Fapril ethereal Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 (edited) ovom momku apsolutno nista ne fali..nije plav,al ajd sad.. Edited August 5, 2011 by Fapril ethereal
Guest HEFEST Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Pa da on se prvo i javio da me ispravi da gresim. Verovatno je hteo nesto da kaze izmedju redova. :mhihi:
kuruz Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 A nemate neku rasnu plavusu mozda? имамо, како немамо 1 1
Bata Trokrilni Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Od 5 cura s kojima sam bio u ovom poslednjem polugodišnjem ciklusu, 3 sam startovao na Tagged-u, a 2 su mene startovale na fejsu. S tim što su ove sa Tagged-a poptuno random cure, a ove sa fejsa su završile moj faks i imamo zajedničke poznanike (istina, samo jedna od njih dve je to i znala unapred). Raspon je od 1971. do 1989. godišta (ilustracije radi, ja sam 1982).
Grobodan Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Zaboravio sam da je moja preporuka u vezi sa ovim tobdžijom, tako da nema ništa od toga.
kuruz Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Zaboravio sam da je moja preporuka u vezi sa ovim tobdžijom, tako da nema ništa od toga. Припазио бих се ту, пошто је поменути тобџија бивши партнер познатог шмекера, па може да буде проблема.
Guest HEFEST Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 (edited) имамо, како немамо Ona je san svakog metalca!!! To sam joj i rekao. Ali niko nije savrsen. Ludija se pali na fudbalere, a svi znamo koliko su oni pametni. Sa Lemijem je zajebano vec. Ko zna koliki topuz ima sa obzirom na nadmorsku visinu. Edited August 5, 2011 by HEFEST
Fapril ethereal Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 kao sto i nije bas svaki metalac njen san..
kuruz Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Поготову не они високи 173 који не излазе из Гама Реј мајица. 1 1
Fapril ethereal Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Ko zna koliki topuz ima to moze da ti odgovori ovaj momak
sale 3sm Larry Flynt Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Od 5 cura s kojima sam bio u ovom poslednjem polugodišnjem ciklusu, 3 sam startovao na Tagged-u, a 2 su mene startovale na fejsu. S tim što su ove sa Tagged-a poptuno random cure, a ove sa fejsa su završile moj faks i imamo zajedničke poznanike (istina, samo jedna od njih dve je to i znala unapred). Raspon je od 1971. do 1989. godišta (ilustracije radi, ja sam 1982). 4
Bitlđus Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Od 5 cura s kojima sam bio u ovom poslednjem polugodišnjem ciklusu, 3 sam startovao na Tagged-u, a 2 su mene startovale na fejsu. S tim što su ove sa Tagged-a poptuno random cure, a ove sa fejsa su završile moj faks i imamo zajedničke poznanike (istina, samo jedna od njih dve je to i znala unapred). Raspon je od 1971. do 1989. godišta (ilustracije radi, ja sam 1982). sine, koliko vremena ti zapravo PROVEDEŠ s nekom ribom u proseku? 2,5 sata? dva cela dana? i šta konkretno znači "biti s nekom curom"? nežan poljubac u obraz i držanje za ruke dok sedite u mekdonaldsu i izjedate neki otrovburger? ovo je ili neka forumska zezancija ("šala je ozbiljna stvar" ) ili si ti stvarno srpski Ron Džeremi, nema treće
Guest HEFEST Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Поготову не они високи 173 који не излазе из Гама Реј мајица. Koliko si visok? 173? Ja brate 183 najmanje!!! Ali najbolji sam kada ne nosim nista na sebi. Tada samo hefcem!!! 1
Fapril ethereal Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 sine, koliko vremena ti zapravo PROVEDEŠ s nekom ribom u proseku? 2,5 sata? dva cela dana? i šta konkretno znači "biti s nekom curom"? nežan poljubac u obraz i držanje za ruke dok sedite u mekdonaldsu i izjedate neki otrovburger? ovo je ili neka forumska zezancija ("šala je ozbiljna stvar" ) ili si ti stvarno srpski Ron Džeremi, nema treće dobrodosao na JuMetal..
Bata Trokrilni Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 sine, koliko vremena ti zapravo PROVEDEŠ s nekom ribom u proseku? 2,5 sata? dva cela dana? i šta konkretno znači "biti s nekom curom"? nežan poljubac u obraz i držanje za ruke dok sedite u mekdonaldsu i izjedate neki otrovburger? ovo je ili neka forumska zezancija ("šala je ozbiljna stvar" ) ili si ti stvarno srpski Ron Džeremi, nema treće Sa ovih 5 u rasponu od jednokratne šeme, pa do 41 dan. Ukupno, od 181 dan koliko je ciklus trajao, 73 dana sam bio zauzet, a ostatak single (ili u nekoj prelaznoj varijanti). Biti s curom znači (minimalno) - ljubiti se (sa jezikom), uz sve ostalo (dodiri, lepe reči) što ide uz to, bez obzira da li se radi o jednokratnoj/višekratnoj šemi ili vezi, kao i da li ima seksa ili ne (tu tajnu s koliko je od ovih 5 bilo već neću da otkrijem). Inače sam pored ovih 5 u pomenutom periodu izlazio s još 6 (ukupno 11), ali ih ili nisam uspeo smuvati, ili ih nisam muvao uopšte. @sale 83, ako si zainteresovan za slike, mogu da okačim večeras, nije frka.
Lou Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Prepricavanje dogadjaja nije po difoltu hvaljenje kako mnogi ovde to predstavljaju. Nije po difoltu hvaljenje, ali malo će muškijeh na forumu pričati kako prethodne noći nije mogao da mu se digne ili kako ga je neka odjebala kada je krenuo u akciju.
Zen Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Biti s curom znači (minimalno) - ljubiti se (sa jezikom), primary school standards
sale 3sm Larry Flynt Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 @sale 83, ako si zainteresovan za slike, mogu da okačim večeras, nije frka. Necu,sjeb'o bi mi foru onda.
Guest HEFEST Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Nije po difoltu hvaljenje, ali malo će muškijeh na forumu pričati kako prethodne noći nije mogao da mu se digne ili kako ga je neka odjebala kada je krenuo u akciju. Pa jebi ga ipak je ovo metal sajt i sve vrvi od alfa muzjaka. Meni nije problem da pricam i o tome. Jeste da mi se desilo samo dva puta u zivotu(mislim na ne-dizanje), ali za to je bio kriv kisni mantil i devojka koja nije htela bez, a ja sam imao nekih problema(ne VD). I tada je cak bilo seksa, ali drugi put nisam mogao da ga nateram da se smiluje. primary school standards NIsta dok ne joj ne gurne nozni palac u usta. 1
Bitlđus Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 (edited) @bata trokrilni: sve je to ok ali... i nije. mislim, nisam to pitao da bih prozivao nekoga već mi stvarno izgleda čudno i preterano da neko takvim tempom menja ribe... kao da imaš neku kvotu koju moraš da ispuniš pre nekog određenog roka... mislim, imam dosta drugara i svi su stvarno normalni likovi i većina njih ima devojke ali niko od njih ih ne menja ni približnim tempom kao ti... zajedno su minimum 6-7 meseci. ali ok, da ne zalazim dublje u temu, dosta je i ovo @fapril: fala buraz aj da i ja priupitam nešto vezano za temu (kol'ko tol'ko) kako prići devojci koja radi u cd shop-u? konkretno, u onom Vulkanu u sremskoj. mislim, par puta sam bio tamo (i fino pazario) i par puta sam probao (kao) da započnem neku priču s njom, u fazonu, 'e ćao, je l' imate možda nešto od blackmore's night? (čini mi se da sam to tražio) a ona samo kaže 'nemamo' i posle par sekundi se okrene i ode da probam da tražim nešto žešće? kao, 'ćao, da nemate možda prvi demo kanibal korpsa? e ako je to ne obori s nogu, ništa neće Edited August 5, 2011 by Bitlđus 3
Bata Trokrilni Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 primary school standards Znači, po tebi momak i devojka zapravo nisu momak i devojka ako nemaju seks? A kako to da onda svi ljudi koje znam, pa i ja, računaju početak veze od prvog poljupca, a ne od prvog seksa?
Guest HEFEST Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Znači, po tebi momak i devojka zapravo nisu momak i devojka ako nemaju seks? A kako to da onda svi ljudi koje znam, pa i ja, računaju početak veze od prvog poljupca, a ne od prvog seksa? Samo nozni palac!!! 1
Bitlđus Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 (edited) ti njoj nožni palac u usta ona tebi štiklu u međunožje, pa ti vidi da l' ti se isplati Edited August 5, 2011 by Bitlđus
Recommended Posts