Kumodraski Vo Posted July 11 Report Share Posted July 11 Umrla Shelley Duvall RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 16 Report Share Posted August 16 Ode Pavke legenda... Niko kao on... Pokop u Vlasotincu... Slava mu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted September 4 Report Share Posted September 4 Ode i Bora. Nek mu je laka crna zemlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 4 Report Share Posted September 4 Ode.. Corba mi je inace prvi bend na koji sam se navukao kao klinac i boru sam oduvek gotivio, ma kolko nam se ne podudarali stavovi plus podrska sns itd.. opet je to sve sitnica koliki je znacaj imao za mene i koliko i dalje volim sve te pesme. Jbg videli smo duze vreme da je u losem stanju, nadam se da se nije puno mucio poslednjih dana. Pocivaj u miru majstore. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted September 4 Report Share Posted September 4 Ista stvar, moj prvi bend, to mi se svidelo i to sam slusao. Jbg, kasnije je prolupao, ali ostavio je ogroman trag i neke fenomenalne pesme u nasoj muzici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted September 4 Report Share Posted September 4 Ode najveci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 4 Report Share Posted September 4 Šteta što će ostati upamćen više kao Dudlačev ortak i sns brabonjak nego kao maštoviti regionalni stihoklepac za srednjoškolce i studente iz provincije. Sam je tako birao. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted September 4 Report Share Posted September 4 A dobro jbg necemo preterivati. I dalje ce vise biti zapamcen po umetnickom doprinosu, nego po blamiranju. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 4 Report Share Posted September 4 Čovek se blamirao poslednjih 30ak godina svog života, nije malo. Kod mene je tako, koliko vidim za nekoga je i najveći, tako da svakom svoje. Da je bio lokalna muzička legenda to mu se ne može osporiti. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 4 Report Share Posted September 4 Pa razumljivo je da ga ljudi hejtuju jbg kao najveza srpska rok zvezda i neko ko je predstavljao taj bunt i opoziciju 90ih da padnes toliko nisko jeste za osudu, samo sto je meni u celoj toj prici bila bitna muzika koja mi daleko prevalizalazi te licne probleme.. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 4 Report Share Posted September 4 Pa jbg kad Hetfild umre niko neće pominjati Load i St Anger, tako i ovde. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 4 Report Share Posted September 4 blamirao se poslednjih desetak godina, ako i toliko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 4 Report Share Posted September 4 Kakve su ovo diskriminacije gore za provincijske studente. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted September 4 Report Share Posted September 4 Kad se sve skloni na stranu ipak je ovo tužan dan za svakog ko voli rokenrol.. RIP 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 4 Report Share Posted September 4 (edited) Najgigantskiji potez mu je bio kada je Olivera Mandića olešio od batina... Kapa dole za to... Nego, decenijama kasnije je nastupao sa tim istim Oliverom po mitinzima sns-a... Edited September 4 by vudun 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 4 Report Share Posted September 4 46 minutes ago, Grobodan said: Kakve su ovo diskriminacije gore za provincijske studente. Nikakve ali su to de facto bili glavni konzumenti Borine poezije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 4 Report Share Posted September 4 (edited) Pa jbg ovi iz centra nisu slusali teski srpski rok nego ekv.. Edited September 4 by Kumodraski Vo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 4 Report Share Posted September 4 15 minutes ago, Haos sam ja said: Nikakve ali su to de facto bili glavni konzumenti Borine poezije. Što implicira da su oni glupi, šta? Bori je prvo uporište nazad u dan bio Beograd svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted September 4 Report Share Posted September 4 RIP Boro. Hvala za svu muziku koja je obeležila moje detinjstvo! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 4 Report Share Posted September 4 (edited) zbogom, Boro, zauvek ćeš biti najveći https://www.facebook.com/ramboamadeus/posts/pfbid02GqsnBYoT4bSoLahU3Ciiq7Tu3rjVARLppg4EdwRKLYwvFMNT7bUH5oXDG52uEFgol Edited September 4 by kuruz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 4 Report Share Posted September 4 Ostade još Branimir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 4 Report Share Posted September 4 Taj Branimir je najbolje i opisao u šta se Bora pretvorio kad su ga pitali zašto je 90ih otišao u Holandiju na bauštelu: "da sam ostao mogao sam da budem ili Bora Čorba ili mrtav, a nisam hteo da budem ni jedno ni drugo." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 4 Report Share Posted September 4 4 hours ago, Grobodan said: Što implicira da su oni glupi, šta? Bori je prvo uporište nazad u dan bio Beograd svakako. Što mi inputiraš nešto što nisam rekao? Nije lepo. Moje iskustvo je takvo, nikad se nisam naslušao Čorbe kao u Studenjaku pored kog sam odrastao ili kad odem u tazbinu pa je opletu svi lokalni cover bendovi. U Beogradu su se više slušali Bajaga, Partibrejkersi i EKV, mada je naravno bilo i Čorba fanova. Inače, mogu ja da prdim do sutra, činjenica je da je Čorba najveći rok bend iz Srbije ikada. Tužna, ali činjenica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 4 Report Share Posted September 4 Jbg mogao si iz moje sobe u Studenjaku da čuješ Enslaved i Testament,nisi prolazio pored pravih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 4 Report Share Posted September 4 kolko je glup taj Beograd koji je slušao Partibrejkerse debilne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts