HUMAN Posted November 24, 2024 Report Posted November 24, 2024 ^Auuu koliko ogavnih glava u samo jednom postu, ali fala bogu jedna manje, čekamo dalje... 5
Косати Ћелавац Posted November 24, 2024 Report Posted November 24, 2024 ае да разумем да је натегао и сању и ове друге распандркаче, па и оног миџета јј, па и еру, али није ваљда и рушку јебемулеба
vudun Posted November 25, 2024 Report Posted November 25, 2024 Možda i njegovu tamnoputu ekselenciju... . . . 1
HellAwaits Posted December 3, 2024 Report Posted December 3, 2024 Kad džiberi ovako lupetaju i skreću pažnju na sebe, javnost šokirana, ali ne zbog sadržaja, nego zbog iskrenosti i hrabrosti aktera. A mi ćemo zauvek ostati prljave, satanističke metalike, šta god (ne)činili. E, baš mi milo, em drago. \m/
vudun Posted December 24, 2024 Report Posted December 24, 2024 Ode... https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/9534989/preminuo-krokodil-iz-filma-krokodil-dandi-u-90-godini
HellAwaits Posted December 25, 2024 Report Posted December 25, 2024 Takođe. Jbg, kroka je valjda uginuo, a ne preminuo.
Pedja Posted January 8 Report Posted January 8 https://sputnikportal.rs/20250107/preminuo-reditelj-milorad-milinkovic-1181360794.html
VoivodBG Posted January 17 Report Posted January 17 The World Spins - A song about death written by David Lynch. Moving near the edge at night Dust is dancing in the space A dog and bird are far away The sun comes up and down each day Light and shadow change the walls Halley's comet's come and gone The things I touch are made of stone Falling through this night alone Love Don't go away Come back this way Come back and stay Forever and ever Please stay 1
VoivodBG Posted 22 hours ago Report Posted 22 hours ago https://vreme.com/kultura/teofil-pancic-1965-2025/
HEFEST Posted 22 hours ago Report Posted 22 hours ago Ode govedo masno. Večeras vodim celo društvo na večeru. Ne uspesmo onda u Aranđelovcu da ga propustimo kroz šake jer ga je branilo 100 policajaca mada smo bili blizu da probijemo kordon. Sada će Belzebub da odradi svoj posao. 1 5
23/16 Posted 21 hours ago Report Posted 21 hours ago Jako si los covek. Mogao si bar dan-dva sacekati.
HEFEST Posted 21 hours ago Report Posted 21 hours ago Nisam čekao ni dok je bio živ i lično sam išao da ga propustim kroz šake. Mislim da je glupo sada da glumim neku finoću. Na 2:55 eto me iza lika sa detetom u sredini. Na 2:55 eto me iza lika sa detetom u sredini. Možda i nije dete nego neki proćelavi lik. 1 2
HEFEST Posted 21 hours ago Report Posted 21 hours ago (edited) Jbt. ne može normalno post da se edituje Edited 21 hours ago by HEFEST
Haos sam ja Posted 20 hours ago Report Posted 20 hours ago Evo šta je Teofil pisao o ovakvima kao što je ovaj Hefest: "O sebi nikada nisam razmišljao kao o nekakvom heroju ili bilo čemu sličnome. Ja sam samo čovek kojem glava ne služi tek za nošenje kape, a srce mu ne služi tek za merenje pulsa, that’s all. U nekim vremenima i u nekim društvima, to je izgleda veliki greh. Ali, jebiga, šta da vam radim, meni glava samo za to treba, i tu se ništa nikada ne može promeniti. Radi se, kako bih vam rekao, o nužnoj samoodbrani donje crte elementarnog ljudskog dostojanstva: eto, neko ima štanglu, a ja imam glavu. Imati glavu i služiti se njom ume da bude bolno, ali se nikada ne bih menjao sa onima koji imaju štanglu (i služe se njom), i kojima je štangla pogled na svet te izraz/odraz svog postojanja u njemu. Neka njih tamo, a mene ovde: svakom svoje, bagro; svakom svoje." Ne mogu reći da sam bio neki njegov fan ili pristalica ali kad se vidi ko mu stoji na suprotnoj strani spektra pristojan čovek ima vrlo lak izbor. Neka mu je laka zemlja. 2 6 2
Recommended Posts