Sisus Posted August 4, 2011 Author Report Posted August 4, 2011 A ako je ruska? Zagrabiš ko svinja okrajkom. Nope. Potpis. Tigre, jel se tebi diže po ovoj vrućini? Pa šta radiš sa sokom, prospeš ga? Nem' pojma, to pitaj ove što sklanjaju za mnom.
Grobodan Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Kakav si ti to domaćin, valja sve pomesti sa stola kao nenavid.
Sisus Posted August 4, 2011 Author Report Posted August 4, 2011 (edited) Ima ovde bre šta da se jede, pa neću mrvice grickati za sobom. Edit: i umakati u sok od salate. Edited August 4, 2011 by Sisus
Grobodan Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 umakati u sok od salate. Zanimljiv izbor.
Talvi Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Pa šta radiš sa sokom, prospeš ga? Normalno.
Night's Blood Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Ne moze on da umace hleb, suvise je fin za stolom i ne jede bez pribora.
Sisus Posted August 4, 2011 Author Report Posted August 4, 2011 Zanimljiv izbor. Ah, zamena teza. Jel se tebi diže po vrućini? Ne moze on da umace hleb, suvise je fin za stolom i ne jede bez pribora. Ne kompromituj. Treb' da izgubim ovde reputaciju Onana varvarina.
Lou Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 (edited) @Sisus: Znao sam da ne jebeš u dupe. Edited August 4, 2011 by Lou
Night's Blood Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 @Sisus: Znao sam da ne jebeš u dupe. Odgovor na ovo bi bio u fazonu "Ko uzme kajace se ko ne uzme kajace se".
Lou Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Ma, vidi se ko je glavni odma'. Mica, pravi se da je alfa mužjak.
Sisus Posted August 4, 2011 Author Report Posted August 4, 2011 Preciziraj stepene pa da odgovorim. Hoćeš i neki stimulans? Da uslikam časom čmar? @Sisus: Znao sam da ne jebeš u dupe. Kako ne jebem? Nekad kad sam raspoložen, znam da ga zavrnem sam sebi u dupe. Šta, nije to sramota, kako kad onanišeš?
Grobodan Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Ja sad vidim da je Najc blad lajkovala na fejsu stranicu Recepti. Just sayin'
Lou Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 To Sisus preko njenog profila, video da mu ovde opada reputacija.
lemmy sixx Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Ja sad vidim da je Najc blad lajkovala na fejsu stranicu Recepti. Just sayin' Ko ce kome ako ne svoj svome.
Night's Blood Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 (edited) @Lou - Procitaj moj potpis i jasno ce ti biti da li je alfa muzjak ili ne. Edit: Lemi namirisao da se prica o kuhinji. Edited August 4, 2011 by Night's Blood
Sisus Posted August 4, 2011 Author Report Posted August 4, 2011 Kako čovek lako zastrani. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sad kontam kozu na avataru. Ja sad vidim da je Najc blad lajkovala na fejsu stranicu Recepti. Just sayin' Bolje daj neki recept za bolan srednji prst na ruci. Ubi me ujutru, ne mogu da stegnem šaku dok se malo ne razradi. Ti si doktor, razumeš se u te stvari. To Sisus preko njenog profila, video da mu ovde opada reputacija. Ne snalazim se ja baš po fejsu.
Sisus Posted August 4, 2011 Author Report Posted August 4, 2011 Hahahaha, i posle sam ja zastranjen. To je od lopate i od stezanja raznih drugih stvari nekuratog porekla.
Grobodan Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Od lopate, što baš srednjak? Sumnjiv si. A za koji dan ide pitanje šta činiti povodom povreda u anusu.
Sisus Posted August 4, 2011 Author Report Posted August 4, 2011 Odo' na spavanje. Sutra je novi (radni) dan, ne znam više ni koji. Aj zdra'o. Grobe, očekujem sutra izveštaj tvojih erektilnih sposobnosti u zavisnosti od temperature i relativne vlažnosti vazduha, pošto ga u nešto drugo vlažno sigurno nećeš ni gurati.
Lou Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Ne snalazim se ja baš po fejsu. Što ne? Ja odlično. 1
Footog Qpoos Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 I ja sam iz Srema, ne iz Vojvodine. to si lepo rekao...ne moze sremac biti iz vojvodine
Recommended Posts