Omegahedron Posted February 5, 2003 Report Share Posted February 5, 2003 Dysfunction ti bash i nije melodichan pa dobro nisam ni rekla da jeste, zato i hocu da ga preslusam.. nije vljda divljacki? (mada i to ne bi bilo lose ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOMB1 Posted February 6, 2003 Report Share Posted February 6, 2003 ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hule Posted February 9, 2003 Report Share Posted February 9, 2003 Staind je pravo dobar band... album Brak The Cycle je bio iza Toolovog Lateralusa najbolji rock/numetal album te godine. Outside je pjesma nad pjesmama isto i For You ili It's been avile... mislim da su staind neki moderni rock prije nego new wave ili breed ili nu metal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted February 14, 2003 Report Share Posted February 14, 2003 Pre neki dan sam nabavio Dysfunction a: Dobar album, ali mi se ne svidja zvuk distorzije...zvuci mi nekako neobuzdano, tj. pravi se velika razlika izmedju mekih i tvrdih tonova...al' nema veze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted February 14, 2003 Author Report Share Posted February 14, 2003 Novi album do jula a: a: a: A inace su cisti nu metal bar je to jasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted March 5, 2003 Report Share Posted March 5, 2003 Staind su veoma OK, iako su dobili komentare da su bili kao pussies na zadnji album... tako da u naredni bi trebalo da preokrenu taj stav kod kriticara i komentatora, ali generalna ocena - super su!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chatjunkie Posted March 6, 2003 Report Share Posted March 6, 2003 Mene je ubedljivo najvise odusevilo kada mi jedna devojka iz skole rece da od metala slusa Nirvanu i Staind....... Tek sam onda shvatila sta je zvuk pravog metala :roll: :| 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted March 7, 2003 Report Share Posted March 7, 2003 heh skole... sta deca mogu da znaju o klasifikacijama u tim godinama... i ja sam u drugom srednjem tvrdio svakojake gluposti kojima bi se sada mnogi ljudi smejali kada bi culi! Nego... snimio sam pre neki dan Unplugged Stainda, pushtali su ga na Vh1, onaj s kraja 2001 godina i veoma su me prijatno iznenadili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted March 11, 2003 Author Report Share Posted March 11, 2003 Zvanicno potvrdjeno Staind-ov novi album ce se zvati Shades of Grey i izlazi 20 Maja,zar to nije divno! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted March 11, 2003 Report Share Posted March 11, 2003 To je bas fina vest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omegahedron Posted March 12, 2003 Report Share Posted March 12, 2003 Ma fino fino nema sta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freak on a leash Posted March 12, 2003 Report Share Posted March 12, 2003 uuuuuuu jedva cekam novi album a: meni je i dysfunction odlican, mada obicno ne volim toliko drasticne promene na albumima, ali ovaj mi bas lezi a narocito bubnjevi u suffocate, jedna od najbolje odsviranih pesama koje sam cuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted March 13, 2003 Report Share Posted March 13, 2003 Zvanicno potvrdjeno Staind-ov novi album ce se zvati Shades of Grey i izlazi 20 Maja,zar to nije divno! a: To cemo tek da vidimo! Nadam se da se necu razocarati...Kad smo vec kod novih izdanja, konacno su izdali i taj Unplugged (end of 2001.) na DVD izadnju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted March 17, 2003 Report Share Posted March 17, 2003 heh skole... sta deca mogu da znaju o klasifikacijama u tim godinama... i ja sam u drugom srednjem tvrdio svakojake gluposti kojima bi se sada mnogi ljudi smejali kada bi culi! Nego... snimio sam pre neki dan Unplugged Stainda, pushtali su ga na Vh1, onaj s kraja 2001 godina i veoma su me prijatno iznenadili... I ja sam gledala/slushala taj Unplugged, totalno je OK , ma dobri su oni , nije sve kako se prikazuje na MTV-u , mislim na one fine pesmice ,umeju ono biti i agresivniji, ne fali njima nishta .... Da , otpozdrav Steve-u Marlet-u ,dobar avatar (pretpostavljam da je i potpis njihov citat , ali poshto ih slusham od nedavno ne bih da se ispalim). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Impaler Posted March 17, 2003 Report Share Posted March 17, 2003 No matter what I say,shit is always shit Mudro zboris prijatelju a ti rapsidu, bolje uzmi neki pravi metal i slusaj...vidis da niko ne slusa ta sranja Sile istine su u tebi. Staind pa ta tema nije ni za za new Wave.Znaci SHIT na kvadrat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted March 24, 2003 Report Share Posted March 24, 2003 Zvanicno potvrdjeno Staind-ov novi album ce se zvati Shades of Grey i izlazi 20 Maja,zar to nije divno! a: Hm... Shades Of Grey... how original Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted March 24, 2003 Report Share Posted March 24, 2003 mamu im! maznuli mi naziv pjesme :roll: idem da ih tužim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hule Posted March 24, 2003 Report Share Posted March 24, 2003 Ne razumijem. Moze li mi neko objasniti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted March 24, 2003 Report Share Posted March 24, 2003 Pa imas vec gomilu albuma koji se tako zovu (nekih 5,6 komada)... A ima i dosta pesama kao npr. Biohazard-ova ili Overkill-ova. E, sad na sta direktno misle pojma nemam....(a i bas me briga)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted March 25, 2003 Author Report Share Posted March 25, 2003 Pa imas vec gomilu albuma koji se tako zovu (nekih 5,6 komada)...A ima i dosta pesama kao npr. Biohazard-ova ili Overkill-ova. E, sad na sta direktno misle pojma nemam....(a i bas me briga)... Ili pleasant shade of gray od Fates warninga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freak on a leash Posted May 6, 2003 Report Share Posted May 6, 2003 vido sam novi spot "price to pay" i nisam bas odusevljen :ne: pomalo je tipicno i podseca na neki crossover valjda nije i ostatak albuma takav...mogu oni mnogo bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted May 7, 2003 Report Share Posted May 7, 2003 Video sam i ja pre neki dan i potpuno se slazem sa tobom :| Nestalo im je ideja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted May 7, 2003 Author Report Share Posted May 7, 2003 Da stvarno i ja sam slusao pjesmu na www.staind.com i mogu samo da kazem da je pjesma totalno predvidljiva ali ima par dobrih momenata.Nadam se da ima bar3-4 pjesme na kojima su malo eksperimentisali,vidicemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freak on a leash Posted May 8, 2003 Report Share Posted May 8, 2003 ipak je price to play, a ne pay ... i guess... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted June 1, 2003 Report Share Posted June 1, 2003 Da da "Price to play" i meni se stvar do jaja svidela... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts