Jump to content

Recommended Posts

Posted

уф

Политички ангажман му је био трагичан али музички је стварно био одличан, док су се остали домаћи критичари губили у планинама сопствених глава Луковић је отприлике увијек знао шта ваља а шта је, да простите, курац.

Како сам у једном периоду с краја '90-их прочитао скоро све Џубоксе, затим некад послије збавио Бољу прошлост и проучио, па хватао комаде Времена забаве/Икс забаве с пар мјесеци/година закашњења и ненормално био одушевљен човјеком, не могу описати колики ми је хладан туш био кад сам "открио" његово политичко дјеловање... Али некима можда и тај дио његове личности лежи, бујрум. Сад кад размишљам, писао сам му ономад - не сјећам се тачно којим поводом - некакав коментар/ел. пошту да је пичка над пичкама, баш је нешто било труло па сам га извријеђао колико сам год могао... Није нашао за сходно да ми одговори.

Било како било, ипак је за мене наш најзначајнији рок критичар, па нека му је лака земља. Неочекивано тужна вијест.

Posted

Luković je realno bio debil. ali ipak laka mu zemlja.

1 hour ago, aRmatuRa said:

Umro Andreas Breme.

E ovo je vec tuga. Breme bio fudbalska velicina u vreme kada je fudbal bio vredan gledanja.

• Like 1
  • Downvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Jeste bio gromada... 

JOS MALO

OSTA SAMO VILE VALO

Najebali smo. Plus ljudi sto su ogorceni, nevezano za smrt poznatih.

• Upvote 2
Posted

Au Crnke brat ode. Ljudina od coveka. Vise od 10 godina ni jednom nije zaboravio da mi cestita rodjendan. Jebem ti zivot.

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

27. aprila umro C. J. Sansom. Kao da sam znao ja kupio neki dan Shardlake serijal za tricavih 1500 dinara u Delfiju. 6 knjizurina solidno debelih.

Vidim i serija krenula po knjigama, glumi i Šon Bin.

Edited by HEFEST
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jeste, neverovatan raspon je imao, iako je najbolje uloge imao 70tih i 80tih, retko ko od Americkih glumaca moze da se pohvali tako plodonosnom karijerom. 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...