sale 3sm Larry Flynt Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Blago vama što vam se približavaju 27. i 28. rođendani, vi ćete bar uskoro saznati da li prebacujete preko te godine, šta ćemo mi, živeti u neizvesnosti još 5 godina? Cuti jbt,tu su 33. i 36.....jos zajebaniji datumi.
Stolet Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Ha jbg, bar imamo 2012. sledeće godine Onda 27., 33., 36., a posle toga, čak i da preživim, 2036. dolazi Apophis
Face Of Melinda Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Satrun kriv za smrt u 27-oj... neko se izgleda ovim ozbiljno bavio...
Álvaro Recoba Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Мене је било погодило кад је умро Амир Решић Нино. То било у исто време кад и Тоше, па нико није ни спомињао, једино БН телевизија Нино je за мене увек вредео више од Тошета 3
Footog Qpoos Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Мене је било погодило кад је умро Амир Решић Нино. То било у исто време кад и Тоше, па нико није ни спомињао, једино БН телевизија Нино je за мене увек вредео више од Тошета i tomislav colovic je u to vreme skoncao... 2
Vic Rattlehead Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Meni je najviše bilo žao kada je Čobi umro, on je bio istinska legenda. 1
Grob Bez Dna Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 (edited) zbog izgleda? edit: ulete kuruz Edited July 24, 2011 by Grob Bez Dna 1
Vic Rattlehead Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Još jedan dokaz da su grobari bagra, zajebavaju se sa mrtvim čovjekom. 1
Dead Man Walking Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Još jedan dokaz da su grobari bagra, zajebavaju se sa mrtvim čovjekom. Nisi umro kol'ko vidim... 2 1
Salvation Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Au, al se rasplamsala diskusija ovde.. vrlo je prosto, ljudi od poznatih licnosti i njihovih zivota vise vole samo sansu da ispadnu veliki dusebriznici. Kada ne mozes vise da pratis neciji celebrity lifestyle, mozes makar deathstyle, jelte. Ali da ne budem bas totalni cinik, mislim da vecina normalnih ljudi, kojima je zapravo zao, ipak zali prosto smrt talenta, slusali ga ili ne.. mozemo mi da kazemo da je ona bila debil, da je niko nije bio po usima da se drogira ali u krajnjoj liniji ko sem univerzalnog prava ljudi da kenjaju o drugim ljudima (ou jea) nam daje pravo da je osudjujemo kada zapravo nemamo pojma kako je njoj njen zivot izgledao uopste? Ja kapiram da je riba napisala par kul pesama u zivotu, to je neko nekako provalio, progurao je odjednom u zvezde i ona se, pored oca alkosa i disfukncionalne familije nasla u potpunom cudu i zabezeku sta kako. Niti je htela slavu niti je htela toliki stres, a sve mi se cini da nije ni imala inspiracije za pristojan follow-up tom albumu i eto sta se na kraju desilo. Mene iskreno jedino smara sto su ovi novi pristupachi "klubu 27" busan kurton za jednog morisona hendriksa itd. ali jbg, takvo je i vreme.
kuruz Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Ne razumem tu poslednju rečenicu. Za nekoga su Dajmbeg, Hendriks i Dženis bušan kurton, mnogi nisu ni čuli za njih. Imajte poštovanja prema muzičarima koji stvaraju drugačiju muziku od one koju vi volite. Zaboravili smo jedan bitan događaj: http://www.youtube.com/watch?v=kFFpIBcByvE&feature=youtube_gdata_player 4 3
LazaGNR Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Zasto je ova vest bitnija od neke druge? To se i ja pitam. Koji kurac je ta Amy zasluzila da se nadje u Dnevniku RTS-a? Crkla kucka koja se celog veka drogirala/pila i sta sad? Praviti tu neku famu oko toga?Moz' misliti... Umiru svakodnevno i mnogo bolje licnosti od nje,pa se ne dize tolika prasina. 5 8
Шарки Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Umiru svakodnevno i mnogo bolje licnosti od nje,pa se ne dize tolika prasina. 1 1
In The Flesh Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 (edited) Žena je imala 86 godina. Imala je praunuku što je išla na Ejmin koncert, vjerovatno. Dajmo se malo kontrolirati. Edited July 24, 2011 by In The Flesh 1
kuruz Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Кад ће више да поцркају они педери из Гејовора, па да појединци накуцају 150 страна кукњаве... 8 3
sale 3sm Larry Flynt Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 To se i ja pitam. Koji kurac je ta Amy zasluzila da se nadje u Dnevniku RTS-a? Crkla kucka koja se celog veka drogirala/pila i sta sad? Praviti tu neku famu oko toga?Moz' misliti... Umiru svakodnevno i mnogo bolje licnosti od nje,pa se ne dize tolika prasina. Iz istog razloga sto su u dnevniku pominjali i kada je Majkl Dzekson capnuo i Dzejms Braun i Tose i Milan Mladenovic i Margita i Sonja Savic i mnogi drugi. Ne sto su bili narkosi nego zbog traga koji ostavise u tome cime se bavise.Isto kao sto u dnevniku pricaju i o Egzitu i Santani i Sakiri i sl... 1
Divlji Tigar Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Crkla kucka koja se celog veka drogirala/pila i sta sad? Baš me zanima kako bi regovao da je pod istim uslovima riknuo neko iz GNR?
serblackbeard Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Baš me zanima kako bi regovao da je pod istim uslovima riknuo neko iz GNR? Црко педер дрогирани???
Grobodan Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Кад ће више да поцркају они педери из Гејовора Umro bivši bubnjar ove godine, opleti... ako imaš muda.
Havočka Posted July 24, 2011 Author Report Posted July 24, 2011 (edited) Кад ће више да поцркају они педери из Гејовора, па да појединци накуцају 150 страна кукњаве... Umro bivši bubnjar ove godine, opleti... ako imaš muda. Literally or...? Edited July 24, 2011 by ~HaVoC~ 3
kuruz Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Umro bivši bubnjar ove godine, opleti... ako imaš muda. Laza kaže da se nije drogirao, biće da je heklao, pa se ubo, a igla bila zaražena nekom smrtonosnom bolešću. 3
Recommended Posts