vudun Posted August 16 Report Posted August 16 Ode Pavke legenda... Niko kao on... Pokop u Vlasotincu... Slava mu. 1 1
Kumodraski Vo Posted September 4 Report Posted September 4 Ode.. Corba mi je inace prvi bend na koji sam se navukao kao klinac i boru sam oduvek gotivio, ma kolko nam se ne podudarali stavovi plus podrska sns itd.. opet je to sve sitnica koliki je znacaj imao za mene i koliko i dalje volim sve te pesme. Jbg videli smo duze vreme da je u losem stanju, nadam se da se nije puno mucio poslednjih dana. Pocivaj u miru majstore. 1 1
aRmatuRa Posted September 4 Report Posted September 4 Ista stvar, moj prvi bend, to mi se svidelo i to sam slusao. Jbg, kasnije je prolupao, ali ostavio je ogroman trag i neke fenomenalne pesme u nasoj muzici. 1
Haos sam ja Posted September 4 Report Posted September 4 Šteta što će ostati upamćen više kao Dudlačev ortak i sns brabonjak nego kao maštoviti regionalni stihoklepac za srednjoškolce i studente iz provincije. Sam je tako birao. 1 1
23/16 Posted September 4 Report Posted September 4 A dobro jbg necemo preterivati. I dalje ce vise biti zapamcen po umetnickom doprinosu, nego po blamiranju. 1 3
Haos sam ja Posted September 4 Report Posted September 4 Čovek se blamirao poslednjih 30ak godina svog života, nije malo. Kod mene je tako, koliko vidim za nekoga je i najveći, tako da svakom svoje. Da je bio lokalna muzička legenda to mu se ne može osporiti. 2 1
Kumodraski Vo Posted September 4 Report Posted September 4 Pa razumljivo je da ga ljudi hejtuju jbg kao najveza srpska rok zvezda i neko ko je predstavljao taj bunt i opoziciju 90ih da padnes toliko nisko jeste za osudu, samo sto je meni u celoj toj prici bila bitna muzika koja mi daleko prevalizalazi te licne probleme.. 1 2
Grobodan Posted September 4 Report Posted September 4 Pa jbg kad Hetfild umre niko neće pominjati Load i St Anger, tako i ovde. 1 1
kuruz Posted September 4 Report Posted September 4 blamirao se poslednjih desetak godina, ako i toliko 1
Grobodan Posted September 4 Report Posted September 4 Kakve su ovo diskriminacije gore za provincijske studente. 2
HUMAN Posted September 4 Report Posted September 4 Kad se sve skloni na stranu ipak je ovo tužan dan za svakog ko voli rokenrol.. RIP 2 1
vudun Posted September 4 Report Posted September 4 (edited) Najgigantskiji potez mu je bio kada je Olivera Mandića olešio od batina... Kapa dole za to... Nego, decenijama kasnije je nastupao sa tim istim Oliverom po mitinzima sns-a... Edited September 4 by vudun 2
Haos sam ja Posted September 4 Report Posted September 4 46 minutes ago, Grobodan said: Kakve su ovo diskriminacije gore za provincijske studente. Nikakve ali su to de facto bili glavni konzumenti Borine poezije. 3
Kumodraski Vo Posted September 4 Report Posted September 4 (edited) Pa jbg ovi iz centra nisu slusali teski srpski rok nego ekv.. Edited September 4 by Kumodraski Vo 1
Grobodan Posted September 4 Report Posted September 4 15 minutes ago, Haos sam ja said: Nikakve ali su to de facto bili glavni konzumenti Borine poezije. Što implicira da su oni glupi, šta? Bori je prvo uporište nazad u dan bio Beograd svakako.
Milosh87 Posted September 4 Report Posted September 4 RIP Boro. Hvala za svu muziku koja je obeležila moje detinjstvo! 2
kuruz Posted September 4 Report Posted September 4 (edited) zbogom, Boro, zauvek ćeš biti najveći https://www.facebook.com/ramboamadeus/posts/pfbid02GqsnBYoT4bSoLahU3Ciiq7Tu3rjVARLppg4EdwRKLYwvFMNT7bUH5oXDG52uEFgol Edited September 4 by kuruz 2
Haos sam ja Posted September 4 Report Posted September 4 Taj Branimir je najbolje i opisao u šta se Bora pretvorio kad su ga pitali zašto je 90ih otišao u Holandiju na bauštelu: "da sam ostao mogao sam da budem ili Bora Čorba ili mrtav, a nisam hteo da budem ni jedno ni drugo." 1
Haos sam ja Posted September 4 Report Posted September 4 4 hours ago, Grobodan said: Što implicira da su oni glupi, šta? Bori je prvo uporište nazad u dan bio Beograd svakako. Što mi inputiraš nešto što nisam rekao? Nije lepo. Moje iskustvo je takvo, nikad se nisam naslušao Čorbe kao u Studenjaku pored kog sam odrastao ili kad odem u tazbinu pa je opletu svi lokalni cover bendovi. U Beogradu su se više slušali Bajaga, Partibrejkersi i EKV, mada je naravno bilo i Čorba fanova. Inače, mogu ja da prdim do sutra, činjenica je da je Čorba najveći rok bend iz Srbije ikada. Tužna, ali činjenica. 1
Grobodan Posted September 4 Report Posted September 4 Jbg mogao si iz moje sobe u Studenjaku da čuješ Enslaved i Testament,nisi prolazio pored pravih.
kuruz Posted September 4 Report Posted September 4 kolko je glup taj Beograd koji je slušao Partibrejkerse debilne 1
Recommended Posts