Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja takođe kada vidim ko je na njegovoj strani nemam mnogo dileme u koji tabor da se svrstam.  Očekivati da Teofil napiše nešto što njemu ne ide u prilog nije realno. Pisao o štangli jer je puno puta dizana na njega, a ne zato što ti drugi ljudi nose tu štanglu stalno. Nosili su je samo kada je hteo da nam promoviše LGBT kulturu i nabija nam je na nos. Videli smo kuda to vodi, na kraju nam lezbejku raspalu postaviše za premijera, ali ti ni nju ne podržavaš. Isti finansijeri bili Pančiću i Vučiću, ali tebi to  do mozga nikada neće stići.

• Downvote 4
Posted

taman pomisli čovek da imamo prvi konkretan video snimak Hefesta u akciji kad ono neki pikselirani bigfoot quality iz daljine, daj neki 4K

• Upvote 1
Posted
30 minutes ago, HEFEST said:

Videli smo kuda to vodi, na kraju nam lezbejku raspalu postaviše za premijera, ali ti ni nju ne podržavaš. Isti finansijeri bili Pančiću i Vučiću, ali tebi to  do mozga nikada neće stići.

Možda zbog toga što me boli kurac ko je kakvog seksualnog opredeljenja nego me isključivo zanima kakva je osoba. Lep pozdrav i uživaj na državnim jaslama i u sendviču, još malo pa nestalo.

• Upvote 6
Posted (edited)

Da li si ti ikada potrefio temu na pismenim zadacima iz srpskog? Ne moraš da odgovoriš jer je odgovor očigledan. Koga bole ona stgvar da li se neko hefta u bulju? Ne želim da se hefta u žutaru u mojoj dnevnoj sobi ispred moje dece. Koji si ti glupander jbt. Još uz to agresivno bezobrazan. Mada to dvoje je uvek išlo ruku pod ruku tako da nema mesta čuđenju.

Sendvič ćeš u mojoj ruci videti onda kada ti ga budem gurao u bulju majmune,

Edited by HEFEST
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Posted
11 minutes ago, HEFEST said:

onda kada ti ga budem gurao u bulju majmune,

1 hour ago, HEFEST said:

da nam promoviše LGBT kulturu

🤔

• Like 6
Posted (edited)

Znači ti opštiš sa ženom u dnevnoj sobi pred rodjenom decom?? 

Ovaj Hefest je ludji nego što sam mislio.. 

Edited by HUMAN
  • Like 2
Posted

Brate ti si izgleda ćorav. 

2 minutes ago, kuruz said:

🤔

U pravu si to mu se verovatno može i svideti. Jbg ne znam šta drugo uraditi sa njim i sa tim sendvičem koji stalno pominje. Nit u usta nit u guzicu. Smisli ti nešto ja se predajem.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...