Jump to content

Staind

fiction

Recommended Posts

Staind je pravo dobar band... album Brak The Cycle je bio iza Toolovog Lateralusa najbolji rock/numetal album te godine.

Outside je pjesma nad pjesmama isto i For You ili It's been avile... mislim da su staind neki moderni rock prije nego new wave ili breed ili nu metal...

• 3 weeks later...

heh skole... sta deca mogu da znaju o klasifikacijama u tim godinama...

i ja sam u drugom srednjem tvrdio svakojake gluposti kojima bi se sada mnogi ljudi smejali kada bi culi! Nego... snimio sam pre neki dan Unplugged Stainda, pushtali su ga na Vh1, onaj s kraja 2001 godina i veoma su me prijatno iznenadili...

heh skole... sta deca mogu da znaju o klasifikacijama u tim godinama...

i ja sam u drugom srednjem tvrdio svakojake gluposti kojima bi se sada mnogi ljudi smejali kada bi culi! Nego... snimio sam pre neki dan Unplugged Stainda, pushtali su ga na Vh1, onaj s kraja 2001 godina i veoma su me prijatno iznenadili...

I ja sam gledala/slushala taj Unplugged, totalno je OK , ma dobri su oni , nije sve kako se prikazuje na MTV-u , mislim na one fine pesmice ,umeju ono biti i agresivniji, ne fali njima nishta ....

Da , otpozdrav Steve-u Marlet-u ,dobar avatar biggrin.gif(pretpostavljam da je i potpis njihov citat , ali poshto ih slusham od nedavno ne bih da se ispalim).

Pa imas vec gomilu albuma koji se tako zovu (nekih 5,6 komada)...

A ima i dosta pesama kao npr. Biohazard-ova ili Overkill-ova.

E, sad na sta direktno misle pojma nemam....(a i bas me briga)... :mrgreen:

Ili pleasant shade of gray od Fates warninga :mrgreen:

• 1 month later...

Da stvarno i ja sam slusao pjesmu na www.staind.com i mogu samo da kazem da je pjesma totalno predvidljiva ali ima par dobrih momenata.Nadam se da ima bar3-4 pjesme na kojima su malo eksperimentisali,vidicemo...

• 4 weeks later...