fiction Posted June 2, 2003 Author Report Share Posted June 2, 2003 Nabavio sam 14 shades of grey a: i mogu vam reci da je album do jaja Skoro svaka pjesma je dobra a posebno So Far Away.Jedina zamjerka je sto je u prvom planu tekst Aarona lewisa a ne recimo gitara.Svi tekstovi su depresivni ali ne kopiraju Korn E i ima par balada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted June 25, 2003 Report Share Posted June 25, 2003 'Price To Play' je dosadio vise!!!!!! a: :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 25, 2003 Report Share Posted June 25, 2003 staindov problem je sto mu svaka pjesma lici na onu prethodnu... i tako u krug. neko rece predvidljiv je. a to ti je isto sto i neoriginalan. steta sto se tako dobro prodaje s tudjim idejama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted June 25, 2003 Report Share Posted June 25, 2003 Ajde sad, nisu TOLIKO losi.... ali imali su tajnu poruku na prethodnom albumu, zbog tog ponavljanja! 'Break The Cycle'!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 25, 2003 Report Share Posted June 25, 2003 da, molder bi imao pune ruke posla oko tajnih poruka... :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted June 26, 2003 Report Share Posted June 26, 2003 Ne treba Molder za to..... No, imaju vec hint gledajuci u ime albuma, sto je u stvari vapaj da se prekine taj ciklus ponavljanja!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hule Posted June 29, 2003 Report Share Posted June 29, 2003 Sluso sam Price To Play i nije mi vele sta pjesma. Izgleda da je ovaj novi Staind album corak, za razliku od Break The Cycle... jebiga.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted August 7, 2003 Report Share Posted August 7, 2003 Ne slazem se sa vama... 14 Shades of grey je odlican album, bas kao i break the cycle. Kada poslednji album uporedimo sa Tormentedom ili Dysfunctionom vidi se veoma velik napredak u muzici i zrelost benda, i mislim da ih vishe ne terba svrstavati pod nu metal i sl. Posebno mi je draga pesma posvecena Layne Staley, ciji je bend godinama bio uzor Staindu koju su inace poceli da sviraju kao AIC cover band. Sve u svemu Cycle ostaje najbolji, ali daleko od toga da je 14 Shades losh... svaka cast bendu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Ne slazem se sa vama... 14 Shades of grey je odlican album, bas kao i break the cycle. Kada poslednji album uporedimo sa Tormentedom ili Dysfunctionom vidi se veoma velik napredak u muzici i zrelost benda, i mislim da ih vishe ne terba svrstavati pod nu metal i sl. Posebno mi je draga pesma posvecena Layne Staley, ciji je bend godinama bio uzor Staindu koju su inace poceli da sviraju kao AIC cover band. Sve u svemu Cycle ostaje najbolji, ali daleko od toga da je 14 Shades losh... svaka cast bendu. Razumem sta govoris, ali ljudi imaju drugacije ukuse.... Ali sve u svemu, dobri su, imaju fine pesmice... cudno ali istinito!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 Minulih dana kupih Unplugged na DVD-u koji vredi svaki dinar. 11 pesama + 4 studijska spota, edition 2002. Savrsheno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Minulih dana kupih Unplugged na DVD-u koji vredi svaki dinar. 11 pesama + 4 studijska spota, edition 2002. Savrsheno... OK sada znam koji sledeci dvd uzimam ... jeeeeeeeeeeej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 staindov problem je sto mu svaka pjesma lici na onu prethodnu... i tako u krug. neko rece predvidljiv je. a to ti je isto sto i neoriginalan. steta sto se tako dobro prodaje s tudjim idejama. nema emotivnije muzike na ovom celome svetu... a tvoj problem je sto si glupa.... STAIND sva 4 albuma jebu kevu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Minulih dana kupih Unplugged na DVD-u koji vredi svaki dinar. 11 pesama + 4 studijska spota, edition 2002. Savrsheno... Jao Mateja sad cju da ti se chepim kao shto u zhivotu nisam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 nema emotivnije muzike na ovom celome svetu... a tvoj problem je sto si glupa.... STAIND sva 4 albuma jebu kevu ! Antonim od emotivnih ljudi nisu glupi ljudi, tj. ljudi koji ne umkeju da prepoznaju emociju nisu glupi (o tome smo vecj prichali) ali dobro, nije uvek samo to problem... tako da... I da, Staind jeste jedna od emotivnijih grupa koje sam chula, svaka pesma ima dozu iskrenosti koju malo bendova danas ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Antonim od emotivnih ljudi nisu glupi ljudi, tj. ljudi koji ne umkeju da prepoznaju emociju nisu glupi (o tome smo vecj prichali) ali dobro, nije uvek samo to problem... tako da... I da, Staind jeste jedna od emotivnijih grupa koje sam chula, svaka pesma ima dozu iskrenosti koju malo bendova danas ima. bla bla bla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Oh no, here we go again Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Oh no, here we go again Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Fale mu dredovi... da bi bio onako true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Fale mu dredovi... da bi bio onako true moze ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Jok, to je kresta. rekoh dredovi... i josh neke sitnice koje nisu za javnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Jok, to je kresta. rekoh dredovi... i josh neke sitnice koje nisu za javnost TO? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 TO? To Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 To Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 E daj, ajde nemoj Staind... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 E daj, ajde nemoj Staind... ok ... over and out ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts