Rehabilitovani Bagrem Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 naravno,album ejmi vajnhaus je sada najprodavaniji. Kapitalizam je cudo,vise profitiraju od prerane smrti nekog dok je vrhuncu,nego da se mrcvario do kraja zivota i izgubio slavu. Setite kako su je naterali da izadje ubijena na stejdz.Pa ni ovi pederi iz alogije ne bi izasli tako ubijeni. 1
Havočka Posted July 24, 2011 Author Report Posted July 24, 2011 E, a cek, ja sam malo glupa za te stvari, sada njena produkcijska kuca i menadzeri uzimaju te novce? 1
kuruz Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Onaj ko ima autorska prava, ne mora da znači da je u pitanju izdavačka kuća. 1
sale 3sm Larry Flynt Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 (edited) U najvecem broju slucajeva je porodica preminulog ili onaj koji otkupi prava(kao najcuveniji slucaj u istoriji sa Bitlsima,kada je Majkl Dzekson otkupio sva prava na izdavanje) Naravno kajmak kupe i izdavacke kuce. Edited July 24, 2011 by sale 83 1
Narsil Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Baš me zanima kako bi regovao da je pod istim uslovima riknuo neko iz GNR? Јесте, то је адекватно поређење.
Rehabilitovani Bagrem Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 E, a cek, ja sam malo glupa za te stvari, sada njena produkcijska kuca i menadzeri uzimaju te novce? Imali su ih sigurno i dok je bila ziva.Izvodjac dobija oko 50% love ili manje,ostalo ide izdavackim kucama,menadzerima i ostalim pijavicama... 1
sale 3sm Larry Flynt Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Јесте, то је адекватно поређење. Ovo je adekvatnije-Baš me zanima kako bi reagovao da je pod istim uslovima riknuo Eksl Rouz? 3
Narsil Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Ovo je adekvatnije-Baš me zanima kako bi reagovao da je pod istim uslovima riknuo Eksl Rouz? Ни то није адекватно поређење, ипак о Лази причамо. Шалу на страну, зашто сам споменуо да није адекватно: верујем да њега и многе друге заболе патка за Ејми, као и то што је она умрла. Што је у неку руку и нормално, јер им не значи апсолутно ништа. Е, сад, шта би било да сконча Ексл у таквим околностима, то бих и ја волео да знам. Мени се, лично, гади свако ко сконча давећи се у својој пегли.
Zen Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 To se i ja pitam. Koji kurac je ta Amy zasluzila da se nadje u Dnevniku RTS-a? A otkad je Dnevnik RTSa mera za smisao?
kuruz Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Otkad neko citira Lazu i ulazi u diskusiju s njim? 2 4
lemmy sixx Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Koga boli kurac za Ejmi Vajnhaus.Da Lemmy Kilmister umre sutra,bilo bi mi zao pola dana pa bi me posle boleo kurac. 3 3
Lou Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Umro bivši bubnjar ove godine, opleti... ako imaš muda. Da je bio dobar, ne bi bio bivši. Kako mi ide?
Lunar Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Što se tiče priče ove oko umiranja slavnih ličnosti, ja bi bio definitivno potrešen i tužan da umre neko od mojih heroja, ko da mi je umro neko koga sam poznavao. Naravno ne govorim o plakanju i sečenju vena, ali onaj osećaj da je umro neko koga ste poštovali i neće biti tu da podeli još jedan deo svoje interesantne ličnosti sa vama, a njegove reči-dela-pesme su vam puno značile u jednom periodu u životu. To naravno ne može da se poredi kada vam umre neko blizak, ali stvar je u tome da ne bi bio ravnodušan. Ja bi stvarno voleo nekad u životu da sretnem Hideo Kojimu i da mu stegnem ruku i zahvalim se za sve što je uradio, i eto bio bi mi bedak ogroman kada bi čuo da je on na neki način nastradao, a da ja to nisam uradio. Stvar kako će ko da odreaguje na smrt neke poznate ličnosti, je kolko mu je značila tokom života. Evo ja sam čuo kada sam došao u BG da je umrla Ejmi Vajnhaus i ni malo me nije pogodila vest, i ono kao posle par minuta nisam više ni mislio o tome. Ali najgore licimerstvo moguće su kasnije oni best of, posthumni albumi i sva ostala čuda kada umetnik umre, i neki totalno ne vezani third party dobija novac na imenu pokojnika, a i odjednom interesovanje publike za nekim na koga su do pre njegove smrti jedva se sećali. 3 2
Footog Qpoos Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 ruska jakic zamalo izgubila druga za subotnji basket... 3
Zen Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Miroslav Lazanjski preminuo Ruski Jakic na pogrebu Lazanjskog pozlilo od tuge, za sad je van zivotne opasnosti. ulete Trne
kuruz Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Фаприл се смеје зато што зна да је безбедан. Чак ни Лазански неће у Трнаву, превише је то авангардно за њега. 1
Fapril ethereal Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 (edited) takvi seks simboli ovde dobijaju po pichki.. Edited July 25, 2011 by Fapril ethereal
Hail Metal Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Voleo sam muziku od Ejmike , i zao mi je , bila je talentovana , kvalitetnu muziku je pevala , pravo osvezenje u muzici . Ocigledno da je bila psihicki bolesna , nek pociva u miru .
oʞɾoƃ Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 I ja sam psihički bolestan, pa se nisam ubio. Ne osuđujem je, samo kažem. HORNS666
Vresište Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Kad ste postali ovak'i cistunci po pitanju sadrzaja postevlja?
Recommended Posts