Jump to content

Da li vam se diže na ovu vrućinu?/ Sve što ste želeli da znate o seksu a niste još pitali na yumetalu

Recommended Posts

Guest HEFEST
Posted

Ja malopre jeo salatu i umakao hleb u istu, računa li se to?

Racuna se ako se palis na food fetish. :mhihi:

Posted (edited)

To su navatali 20 dobrih riba i fotkali, a shift delete onih 300 gabora u madjuvremenu.

Ne verujem ja nista dok ne vidim rodjenim ocima. Uzivo, ne na monitoru :)

nema veze..a i te sto su fotkali,imale su muda da skinu gornji deo..rispekt..

Edited by Fapril ethereal
Posted

Apropo priče,

ima li ko išta škakljivo da spomene u temi (svim ličnom doživljaju, tuđem, ili izmišljenom), ili samo Prince ima tu hrabrost?

Imam ja. Diže mi se i na zahlađenje.

Moje je mišljenje da je Sisus otišao najdalje do sada, da ne kažemo najdublje... :mhihi:

Jbg, kad volim da rovarim.

Ja malopre jeo salatu i umakao hleb u istu, računa li se to?

Jbt, ko još umače 'lebac u salatu?

Posted

Jbt, ko još umače 'lebac u salatu?

Verovatno ona klasična sa paradajzom, krastavcima, paprikom, lukom, uljem i solju (plus, minus). Kad paradajz pusti sok, bude fantastično i mož' se umače. Zna čovek znanje.

• Upvote 1
Posted

To su navatali 20 dobrih riba i fotkali, a shift delete onih 300 gabora u madjuvremenu.

Šta misliš - da si ti bila tamo, da li bi okačili i tvoju sliku, ili bi te roknuli na shift delete? Ali iskreno. :mrgreen:

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Verovatno ona klasična sa paradajzom, krastavcima, paprikom, lukom, uljem i solju (plus, minus). Kad paradajz pusti sok, bude fantastično i mož' se umače. Zna čovek znanje.

eusa_hand.gif

Posted

Normalno. Pusti ove kvazi urbane četke što kupuju paradajz budžen hemijom iz kog Marko kraljević ne bi ništa iscedio u Maxiju.

Posted

Haha i ja sam učestvovao u izradi svog, znači nešto si failovao. Smoren paradajz iz Vojvodine ko stanovnici, šta reći.

Ma on ne priznaje to sto si jeo za hranu, nema mesa koje je nekad hodalo na 4 noge. :haha:

Posted

Haha i ja sam učestvovao u izradi svog, znači nešto si failovao. Smoren paradajz iz Vojvodine ko stanovnici, šta reći.

Đubrio si ga direktno iz rupe? :mrgreen:

U čemu sam bre fejlovao, ne kontam?

I ja sam iz Srema, ne iz Vojvodine. :P

Posted (edited)

Sto neko rece dzaba nekoj ribi ako je lepa kao san, a glupa kao budak. Pre bi bio sa nekom prosecnom devojkom sa kojom mogu da pricam. :meshuggah:

Potpis. :pivopije:

Edited by Divlji Tigar
Posted

Hahahaha, pa ko je rekao da nema soka? :haha:

Ja se samo čudim umakanju 'leba u salatu.

Pa šta radiš sa sokom, prospeš ga?

A ako je ruska? Zagrabiš ko svinja okrajkom.

Previše lako.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...