Sisus Posted July 23, 2011 Author Report Posted July 23, 2011 A može li da ne spada ni u jedan od ta dva tipa? Ili da radi obe radnje naizmenično? Pa jebem je ja, ne može baš u isto vreme da ga istiskuje napolje i usisava unutra.
Footog Qpoos Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Kada bi neko uspeo da iskopa te definicije, bio bih mu večno zahvalan, Feniks bi mu kupio pivo i Lemijev ćale bi mu sredio posao. nije to ni lose...treba ovde biti komunikativan...dobijes pivo,srede ti posao...a mozda i 2 brutalne bivse picke dobijes... 1
Bata Trokrilni Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Pička? Lemi i pička? Pa jedino ako mu je ćale sredio da mu neka da. 24 3
Sisus Posted July 23, 2011 Author Report Posted July 23, 2011 Sad dok sam se kupao, brzo sam prao bulju i slučajno sam sam sebi gurn'o prst u dupe. Da li sam ja peder? P.S. Odmah posle toga sam prdnuo da izbacim osećaj prsta iz bulje. P.P.S. I oprao prst, naravno, da zbacim osećaj bulje sa prsta. 7 1
Lou Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Pa jebem je ja, ne može baš u isto vreme da ga istiskuje napolje i usisava unutra. Može da usisava i stiska.
sale 3sm Larry Flynt Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Sad dok sam se kupao, brzo sam prao bulju i slučajno sam sam sebi gurn'o prst u dupe. Da li sam ja peder? P.S. Odmah posle toga sam prdnuo da izbacim osećaj prsta iz bulje. P.P.S. I oprao prst, naravno, da zbacim osećaj bulje sa prsta. Pa...je'se osecas drugacije?
Grobodan Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Pa gde je Lemi? Nema ga nešto, opet neki Egipat pao?
Lou Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Otišao na more sa firmom, pa se provodi k'o svojevremeno devojka mu. 3
Sisus Posted July 24, 2011 Author Report Posted July 24, 2011 Može da usisava i stiska. Pa može... ako imaš kitu debljine grisine.
LoveHateLove Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 (edited) spusta mi se na ovu vrucinu, jel to normalno? elem, preokrenula se situacija na Yumu, sad je Princ poceo da zajebava Lemija, koji se odmah povukao, Princ je pobednik... Edited July 24, 2011 by LoveHateLove 4 1
Narsil Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Pa gde je Lemi? Nema ga nešto, opet neki Egipat pao? Турнеја, с Орозом. 2 1
lemmy sixx Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Lemi i pička? Pa jedino ako mu je ćale sredio da mu neka da. 7 7
Nesalomivi Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Sad dok sam se kupao, brzo sam prao bulju i slučajno sam sam sebi gurn'o prst u dupe. Da li sam ja peder? Ma nisi, samo si radoznao i nesiguran u sebe i svoje zelje i osecanja. Verovatno su ti te silne picke i sise dosadile pa zelis malo promene 1 1
Sisus Posted July 25, 2011 Author Report Posted July 25, 2011 Verovatno su ti te silne picke i sise dosadile pa zelis malo promene Ah, to nikako.
Fapril ethereal Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 primarijus doktor Nesalomivi,specijalista u oblasti kardiovaskularnog narodnog humora i klinicke razonode 3 2
johnnyzzz Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 feniksofobi su latentni nesalomivi, ljudi koji su nesigurni u svoj ruralno-urbani humor... 4
Теша Тешановић Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 epizoda norveskog dokumentarca o razlikama o seksualnom ponasanju zena i muskaraca,ovde su suprostavljeni stavovi norveskih sociologa i anglo saksonskih evolucionih psihologa,zanimljivo za pogledati sifra za ulazak na video hjernevask 1 1
Dark_Elf Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 Slabo je ona na netu, ali to joj i ne treba, kad joj ja sve o sebi pričam. Večeras sam joj sve lepo priznao, i s kim sam bio poslednjih meseci, i s kim sam izašao pre nedelju dana i nameravam opet... I objasnio joj zbog čega je bolje da budemo prijatelji, nego da gradimo ozbiljnu vezu koja bi pukla pre ili kasnije. Brate.. jbt.. bez uvrede... al' ko da imaš 14 godina. I kako je prihvatila "odbijanje"?
Bata Trokrilni Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 Lako je prihvatiti nešto što i sam želiš. Četrnaest, ne četrnaest, to ti je. Niko ne treba da siluje sebe da radi nešto što mu ne prija, pa makar ga osuđivali da se ponaša kao klinac.
Dark_Elf Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 (edited) Heh.. tačno sam te pročitao. Nadam se bar da si skontao da nije uvek sve u fizičkom izgledu. Odnosno, džabe ako je riba "full", a ako vi niste podudarni ni po kojem drugom osnovu. Džabe ako te nervira svaka njena izjava, ili nju tvoja. Džabe ako ne možete da ćutite... i da se razumete. Muvaš li sad nešto? Ima li kandidatkinja? Edited August 2, 2011 by Dark_Elf
Recommended Posts