fiction Posted November 13, 2002 Report Share Posted November 13, 2002 Zatvorena mi je jedna tema sa obrazlozenjem da je vec otvorena na nemetalu ili ostali pravci e posto nije otvaram je ponovo.Sta mislite o Staindu?Obozavam njihovu melodicnost. Za thorna:Uopste me ne interesuje sta ti mislis o njima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorn's essence Posted November 13, 2002 Report Share Posted November 13, 2002 No matter what I say,shit is always shit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaughterer Posted November 13, 2002 Report Share Posted November 13, 2002 No matter what I say,shit is always shit Mudro zboris prijatelju a ti rapsidu, bolje uzmi neki pravi metal i slusaj...vidis da niko ne slusa ta sranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exorcist Posted November 13, 2002 Report Share Posted November 13, 2002 Ma sta fali STAIND-u. Bas je super melodican! 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 13, 2002 Report Share Posted November 13, 2002 pogresio sam...nije Puddle of Mud trenutno najgora grupa na svetu....ipak je Staind u pitanju.... nemogu da podnesem tok pevaca...samo nesto kuka i glas mu se ne menja.... izgleda kao automehanicar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted November 18, 2002 Report Share Posted November 18, 2002 Hm..ne znam, ali Staind bih bas izdvojio medju svim novokomponovanim bendovima kao jedan od kvalitetnijih! Nikoga ne kopiraju.... furaju neki svoj fazon...Aron mi je ok lik.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted November 20, 2002 Report Share Posted November 20, 2002 Staind su dobri... Samo ne znam sta oni rade ovde na new wave-u? Ono sto sam cuo od njih ne zvuci kao new wave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted November 20, 2002 Report Share Posted November 20, 2002 Jesu,New Wawe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted November 20, 2002 Author Report Share Posted November 20, 2002 Staind su dobri... Samo ne znam sta oni rade ovde na new wave-u? Ono sto sam cuo od njih ne zvuci kao new wave. Cim je nesto dobro odma to nije new wave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorn's essence Posted November 20, 2002 Report Share Posted November 20, 2002 Staind su dobri... Samo ne znam sta oni rade ovde na new wave-u? Ono sto sam cuo od njih ne zvuci kao new wave. Cim je nesto dobro odma to nije new wave. Otprilike tako nesto. 1. i 2. spot nije(ali su u svakom slucaju plagijatorsko sranje),a 3. je prvoklasni nu shit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted November 26, 2002 Report Share Posted November 26, 2002 Neslusam ih nesto cesto, ali nisu losi.Steta sto nema nigde 1. album "Dysfunction".Cuo sam samo jednu pesmu, i pretpostavljam da je bolji od 2. koji ima da se nadje na svakom cosku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted November 27, 2002 Report Share Posted November 27, 2002 Neslusam ih nesto cesto, ali nisu losi.Steta sto nema nigde 1. album "Dysfunction".Cuo sam samo jednu pesmu, i pretpostavljam da je bolji od 2. koji ima da se nadje na svakom cosku. Sta lupetas... imam ja Dysf i odlican je. Just Go, Mudshovel... sve super pesme... bedak je sto nigde nema da se nadje "Tormented" iz '97-e koji je opshta krljacina, aopet super zvuchi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted November 28, 2002 Author Report Share Posted November 28, 2002 Neslusam ih nesto cesto, ali nisu losi.Steta sto nema nigde 1. album "Dysfunction".Cuo sam samo jednu pesmu, i pretpostavljam da je bolji od 2. koji ima da se nadje na svakom cosku. Sta lupetas... imam ja Dysf i odlican je. Just Go, Mudshovel... sve super pesme... bedak je sto nigde nema da se nadje "Tormented" iz '97-e koji je opshta krljacina, aopet super zvuchi! Na njiohovom sajtu sam procitao da ce reizdati tormented za novu godinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted November 28, 2002 Report Share Posted November 28, 2002 Neslusam ih nesto cesto, ali nisu losi.Steta sto nema nigde 1. album "Dysfunction".Cuo sam samo jednu pesmu, i pretpostavljam da je bolji od 2. koji ima da se nadje na svakom cosku. Sta lupetas... imam ja Dysf i odlican je. Just Go, Mudshovel... sve super pesme... bedak je sto nigde nema da se nadje "Tormented" iz '97-e koji je opshta krljacina, aopet super zvuchi! Ne lupetam nego kazem da ga nigde nisam nasao. Inace, "Tormented" nema nijednu potpisanu pesmu, cak nema ni izdavacku kucu(bar sam ja tako procitao).Pretpostavljam da je neki demo. Igde si nasao "Dysfunction". :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted December 2, 2002 Report Share Posted December 2, 2002 Neslusam ih nesto cesto, ali nisu losi.Steta sto nema nigde 1. album "Dysfunction".Cuo sam samo jednu pesmu, i pretpostavljam da je bolji od 2. koji ima da se nadje na svakom cosku. Sta lupetas... imam ja Dysf i odlican je. Just Go, Mudshovel... sve super pesme... bedak je sto nigde nema da se nadje "Tormented" iz '97-e koji je opshta krljacina, aopet super zvuchi! Ne lupetam nego kazem da ga nigde nisam nasao. Inace, "Tormented" nema nijednu potpisanu pesmu, cak nema ni izdavacku kucu(bar sam ja tako procitao).Pretpostavljam da je neki demo. Igde si nasao "Dysfunction". :? Tormented je upravo demo koji, ko sto on rece, treba uskoro da izadje oficijalno i odlican je. A Dysfunction sam grebovao od ortaka koji je narucio preko Amazona dok je jos aktuelno bilo narucivanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted December 2, 2002 Report Share Posted December 2, 2002 Tormented je upravo demo koji, ko sto on rece, treba uskoro da izadje oficijalno i odlican je. A Dysfunction sam grebovao od ortaka koji je narucio preko Amazona dok je jos aktuelno bilo narucivanje!Znaci izgleda da sam bio upravu da nemoze da se nadje u slobodnoj prodaji, ali u svakom slucaju nista za mene :ne: :ne:. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted December 13, 2002 Report Share Posted December 13, 2002 Tormented je upravo demo koji, ko sto on rece, treba uskoro da izadje oficijalno i odlican je. A Dysfunction sam grebovao od ortaka koji je narucio preko Amazona dok je jos aktuelno bilo narucivanje!Znaci izgleda da sam bio upravu da nemoze da se nadje u slobodnoj prodaji, ali u svakom slucaju nista za mene :ne: :ne:. Pa skini s Kazaa ili WinMX care Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riskitz Posted January 20, 2003 Report Share Posted January 20, 2003 Smorili su. U pocetku su mi bili dobri, onako za opustanje. a: Toliko su me smorili, da sam prodao exorcist-u njihov CD i kupio Dimmu Borgir-"Puritanical Euphoric Misantropia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted January 21, 2003 Report Share Posted January 21, 2003 Smorili su. U pocetku su mi bili dobri, onako za opustanje. a: Toliko su me smorili, da sam prodao exorcist-u njihov CD i kupio Dimmu Borgir-"Puritanical Euphoric Misantropia. Pevac ga bas smorio. To si trebao odma uzeti! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riskitz Posted January 21, 2003 Report Share Posted January 21, 2003 Smorili su. U pocetku su mi bili dobri, onako za opustanje. a: Toliko su me smorili, da sam prodao exorcist-u njihov CD i kupio Dimmu Borgir-"Puritanical Euphoric Misantropia. Pevac ga bas smorio. To si trebao odma uzeti! a: Znam.U svakom slucaju sam profitirao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted January 23, 2003 Report Share Posted January 23, 2003 Smorili su. U pocetku su mi bili dobri, onako za opustanje. a: Toliko su me smorili, da sam prodao exorcist-u njihov CD i kupio Dimmu Borgir-"Puritanical Euphoric Misantropia. Pevac ga bas smorio. To si trebao odma uzeti! a: Ako nista drugo, barem su prijatniji za slusanje od Black metalaca! :ne: :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted January 24, 2003 Report Share Posted January 24, 2003 Mozda po tebi,zato ti nastavi slusati "pravu muziku"... a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted January 27, 2003 Author Report Share Posted January 27, 2003 Smorili su. U pocetku su mi bili dobri, onako za opustanje. a: Toliko su me smorili, da sam prodao exorcist-u njihov CD i kupio Dimmu Borgir-"Puritanical Euphoric Misantropia. Pevac ga bas smorio. To si trebao odma uzeti! a: Ako nista drugo, barem su prijatniji za slusanje od Black metalaca! :ne: :ne: Slazem se u potpunosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omegahedron Posted February 1, 2003 Report Share Posted February 1, 2003 Staind su super melodicni, mali slatki bend!..pevac ima odlican glas a: no comment inace i ja trazim Dysfunction album.... pa neka mi je Bog u pomoci... :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted February 1, 2003 Report Share Posted February 1, 2003 Staind su super melodicni, mali slatki bend!..pevac ima odlican glas a: no comment inace i ja trazim Dysfunction album.... pa neka mi je Bog u pomoci... :roll: Dysfunction ti bash i nije melodichan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts