Jump to content

Recommended Posts

Posted

dakle tenkovi na ulice?right?

Ne, već promena sistema iz korena, kako bi se otklonili uzroci nezadovoljstva mladih ljudi.

@proseravanjebatetrokrilnog

da, danas država postoji samo da bi takvi poput tebe imali gde da rade.

Upravo suprotno - takvi poput mene postoje da bi država radila dobro.

Posted (edited)

Ne, već promena sistema iz korena, kako bi se otklonili uzroci nezadovoljstva mladih ljudi.

koji mladi ljudi?ima tamo nezadovoljnih mladih ljudi,pa ne idu okolo da rushe,kradu i pale..

sistem je dobar(nije savrsen),a tim mladim ljudima uzroke nezadovoljstva otkloniti gumenim mecima i vodenim topovima..

da su nekad nesto u zivotu zaradili,ne bi tako lako palili i krali teshko stechenu tudju imovinu..:da:

apsolutno me zabole sto su nezadovoljni,besni,nemaju posla,perspektivu...zivot nije samo zezanje i razonoda,moras ponekad i da se iscimas za nesto,ako hoces da budes deo modernog drustva..ako ne umes nista da radis u zivotu,idi na gradjuevinu,peri sudove u restoranu,cisti javne wc-e..

Edited by Fapril ethereal
Posted

koji mladi ljudi?ima tamo nezadovoljnih mladih ljudi,pa ne idu okolo da rushe,kradu i pale..

sistem je dobar(nije savrsen),a tim mladim ljudima uzroke nezadovoljstva otkloniti gumenim mecima i vodenim topovima..

da su nekad nesto u zivotu zaradili,ne bi tako lako palili i krali teshko stechenu tudju imovinu..:da:

apsolutno me zabole sto su nezadovoljni,besni,nemaju posla,perspektivu...zivot nije samo zezanje i razonoda,moras ponekad i da se iscimas za nesto,ako hoces da budes deo modernog drustva..ako ne umes nista da radis u zivotu,idi na gradjuevinu,peri sudove u restoranu,cisti javne wc-e..

Nažalost, nisam ja taj kome treba to da kažeš. Reci to tim klincima koji divljaju, možda te i saslušaju. Ili se uzdaj u moć gumenih metaka i vodenih topova. Da ih je Luj XVI imao, možda bi izbegao giljotinu.

Posted

A sta ti radis?

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Jel znaš neki restoran de bi mogao da perem sudove? Svaki oglas prihvaćam. Ozbiljno.

Posted

usput ovo sto sada djelic sprovodi ova restitucija,to je bas lose.drzava srbija po njoj treba da isplati vlasnicima imovine koja je oduzeta od strane komunista,u vrednosti izmedju 100 i 225 milijardi dolara.a povratak imovine u naturi je moguce samo za 10 posto imovine.sto znaci da sve ono moramo da platimo.odakle nam pobogu te pare,ali jebiga djelic hoce u evropu.ja totalno razumem te ljude koji hoce da im se nadoknadi za imovinu oduzetu posle drugog svetskog rata,ali jebiga proslo je vreme,takva je bila istorija,komunisti oduzeli,odakle nama pobogu pare da to vratimo.sto je najjace odlucili su se za potpunu restituciju,sto znaci da isplate celu cifru,a nemacka je ljudima iz istocne nemacke kojima je oduzeta imovina davala neku sicu tipa 10,20 hiljada evra po osobi.a mi odlucili da vracamo milijarde

• Downvote 1
Posted (edited)

^^

"Na žalost finansijska oskudica sa srpske strane je uticala da su putovanja, zajednički kampovi i drugi oblici saradnje i druženja mnogo ređi nego što bi trebali da budu."

:haha:

Edited by Fapril ethereal
Posted

usput ovo sto sada djelic sprovodi ova restitucija,to je bas lose.drzava srbija po njoj treba da isplati vlasnicima imovine koja je oduzeta od strane komunista,u vrednosti izmedju 100 i 225 milijardi dolara.a povratak imovine u naturi je moguce samo za 10 posto imovine.sto znaci da sve ono moramo da platimo.odakle nam pobogu te pare,ali jebiga djelic hoce u evropu.ja totalno razumem te ljude koji hoce da im se nadoknadi za imovinu oduzetu posle drugog svetskog rata,ali jebiga proslo je vreme,takva je bila istorija,komunisti oduzeli,odakle nama pobogu pare da to vratimo.sto je najjace odlucili su se za potpunu restituciju,sto znaci da isplate celu cifru,a nemacka je ljudima iz istocne nemacke kojima je oduzeta imovina davala neku sicu tipa 10,20 hiljada evra po osobi.a mi odlucili da vracamo milijarde

Sto samo oduzete od strane komunjara,sta je s imovinama,zemljama i imanjima oduzetim od strane kralja Aleksandra,kralja Petra,Obrenovica itd....

• Upvote 3
Posted

Folksdojcerima , hrvatima i ostalim fasistima bi trebalo vratiti kurcinu ! Svaki rat nas je desetkovao , malo je i da nam pola Balkana daju za uzvrat .

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

1389 dobio tenk i puske,cak ih posetio putin :udri:http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-vesti/49872-Srpski-faisti-dragi-Putinovi-gosti.html

ova cela reportaza je izmisljena,pise da su preuzeli tekst sa sajta 1389 a nigde tog teksta nema na netu sem kod njih.generalno vecina stvari koje e novine pisu su ustaska propaganda i lazi

^^"Na žalost finansijska oskudica sa srpske strane je uticala da su putovanja, zajednički kampovi i drugi oblici saradnje i druženja mnogo ređi nego što bi trebali da budu.":haha:

pa jesu,danas 80 odsto porodica u srbiji nije bilo na letovanju godinama,u banju penzioneri mogu samo da sanjaju da idu,a omladina zivi u bedi.i sve je to posledica izdajnicke dosovske vlasti

Sto samo oduzete od strane komunjara,sta je s imovinama,zemljama i imanjima oduzetim od strane kralja Aleksandra,kralja Petra,Obrenovica itd....

upravo tako.zbog svega toga je restitucija besmislena i treba je ukinuti

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Jasno je da je tekst montiran, to valjda i slep vidi. Stil kojim je to napisano nema nikakve veze sa objektivnim novinarstvom. A i ona raznobojna slova su im mnogo lepa. :haha:

Kurir u ogledalu.

Mada ne bi bilo lose da postanemo Ruska provincija na jedno 10 godina, taman da se pobiju/pohapse/proteraju ove svinje iz vlasti i opozicije. Nesto slicno su Rusi uradili nekad sa Vikinzima, pa im danas nista ne fali.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Guest HEFEST
Posted

upravo tako.zbog svega toga je restitucija besmislena i treba je ukinuti

Jezik pregrizo!!! Ako nesto bude od te restitucije ja sam se obezbedio do kraja zivota kao i svi moji za narednih 6 kolena najmanje. Ono sto je moja familija zaradila fizickim i pre svega intelektualnim radom hocu nazad. Sta me boli kurac da li ce to da sjebe drzavu. Ona je i onako sjebana i ako covek ne moze da se zaposli sta ga boli kurac da li drzava ima nesto u budzetu ili ne. Kriminalci i lopine i dosljaci pokrase sve pa nije greh da ja trazim ono sto je moje.

Na primer mom pradedi Radoju su posle drugog svetskog rata oduzeli 14 miliona ondasnjih dinara jebem li ti sunce. Zamislite tu cifru danas!!! Sa jos 6 rudnika, fabrikom, 6 kuca i ogromnim zemljistem(par km2). Ne treba meni potpuna restitucija. Neka vrate 5% i mogu odma da dam ostavku i da kupim sebi neko ostrvce i zivim srecno i zadovoljno.

Posted

ludi Radojko :haha:;)

elem, ne moze rudnik da bude u privatnom vlasnistvu...nego ja bih vise voleo da sam zaradjujem nego da nasledim neko veliko bogatstvo i zivim ko bubreg u loju, prakticno kao parazit, takvih snobova ima koliko hoces...upravo su te stecene prednosti i razlog sve veceg jaza izmedju bogatih i siromasnih...da zakljucim, vise bih voleo da je moj deda ostavio svu imovinu drzavi koja ce opet zauzvrat da to racionalno upotrebi za opstedrustvenu korist, ali naravno ovde je to samo pusti san...

Posted

zakuni se da bi se odrekao onoga sto su ti preci zaradaili i sto su prenosili kroz generacije do tebe..

volim i ja da zaradim sam,ali kad imas u porodicnom posedu pivaru recimo,izvini,ici ces da okusas srecu na birou posle zavrsenog faksa?

Posted (edited)

zakuni se da bi se odrekao onoga sto su ti preci zaradaili i sto su prenosili kroz generacije do tebe..

volim i ja da zaradim sam,ali kad imas u porodicnom posedu pivaru recimo,izvini,ici ces da okusas srecu na birou posle zavrsenog faksa?

Pa ne kazem da ne bih, u sadasnjoj situaciji. Rekao sam da zivim u normalnoj zemlji, da imam normalan posao od koga mogu da zivim kao covek, ne treba mi nikakav luksuzan zivot. Nema nista gore u zivotu nego kad ti drugi davaju pare. Ja uvek kazem da za lep zivot nije potrebno mnogo para a i nije opet sve u parama.

Sto se tice tvog primera, pa verovatno bih radio u toj porodicnoj firmi, ali ne bih nikad prihvatio da mi cale kupuje neka skupa kola ili slicno.

Edited by LoveHateLove
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...