Sisus Posted August 5, 2011 Author Report Posted August 5, 2011 U nekom cudnom slucaju da si ozbiljan i da imas 25 godina a da nisi prosao kroz 1, 2 ,3 fazu. Nemoj da se opterecujes vec nadji zensko i vezbaj. Vezbaj i spremi se za onu pravu, najgore je kada naidjes na neku osobu koja ti odgovara mentalno ali vam je sex sranje, takve veze su osudjene na propast. Ne gubi vreme i vezbaj Tako je, vežbaj. Kliker u šoljicu za kafu i vežbaš ljubljenje sa jezikom.
kuruz Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 I zalepi na kliker neku manju kuglicu, nikad se ne zna da li ta radnica u muzičkoj prodavnici ima pirsing na jeziku.
Face Of Melinda Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 kliker, kuglice, brate Sisue moz se zagrcne ako se zanese, flasa, rupa, pa nek gura jezik od toga ne moz se umre
Zen Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 kliker, kuglice, brate Sisue moz se zagrcne ako se zanese, flasa, rupa, pa nek gura jezik od toga ne moz se umre pravi doktorski savet, play safe ko zna cega su se sve nagledalu u hitnoj Stand the fuck back, lemmy's in the house! Сад ће врховни шмекер све да нам објасни. jok, nista bez vudua ali... Odbanujte Vudua, da da stručnu dijagnozu. On je i dalje na studenstkom warnu, pusti bre coveka da uci da vec jednom polozi taj spit.
Sisus Posted August 5, 2011 Author Report Posted August 5, 2011 kliker, kuglice, brate Sisue moz se zagrcne ako se zanese, Israće ga ako ga proguta. Mislim na kliker. pravi doktorski savet, play safe ko zna cega su se sve nagledalu u hitnoj Drugar vadio jednom dedi krpelja sa kurca.
Talvi Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 http://img823.imageshack.us/img823/8540/zoka.jpg Je l' ova nema ruku?
kuruz Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Ma čini ti se, savila ju je. Pre bih rekao da nema oči. 11
In The Flesh Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 (edited) Edited August 5, 2011 by In The Flesh
sale 3sm Larry Flynt Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Je l' ova nema ruku? Ima,pogledaj bolje,zauzima skoro polovinu slike,ona je....PLATAN-WOMAN sta ti mislis,da je omot za Fear of the dark samo plod maste? 3
Bata Trokrilni Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Ćuti, sad će Egzistencijalni da mi traži da mu prosledim broj telefona. 1 1
oʞɾoƃ Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Trapara je svega koju godinu daleko od serijskog silovatelja/ubice, pazite šta vam kažem.
Grobodan Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Ako je tako onda smo mi sa foruma prvi na spisku za odstrel.
SkullKrusheR Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Ako je tako onda smo mi sa foruma prvi na spisku za buttrape. fikst.
Grobodan Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 (edited) @Roki: RIP ti. Edited August 5, 2011 by Grobodan
Grobodan Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Ne pravi se naivan. I odstažirao sam babetino jedna, kuneš kao one crnogorske forumske tetke.
Rehabilitovani Bagrem Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 (edited) gde je gurao bata ne mogu i ja,stvar principa a i higijene. Dzaba joj sto je platan-woman. Edited August 5, 2011 by Egzistencijalni Bol
sale 3sm Larry Flynt Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Ćuti, sad će Egzistencijalni da mi traži da mu prosledim broj telefona. Ja ti lepo reko' don't...sad si otvorio pandorinu kutiju. gde je gurao bata ne mogu i ja,stvar principa a i higijene. Dzaba joj sto je platan-woman. Lazes kucko sjaji ti se srp u zvezdi,priznaj da postoji neki iver tu.
Rehabilitovani Bagrem Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Ma čini ti se, savila ju je. Pre bih rekao da nema oči. Mozda je fan def leparda?
Bata Trokrilni Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Trapara je svega koju godinu daleko od serijskog silovatelja/ubice, pazite šta vam kažem. I to ritualno na groblju. Mogao bih tebe da angažujem za snimatelja. 2 2
Vic Rattlehead Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 @franja banacanin Nemam objasnjenje za Dutinine sise.Cudo prirode,ne moze drugacije.
Recommended Posts