Jump to content

Recommended Posts

Posted

To sam i ja pomislio... Sve nasa vlada zna o cemu se radi, i nece da reaguje. Jadan je onaj narod dole sto uzalud ceka neko resenje, a samo jedno postoji...

Posted

Lep komentar, za divno cudo, sa b 92 foruma.

Gospodine Predsedniče, nedostaje vam kraj govora - Srbija neće ratovati da zaštiti svoj narod od albanskih terorista, ali hoće da otera gladne radnike sa ulice, da napadne navijače kad Vam pevaju pogrde, ratovaće u Kandaharu, Libiji, ići će i na Rusiju ako treba, slikaće se na Enterprajzu pored američkih ubica, samo neće braniti svoj narod.

Posted (edited)

Novi Sad!!! Podrska

Oobjavite barem jedan komentar!!! U Novom Sadu smo se okupili u centru po grupicama! Ali ''NASA'' Policija odmah legitimise i tera! Sto dalje! Tako da ne mozemo ni da se okupimo!

Rts

Edit: Kosovska Mitrovica -- Postignut dogovor da se do sutra ujutru specijalna jedinica kosovske policije ROSU povuče u Prištinu i da se uklone sve srpske blokade puteva na severu Kosova.

E sad samo jedno pitanje: sta su nasi prihvatili da je taci odlucio da pored sve podrske zapada odustane od namere? Da mozda nema neke veze sa onim pecatima? :violent:

Edited by Ozziris
Posted

Била је протестна шетња

Суботицом. Близу 200 људи се

прошетало градом и изразило

незадовољство поводом дешавања

на Космету. Тако мали број изашао

је јер смо имали свега 3 сата да се организујемо.

Bravo, Subotica! U Beogradu na Studentskom trgu bilo dvadesetak ljudi, policija ih popisala.

Posted

dacic sabio na b92 u intervjuu.Rekao je da moramo da branimo narod i da ovo zapad radi jasno,i to zemlje koje su priznale Kosovo.

Takodje je rekao nezvanicno da je za podelu i da se uzme severni deo kosova,i da se ne dozvoli nijedan napad na narod tamo ponovo.Da moramo podrzati svoj narod na Severu Kosova.

Lik bar ima muda za razliku od ovih DS picki.

Malopre sam dobio odgovor sa vrha partije povodom mog komentara na dešavanja. Slažu se s onim što kažem, tako da je i ova Dačićeva izjava u skladu s tim.

Dacic sabija jer mu trebaju jefini poeni za predizbornu kampanju..a kad opet dobije 4 godine vlasti ima da sere o sporazumima i mirnim resenjima!

Veruj mi da sve što kaže on zaista i misli, s tim što naravno ne sme da kaže baš sve što misli. Ne zasniva on kampanju na krupnim političkim pitanjima (Kosovo, EU), zato je i najslobodniji da se otvoreno izjašnjava o tome.

Posted

dacic sabio na b92 u intervjuu.Rekao je da moramo da branimo narod i da ovo zapad radi jasno,i to zemlje koje su priznale Kosovo.

Takodje je rekao nezvanicno da je za podelu i da se uzme severni deo kosova,i da se ne dozvoli nijedan napad na narod tamo ponovo.Da moramo podrzati svoj narod na Severu Kosova.

Lik bar ima muda za razliku od ovih DS picki.

Svaka čast, ako je iskreno i ako će stvarno preduzeti nešto... Ali neodoljivo podseća na Slobino legendarno "Niko ne sme da vas bije!", kojim se dotični jelte i proslavio...

Posted

E sad samo jedno pitanje: sta su nasi prihvatili da je taci odlucio da pored sve podrske zapada odustane od namere? Da mozda nema neke veze sa onim pecatima? :violent:

Mislim da ima veze sa pečatima, ali i da su se svejedno pripremali da to prihvate, tako da ova provokacija u suštini nema mnogo veze s tim. Ovo je ispitivanje terena za neki budući pokušaj da Priština nametne vlast na severu. I cela ova priča oko embarga mi deluje da je zbog toga napravljena.

Posted

Apsolutno je jasno da se ovde radi o pokušaju uspostavljanja summa potestas (faktičke vlasti). Odgovor građana podseća na ono što se dešavalo u Hrvatskoj početkoj devedesetih godina:

http://www.i862.photobucket.com/albums/ab182/rogermaxson/Srbi-Srbija-Srbovanje%20i%20Srpska%20posla/Balvan_revolucija.jpg

Jedan od dvadesetorice popisanih na Studentskom trgu:

Beograd više ne postoji!!!!!Ne očekujte

ništa od Beograda ,već gledajte kako

da probudite narod u svojim

gradovima.Beograd je leglo

pedera,evropejaca,nakaza ,liberala,narkomana,žutih,crvenih ,anti

fa šljama,prljavih novinara,seljaka iz Crne Gore i Srbije,stoke i omladine

sjebane u mozak,splavara i

splavuša,kurvi i kulture

devedesetih.Ne gledajte u Beograd,i

gledajte u svoje gradove i

varoši.Jedino što još uvek ima vredno u Beogradu su navijači ,ali oni se neće

ujediniti .Samo što dalje od beograda i

od traženja bilo kakave pomoći od

njega.

• Upvote 1
  • Downvote 5
Posted

Mislim da ima veze sa pečatima, ali i da su se svejedno pripremali da to prihvate, tako da ova provokacija u suštini nema mnogo veze s tim. Ovo je ispitivanje terena za neki budući pokušaj da Priština nametne vlast na severu. I cela ova priča oko embarga mi deluje da je zbog toga napravljena.

Definitivno su se neckali pa im zavukose albanci.

Sve u svemu Tadic i zuta kamarila posle ovakvih reakcija sigurno gube izbore.

Posted (edited)

Jedan od dvadesetorice popisanih na Studentskom trgu:

splavuša,kurvi i kulture

njega.

brate

Edited by Fapril ethereal
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

splavuša,kurvi i kulture

njega.

svaka cast coveku niko bolje nije opisao beograd

• Upvote 1
  • Downvote 8
Posted (edited)

20.14 - Приштински сајт NewKosovaReport тврди да косовска влада не признаје споразум о прелазима Брњак и Јариње који су постигли Стефановић и командант Кфора.

rekoh ja da ne vredi raspravljati sa kforom...

edit:pocela konferencija tacija.

Edited by Egzistencijalni Bol
Posted

Kol'ko analiticara i patriJota, sunashce ti zhareno.

Srbijo mirno spavaj...Sinovi tvoji plemeniti ce izadju ispred kuce, prosetaju se, malo skandiraju i odu kuci.

Navijachi su za mene raspojasane drolje ukoliko svi organizovano ne odu na Jarinje i Brnjak. Naoruzhani.

Cenim da 0.03% najaktivnijih postera ume rasklopi m70AB.

• Upvote 4
  • Downvote 8
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...