, ali svaki je imao jal 45min jal 70min u minut maltene. Zvuk perfektan throughout ,jedino Destruction imao problema na trenutke, no doci cu do toga. Korak po korak. Mortal Sin je gledalo mozda desetina od ukupnog broja ljudi koja je bila na kraju na Exodusu. Bas steta, ali jebiga, kapiram da ni ne mogu svi u 18h da se pojave. Solidan zvuk, odlicna izvedba i lista, malo varali sa Psychology pesmom, no 'ajde, dobih "I am Immortal" Basista mi lici malo na Vernija po stilu, a pevac mislim da je natpljuvao Hetfilda. Lep pocetak sve u svemu. Blood, Death, Hatred Voyage Of The Disturbed Lebanon Hatred I Am Immortal Mayhemic Destruction Heathen po drugi put za mene ove godine, ovoga puta sa oldie listom, opet nesto krace, ali sam (maltene) cuo sve omiljene sa ta prva dva i to u fantasticnom izdanju. U trenucima kada mi glava nije isla gore dole bukvalno su mi se prividjali doktorski mantili oko Leea i Kragena kol'ko je ono bilo hirurski precizno i efikasno. Dejvid mi jos uvek smesan kao frontmen, ali 'ajde solidno ga sluzi vokal i vrsi posao sve u svem'. Highlight definitivno Victims opus, Hypnotized jedan od najboljih momenata veceri sve bendove gledajuci, riffmastering delight. Pray for Death Goblin's Blade Open the Grave Hypnotized Opiate of the Masses Mercy Is No Virtue Death by Hanging Destruction je nakon doktora iz Heathena izgledao kao gomila seljaka na stejdzu. Tome nikako nije pomogao ni malo-malo pa umiruci zvuk, i uglavnom mi se cini da su najslabiji zvuk veceri imali. Ali fun bese, Mike briljirao, svira covek brze nego sto ova dvojica mogu da ga isprate. Lista ocekivana, maltene ceo Sentence/Infernal opus, s tim sto su ubacili Kulina Bana i Curse...ne znam sto, ali 'ajde, dobre pesme :] Malo prefinjenosti uz Satan's Vengeance kap'ram hah. Total Desaster Satan's Vengeance Mad Butcher Black Mass / Antichrist / Death Trap (Medley) Invincible Force The Ritual / Thrash Attack Tormentor Eternal Ban Bestial Invasion Curse the Gods Sepulturu 'ajd' sto sam cekao mrtvog kranijuma, nego od kad videh najavu da su oni headlineri ovoga se nisam radovao, a i cinjenica da sviraju jebeni Chaos AD umesto Schizophrenia materijala nikako, ali nikako nisam mogao da pojmim. No, ako nista drugo, posle ove svirke stvarno mi nece biti jasni ljudi koji hoce onog mrtvog truta Maxa nazad u bend. Derik je stvarno oddddlican frontmen, i kao dominanta pojava i kao pevac stvarno vrsi vrhunski posao. I sam bend vrlo ziv, do tog trena najzivlji bili, u smislu kontakta izmedju sebe, fanova... Jedini prazni momenti su kada pici solaza, bas bi lepo legla jos jedna gitara. Listu su mi licno ubile Chaos pesme, posebno mi idiotski izvodjenje Gary Holta za R/R a ne za neku riffomaniju tipa "Voice". Kaiowas je bio fun donekle jer su izveli bubnjare ostalih bendova plus Dejvida iz Heathena, ovo mu doslo kao most mellow momenat veceri maltene, haha. Kako bilo, vredelo je cuti jos malo pa ceo Arise...i da, MASS FUCKING HYPNOSIS! Meni vrhunac njihovog seta. Na BTR sam bio radio od umora, ali ta pesma mi je dala novi zivot maltene, polude'. Beneath The Remains Territory Dead Embryonic Cells Desperate Cry Mass Hypnosis We Who Are Not as Others Altered State Infected Voice Subtraction Inner Self Kaiowas Refuse/Resist Arise EXODUS. Svet bi bio sranje da nema ovog benda. Realno. Bez pogovora bend veceri i jedan od najboljih thrash nastupa koje gledah. Bolje od onoga u bgu, jeb'ga. Rob kao vokal mislim da nikada nece uspeti valjano da se dokaze. Souzu skida, Balofa nesto losije radi, ali je zato toliko energetican covek i lud, pravi pit commander. Headbangujes i na riffove i na njegovo besno ispljuvavanje lirika. Set je bio b.o.l.i. g.l.a.v.a. Bukvalno. Dobro, svi smo znali koje albume ce da pokriju, a uspeo sam da ne saznam na koji tacno nacin, tako da sam prvih 7 komada bas bio u soku na svaku pesmu. Last Act intro kada je krenuo sam jebeno znao da smo in for a treat. Zabavna i thrastaticna Brain Dead. Deranged pikanterisanje... I onda, gospodar, PLEASURES OF THE FUCKING FLESH! Sas sve kanibali introm, tresao sam se k'o pokisli mis dok sam ceo da krene onaj intro. Fanjebenotasticno. Posle toga krece BBB sex. Simply, thrash sex. Na Metal Command izveo Rob nekog klinca iz publike da otpeva poslednji refren, superkul momenat Na None odrasmo grla kolektivno i onda za poslednji trio potpuno izginuce. Na TWaltz Rob narucio circle pit oko cele hale i to se i desilo. Au kako je ono bilo ludo. I onda na Strike opsta tuca i adrenalin na plafonu... orgazmicno. Rob rece da je ovo bila najbolja publika do sada na turneji, i iskreno verujem, tj. da nije samo dodvoravanje publici, ono je trebalo doziveti i preziveti. Elem uz ovu listu zavrsavam svrsavanje u karakterima, The Last Act of Defiance A Lesson In Violence Fabulous Disaster Brain Dead Exodus Deranged Pleasures of the Flesh Piranha Metal Command And Then There Were None Bonded By Blood The Toxic Waltz Strike Of The Beast To je jebeno to. Za ovakve stvari se zivi i slusa metal. Svaka cast na raportu,dok sam citao imao sam utisak ko da sam i sam prisustvovao certu.A sto se tice Sepulture i druge gitare,to je ta Maksova gitara koja nedostaje.Crnja je pokazao koje i sta je na Musica Diablo,koji je inace jedno malo umetnicko remek delo,tako da njegov vokalni kvalitet ne dolazi pod sumnju!Medjutim,ja bih uvek voleo da vidim tog debelog truta i naravno da Sepultura napravi album kao u stara dobra vremena,kakva utopija!Inace vidim nisu svirali Slaves of pain,moja omiljena stvar!Hvala jos jednom na ovako iscrpnom i nadahnutom izvestaju!
Max Butcher Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Uh, kako? :] To smo trebali ranije da se cujemo jebiga... Bice prilika vec. Vrat mi u sve gorem stanju iz sata u sat. na stranu umor, ali usi ubise...
kuruz Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=E_DsGVzskSk&feature=youtube_gdata_player Edited December 13, 2011 by Underkuruz
Recommended Posts