sale 3sm Larry Flynt Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 (edited) Pa postoji samo jedan nacin da ubiju Hajlendera...meci im ne mogu nista..a ovi ako su kao Hamis,ne treba da cudi sto su zivi Jos ovi retardi kakvi su i vazduh bi promasili. Edited August 30, 2011 by sale 83 Larry Flynt
Ozziris Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 (edited) I ko opet kaze da al kaida nije u sluzbi amerike je totalni idiot! http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/8407047/Libyan-rebel-commander-admits-his-fighters-have-al-Qaeda-links.html Edited August 30, 2011 by Ozziris
Berliner Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 kišjuhas o paradi Istinita priča: ovaj kolumnista kupuje upaljač u trafici, klasične i najjeftinije sorte. I, trafikantkinja mu udeljuje jedan sa providnom plastikom ružičaste boje, zatim se izvinjava, vraća ga natrag uz komentar „ah, dala sam vam rozi“ i sa onog stalka odabira neki sa plastikom drugačije obojenosti. solidan tekst 1 1
johnnyzzz Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 Rasplet? Potpisnik ovih redova se kući vratio sa 7-8 ružičastih upaljača, u benigno besmislenom aktu kulturne neposlušnosti i nekonformizma. au, kakav frajer! mislim da govorim u ime kompletne HLhLmd populacije (Homofobi, Latentni homoseksualci, Lažni moralisti i dušebrižnici) kada kažem AU, KAKAV FRAJER! 1 1
WoS Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 kišjuhas o paradi solidan tekst u al je solidan, otvorio covek vikipediju i povezao sa svojim iskustvom, vau. Svaki bistriji srednjoskolac to moze da uradi. Steta sto je zaboravio da u psihologiji, biologiji i svim ostalim naukama ima isto toliko politike koliko i u ostatku ljudskih delatnosti, a da se tzv "naucnom" metodologijom moze dokazati bilo sta, ako znas kako. Ne vidim relevantnost argumenata o kisnim glistama i majmunima u kontekstu organizovanja gej prajd parade. A tom autoru porucujem da cemo i Litvance da karamo na SP, da im vratimo za proslogodisnje trece mesto... 1 1
Dead Man Drinking Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 У питању је европско првенство, а не светско 1
WoS Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 У питању је европско првенство, а не светско Pardon, lapsus scribere per multa 1 1
Rehabilitovani Bagrem Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 60 000 ljudi mrtvo u libiji od danas.Demokratija fino napreduje... 1 1
Berliner Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 ....a da se tzv "naucnom" metodologijom moze dokazati bilo sta, ako znas kako. fulao sam temu kad sam postovao prethodni post (trebali ici na temu za gej paradu), ali da ti odgovorim: ne, nisi u pravu, tzv "naucnom" metodologijom se mozda moze dokazati kojesta, ali naucnom (bez navodnika) se ne moze bilo sta dokazati jer moraju biti ispunjeni tacno odredjeni zahtevi. ti stvarno mislis da je neko menjao nauku iz temelja da bi opovrgao stanoviste da je homoseksualnost bolest? (ovo je retoricko pitanje) 1 1
Rehabilitovani Bagrem Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 evo snimka ovih nasih sto su uhvaceni,prave hladnokrvne ubice 1 1
Osiris Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 Moze jedno pitanje? Kako to treba da izgledaju hladnokrvne ubice ili snajperisti, posto ovi nasi ocigledno tako ne izgledaju? A to da li su i sta su, stvarno ne mogu znati... 1
Rehabilitovani Bagrem Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 to je bio sarkazam da bih zajebavao nase dezurne liberale-faprila i imaginjerosa. Naravno da nisu ljudi nikakve ubice,za jednog znam provereno da nije ni vojsku sluzio kod nas. 1
Berliner Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 vidi se na kilometar da nisu, vidis bar trojici na facama da su iskreno prestraseni (da su placenici mogli bi da glume ali ne tako dobro), osim toga, a onaj lik u sredini sto najgore izgleda definitivno nije snajperista; bas izgledaju kao gradjevinci.
Osiris Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 Pazi, ja ne znam ni ko su ni sta su, ali vidim da mnogi na osnovu njihovog fizickog izgleda i "preplasenosti" zakljucuju kako oni nisu nikakve ubice. Ne postoji tako nesto kao tipican izgled ubice i naivno je u to verovati... na to sam ciljao... Ne treba valjda da izgledaju ovako da bi bili snajperisti?
Rehabilitovani Bagrem Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 (edited) Stize jos nasih,gradjevinaca http://www.youtube.com/watch?v=EAZeuwc_CYM Др. Сакир изјавио да је читав један српски пук стигао у Либију да се бори против НАТО-Алкаида окупације." Puk=1000 vojnika. Dr Sakir je Libijski glavni komentator na TV-u,nesto kao PR. I da ih je 500,svaka im cast,ocigledno nije sve u religiji vec ideloogiji i antiimperajizlmu Ovo me podseca na gradjanski rat u Spaniji.A znamo svi sta je usledilo posle njega. Edited August 30, 2011 by Egzistencijalni Bol
Berliner Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 (edited) Ne postoji tako nesto kao tipican izgled ubice i naivno je u to verovati nije, upoznao sam vise od jednog ubice i svi imaju taj pogled, a strah (te vrste) ne osecaju. ovi likovi bas izgledaju usrano. a da bi bio snajperista i pritom placenik moras da budes ekstra fit i moras da budes survivalist da bi uopste pristao na taj posao. sumnjam da je ijedan strani placenik, snajperista uopste uhvacen. i bas su uhvatili bandu od pet snajperista na checkpointu na izlazu iz tripolija, kako da ne. Edited August 30, 2011 by Нормалан и Природан
ShinigamY Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 Ma gradjevinci, nisu stigli na vreme da se povuku, ili ih firme napustile tamo. Nije to nista cudno, desava se svuda...
Rehabilitovani Bagrem Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 ^^ http://www.youtube.com/watch?v=jD2rgM6k2GA
Rehabilitovani Bagrem Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 Pozdrav iz ¨Slobodnog¨ tripolija za liberale http://www.youtube.com/watch?v=yzk6O9wo1Zg
Oak Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 Ti baš voliš da živiš u iluziji, do pre par dana si govorio da nikad neće ući u tripoli i da će gadafi da ih pregazi. Inače ja ne "navijam" ni za jedne ni druge, realno boli me kurac, samo se pitam kako neko tako može sebe da zavarava, taj "rat" je gotov. 1
Rehabilitovani Bagrem Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 (edited) hahaha...ok...Zasto onda vec 11 dana traju sukobi? I zasto je 30 000 ljudi poginulo za 10 dana uglavnom od NATO bombi u tripoliju ako je rat gotov i ovi pobedise??? Zar ne vidis da imaju najvise 5 000 pesadinaca a da sve ostalo radi nato sa 100tinak aviona i 20tak apac helikotera? Uz takvu vazdusnu podrsku i bomardovanje od pola godine,mogao bih slam da osvojim crnu goru! Edited August 31, 2011 by Egzistencijalni Bol
Oak Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 Nisam ja rekao da bi pobunjenici pobedili bez pomoći natoa, ali imaju njihovu pomoć i to je to. Ne znam kako neka vojska može da ostvari pobedu dok joj protivnici imaju toliku superiornost u vazduhu i artiljeriji.
Bata Trokrilni Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 Iz prve ruke imam informaciju da jedan od uhvaćenih likova i jeste snajperista.
Recommended Posts