Haos sam ja Posted August 26, 2021 Report Posted August 26, 2021 18 minutes ago, Demon Seed said: Naprotiv, dinamika, gradacija, kvantifikacija efekata, za razliku od binarnog razmišljanja koje prikazuješ tako što meni pakuješ da sam simpatizer Lazanskog. A nije prvi put da istovremeno kritikuješ binarno razmišljanje i da ga prikazuješ, ja sam zaboravio da se furaš na to lažno moralističko licemerje inače te ne bih ni pitao je l' veruješ u te dečije pričice koje prosipaš. Znaš ti "kakav" sam ja auditorijum, a ne razumeš me dve rečenice svaki put kad razgovaramo, cepa te Dunning-Kruger, ne štedi, kao i sve "takve" pametnjakoviće. Nekog smiruje vera u Boga, nekog u novinarski moral. "Aj voljno" Izuzetno si dinamički gradirao i kvantifikovao efekte prilikom najblatantnije generalizacije da se nijedan novinar ne pridržava kodeksa. Da me više zanima tema, zamolio bih te da prezentuješ tu analizu kojom si došao do tako crno-belog zaključka. Ali ne zanima me. I prilikom prethodnih naših diskusija ja sebe nikad nisam postavljao kao moralnu gromadu niti prepametnog sveznajućeg, sasvim je moguće i realno da i sam praktikujem povremenu nedoslednost pa i "binarno razmišljanje", ograničen sam kao i svako jebiga. Što se DK sindroma tiče, upravo mi deluješ kao enciklopedijski primer, takođe uz dozu infantilne potrebe da budeš vragolan i neuhvatljivog "anti-moralističkog" diskursa, ispod tog plašta se ne krije nešto što bi me impresioniralo, možda ovde nekoga i hoće, ima nas raznih. Ne smeta mi al zna da bude zamorno, ja sam ovde pre svega da razmenim mišljenja o muzici. 9 minutes ago, Srbin Hamza said: "Право је медија да имају различите уређивачке концепте, али је обавеза новинара и уредника да праве јасну разлику између чињеница које преносе, коментара, претпоставки и нагађања." Iliti Lazanski može imati pro-ruske komentare. Uostalom, on je kolumnista a ne izveštač. Ne piše tekstove dnevnih vesti nego svoju ličnu kolumnu, kao što su to činili Tijanić i Tirnanić ili sada čine Pančić ili Basara. Lazanski je bio i izveštač i kolumnista, novinar pre svega u širem smislu, kasnije je postao sns isprdak i pojačani pamfletista kad je postalo jasno da za svoj narativ ima podršku gospodara. Ako je nekad i bio neko mudo, kompromitovao je sve to i uglavnom se bavio ideološki pristrasnom i antizapadnjačkom petparačkom vojnom analitikom. Al ne bih dužio više sa ovim, sad je gotovo. Makar se naživeo momački. 1 1
Srbin Hamza Posted August 26, 2021 Report Posted August 26, 2021 6 hours ago, Haos sam ja said: kompromitovao je sve to i uglavnom se bavio ideološki pristrasnom i antizapadnjačkom petparačkom vojnom analitikom ono jesu Srbima Grci vadili oči pa su Srbi primili pravoslavlje posle, što ne bi i u NATO ušli, i ja se pitam što su tvrdoglavi
Demon Seed Posted August 27, 2021 Report Posted August 27, 2021 23 hours ago, Haos sam ja said: ja sebe nikad nisam postavljao kao moralnu gromadu Pa još i skroman !
Мајор Гашпар Posted August 31, 2021 Report Posted August 31, 2021 Počivao u miru. Ode još jedan gospodin sa ceste. 1
Demon Seed Posted September 1, 2021 Report Posted September 1, 2021 (edited) 8 hours ago, Srbin Hamza said: Šiptari odlaze a svet srbuje. ***SMEH DO SUZA VICEVI SMESNO*** Edited September 1, 2021 by Demon Seed
Srbin Hamza Posted September 1, 2021 Report Posted September 1, 2021 31 minutes ago, Demon Seed said: ***SMEH DO SUZA VICEVI SMESNO*** Dimone, nije valjda da pratiš te glupe portalei mene unikata porediš s tim klincima iz Prokuplja?
vudun Posted September 5, 2021 Report Posted September 5, 2021 https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2021&mm=09&dd=05&nav_id=1917994 Uhhhh...
Мајор Гашпар Posted September 5, 2021 Report Posted September 5, 2021 Jebo te Batistuta! Živeće trener svih trenera.
vudun Posted September 5, 2021 Report Posted September 5, 2021 Želim mu da prevali stoljetku, ali shvaćamo da se on baš baš oprašta od nogometa i šireg auditorijuma.
VoivodBG Posted September 6, 2021 Report Posted September 6, 2021 https://apnews.com/article/entertainment-europe-arts-and-entertainment-paul-belmondo-jean-paul-belmondo-228d3af54389020a4ae74e2b0de7db42 1
VoivodBG Posted September 6, 2021 Report Posted September 6, 2021 https://consequence.net/2021/09/michael-k-williams-dead/
VoivodBG Posted September 11, 2021 Report Posted September 11, 2021 https://www.danas.rs/kultura/ulus-preminuo-kosta-bunusevac/
Kumodraski Vo Posted September 14, 2021 Report Posted September 14, 2021 Umro Norm Macdonnald Ripcina.. 2 1
Sreta Posted September 14, 2021 Report Posted September 14, 2021 Au brt... Kanal. Ko je bre ovaj uopste?
VoivodBG Posted September 14, 2021 Report Posted September 14, 2021 (edited) Braćala. Ko će da priča najduže viceve na svetu sada? A tek ovo: Edited September 14, 2021 by VoivodBG 1 3
Srbin Hamza Posted September 14, 2021 Report Posted September 14, 2021 1 hour ago, Sreta said: Ko je bre ovaj uopste? Zapanjujuće, ali Norm je američki Sreta! Zaista tužan dan, vrhunski komičar. 2
Dead Man Drinking Posted September 16, 2021 Report Posted September 16, 2021 Ode i Duda https://sportklub.rs/kosarka/kosarka-ostalo/preminuo-je-dusan-duda-ivkovic/
Recommended Posts