Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Oni izgleda baš rešiše da isprazne magacine :bigblue:. Dobro će mi doći ovo jer sam prošli put išao na to da popunim kolekciju Pračetovih knjiga

Ona Hiperion kolekcija je fina, za sada što sam video...

at Havoc: Ona knjiga koju sam rekao da me je zainteresovala da pročitam od pračeta je Duševna muzika.

Veruj mi na reč i pročitaj, nećeš se pokajati :bigblue:

Edited by M-16
Posted (edited)

@charlie: Tinejdz roman, wannabe Nordijska mitologija, gluplju knjigu dugo ne uzeh u ruke -.- Basbas mrka kapa. Sto se mene tice.

@Lunar: Dobra je i ona... Valjda ce ti se svidi -.-

Edited by ~HaVoC~
  • Upvote 1
  • Downvote 1
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Ja sam se opskrbila, kupih nekih 6 komada u nedelju, taman dok zavrsim sa ispitima, proci ce i tuzni februar. Stvarno, nikad losija ponuda.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Две књиге ме занимају,ал' обе имам. Који помор од понуде... Ко им бре купује толике књиге којекаквих спонзоруша? Врели секс,овај секс,онај секс. Нејебица хара земљом,дефинитивно.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

3 књиге ми се свиђају,једну имам. Има неко неку препоруку осим "Лисичијег лудила","Авганистанских ратова" и Малуфа?

• 6 months later...
Posted

Цитирам ортака:

jebo ja ovu delfi knjizaru, svaki horor roman je o vampirima, svaki triler roman je detektivski i svaka naucna fantastika je na marsu. al dobro, jebes originalnost, to se ne prodaje
Posted

Izdaju oni simonsa, nesto strauba ako se dobro secam, ima i nekih teskih psiholoskih trilera koji bi se mogli lagano strpati u horore, a u vampirima su pare, pored svog tog tru blada i tvajlajta, logicno da moraju i oni nesto svoje da imaju. Vidim doduse da su poceli nesto i vukodlake da rade, a oni su kao zanimljiviji od vampira.

Zao mi jedino sto niko nije uzeo lepo da izda Njumena da objasni poentu vampira nego svi izdaju ova neka leva nebitna sranja.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 5 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...