Jump to content

Recommended Posts

Posted

meni je i dalje hit da se od sportista ocekuje da imaju mozak za jos nesto sem za sport

cast izuzecima kojih trenutno ne mogu da se setim

Posted

da se ne istices gluposcu, za to je potrebno vaspitanje

kada neko postane slavna licnost, nebitno zbog cega, vaspitanje opadne za 90%

ako je prethodno i postojalo uopste

previse ocekujemo do slavnih i poznatih

ne znam samo odakle nam ta zastarela ideja

moralnost i uctivost, skromnost i sranja

Posted

Sreta i Armatura su u pravu, Klej je najveći, ali ga nikad nisam voleo, pogledao sam sve snimke legendarnijih mečeva i dokumentarce, arogantan do bola, preteča crnačkog kurčenja, Mejveder svog doba po ponašanju.

Nek počiva u miru, niko ne zaslužuje onakav život sa parkinsonovom bolešću

• Upvote 3
Posted

Nikad chast mujagama. Neka se slobodnim stilom i brzim nogama kobelja iz dzehenema, jebo mu ja mater crnu.

• Upvote 4
  • Downvote 4
Posted

Kao kada bismo mrzeli Djanga sto je cigojner.... Klej je znao najvise, necu mu venac kupiti, ali potrebu osecah, da napisem negde da je znao najvise... Normalno jebo mu ja pas mater, svako ko dozivi sedamdeset i nesto je u fullu. Evo, potpisujem odmah sedamdes i nesto...

Ako ne bih sad u ovom trenu pristao na 67, munja me sprzila....

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
Michael Cimino, who won Oscars as director and a producer of “The Deer Hunter” before “Heaven’s Gate” destroyed his career and sped up the demise of 60-year-old United Artists, has died. He was 77. Friends called the police when they couldn’t reach him and he was found dead Saturday.
  • 2 weeks later...
Posted

Jebem ti, sreća moja pa ne znam sve te indy underground likove i neke tamo glumce što im znaš facu a ne znaš kako se zovu... svaki dan bih bio užalos'.

• Downvote 1
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...