Jump to content

Recommended Posts

Posted

naravno,album ejmi vajnhaus je sada najprodavaniji.

Kapitalizam je cudo,vise profitiraju od prerane smrti nekog dok je vrhuncu,nego da se mrcvario do kraja zivota i izgubio slavu.

Setite kako su je naterali da izadje ubijena na stejdz.Pa ni ovi pederi iz alogije ne bi izasli tako ubijeni.

• Downvote 1
Posted (edited)

U najvecem broju slucajeva je porodica preminulog ili onaj koji otkupi prava(kao najcuveniji slucaj u istoriji sa Bitlsima,kada je Majkl Dzekson otkupio sva prava na izdavanje)

Naravno kajmak kupe i izdavacke kuce.

Edited by sale 83
  • Downvote 1
Posted

Baš me zanima kako bi regovao da je pod istim uslovima riknuo neko iz GNR?

Јесте, то је адекватно поређење. :rolleyes:

Posted

E, a cek, ja sam malo glupa za te stvari, sada njena produkcijska kuca i menadzeri uzimaju te novce?

Imali su ih sigurno i dok je bila ziva.Izvodjac dobija oko 50% love ili manje,ostalo ide izdavackim kucama,menadzerima i ostalim pijavicama...

• Downvote 1
Posted

Ovo je adekvatnije-Baš me zanima kako bi reagovao da je pod istim uslovima riknuo Eksl Rouz?

Ни то није адекватно поређење, ипак о Лази причамо. :haha:

Шалу на страну, зашто сам споменуо да није адекватно: верујем да њега и многе друге заболе патка за Ејми, као и то што је она умрла. Што је у неку руку и нормално, јер им не значи апсолутно ништа. Е, сад, шта би било да сконча Ексл у таквим околностима, то бих и ја волео да знам. :haha:

Мени се, лично, гади свако ко сконча давећи се у својој пегли.

Posted

To se i ja pitam.

Koji kurac je ta Amy zasluzila da se nadje u Dnevniku RTS-a?

A otkad je Dnevnik RTSa mera za smisao?

Posted

Umro bivši bubnjar ove godine, opleti... ako imaš muda. :twisted:

Da je bio dobar, ne bi bio bivši.

Kako mi ide? :D

Posted

Što se tiče priče ove oko umiranja slavnih ličnosti, ja bi bio definitivno potrešen i tužan da umre neko od mojih heroja, ko da mi je umro neko koga sam poznavao. Naravno ne govorim o plakanju i sečenju vena, ali onaj osećaj da je umro neko koga ste poštovali i neće biti tu da podeli još jedan deo svoje interesantne ličnosti sa vama, a njegove reči-dela-pesme su vam puno značile u jednom periodu u životu. To naravno ne može da se poredi kada vam umre neko blizak, ali stvar je u tome da ne bi bio ravnodušan.

Ja bi stvarno voleo nekad u životu da sretnem Hideo Kojimu i da mu stegnem ruku i zahvalim se za sve što je uradio, i eto bio bi mi bedak ogroman kada bi čuo da je on na neki način nastradao, a da ja to nisam uradio. Stvar kako će ko da odreaguje na smrt neke poznate ličnosti, je kolko mu je značila tokom života. Evo ja sam čuo kada sam došao u BG da je umrla Ejmi Vajnhaus i ni malo me nije pogodila vest, i ono kao posle par minuta nisam više ni mislio o tome. Ali najgore licimerstvo moguće su kasnije oni best of, posthumni albumi i sva ostala čuda kada umetnik umre, i neki totalno ne vezani third party dobija novac na imenu pokojnika, a i odjednom interesovanje publike za nekim na koga su do pre njegove smrti jedva se sećali.

• Upvote 3
  • Downvote 2
Posted

Фаприл се смеје зато што зна да је безбедан. Чак ни Лазански неће у Трнаву, превише је то авангардно за њега.

• Downvote 1
Posted

Voleo sam muziku od Ejmike , i zao mi je , bila je talentovana , kvalitetnu muziku je pevala , pravo osvezenje u muzici .

Ocigledno da je bila psihicki bolesna , nek pociva u miru .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...