Ozziris Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 oduvek? dobrodosao u jebeni svet. Tebi decko stvarno treba lecenje! 1
Footog Qpoos Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 ono sto njemu treba,niko od nas nije voljan da mu da...
Fapril ethereal Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 ne kapiram poentu ovoga sti se rekao... ti si inteligentan decko,pa te molim da probas jos jednom..
Lou Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 (edited) Normalan i prirodan: Pretpostavljam da želiš da kažeš da je to uobičajena stvar u ratovannju, a da ostali koji lupaju minuse shvataju da govoriš da je prihvatljivo, što su dve različite stvari. Edited September 2, 2011 by Lou
Footog Qpoos Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 ti si inteligentan decko,pa te molim da probas jos jednom.. i opet mislim da je glupo zajebavati se na konto toga...
Sisus Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 (edited) ponovo. poenta: ako si sokiran sto smo gadjani kasetnim bombama to znaci da gledas stvari iz ugla koji ti odgovara, a gubis siru sliku iz vida, mozda si naivcina, mozda idealista, mozda licemer, ali svakako budala. nema sta da budete sokirani i zgrozeni, to je najnormalnija stvar u ratu i mi smo to radili zabranjeno konvencijama blabla bla bla ma skinite mi se s kurca rat je sranje. Ponovo. Poenta: omašena. I to u pičku materinu omašena. Jbg, teško je pročitati tuđ post, a važno je izasrati ono što je na umu. To je ta "tolerancija" kojom vas uče "demokrate". Edited September 2, 2011 by Sisus
Ozziris Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Moje pitanje je bilo otkad je namerno bombardovanje civila normalna stvar na njegovo "i mi smo to radili"..znaci da postoji namera ubijanja civila, za koju verujem nikome nije prihvatljiva.
Berliner Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 (edited) Normalan i prirodan: Pretpostavljam da želiš da kažeš da je to uobičajena stvar u ratovannju, a da ostali koji lupaju minuse shvataju da govoriš da je prihvatljivo, što su dve različite stvari. nema potrebe da pretpostavljas nesto sto je vise puta eksplicirano @h4t3 cr3w jbt ko da ste rasli u ne znam kakvoj cvetnoj utopiji prepunoj brige za bliznjega, ljubavi neznosti itd itd. kao da nista niste nista naucili u proteklih dvadeset godina; a i niste, isprani su vam mozgovi. Edited September 2, 2011 by Нормалан и Природан
johnnyzzz Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 to je najnormalnija stvar u ratu i mi smo to radili ... rat je sranje. koji rat? ja sam mislio da je to bila humanitarna akcija... 2
Berliner Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 @trne: ja sam samo sledbenik rogozuba, on je istinski prorok @johnyzzz: svaki rat
Bata Trokrilni Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 ponovo. poenta: ako si sokiran sto smo gadjani kasetnim bombama to znaci da gledas stvari iz ugla koji ti odgovara, a gubis siru sliku iz vida, mozda si naivcina, mozda idealista, mozda licemer, ali svakako budala. nema sta da budete sokirani i zgrozeni, to je najnormalnija stvar u ratu i mi smo to radili zabranjeno konvencijama blabla bla bla ma skinite mi se s kurca rat je sranje. oduvek? dobrodosao u jebeni svet. Ubijanje civila da bi se postigli vojni ciljevi je sve, samo ne najnormalnija stvar. Naravno, civili su ginuli i trpeli svakojake strahote otkako se vode ratovi. Ono što se međutim razlikuje jeste da su nekada civili stradali poslednji, onda kada njihova vojska bude poražena. U NATO agresiji 1999. naša vojska nije poražena, jer natovci nisu smeli da se spuste na zemlju da udare na nju. Umesto toga, tukli su civile (i pretili još žešćim udarima), kako bi privoleli rukovodstvo zemlje na predaju. To nije baš najnormalnija pojava u istoriji ratovanja, ali je prisutna (naročito u novijem periodu) i ima svoje ime, zove se - kukavičluk. 2
Fapril ethereal Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 (edited) Ponovo. Poenta: omašena. I to u pičku materinu omašena. Jbg, teško je pročitati tuđ post, a važno je izasrati ono što je na umu. To je ta "tolerancija" kojom vas uče "demokrate". znam da smo promasili poentu..ja sam zaboravio da naglasim u postu "nevezano za pricu o EU",pa sam se samo nadovezao na pricu o kasetnim bombama.. edit: jebale me kasetne bombe @Trne to bi mogao i Dzonizu da pomenes,kad pocne sa briljantnim intelektualnim akrobacijama i poredjenjima.. Edited September 2, 2011 by Fapril ethereal 1
Guest HEFEST Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2011&mm=09&dd=02&nav_id=539094 3. svestki samo sto nije. Odavno ja to pricam. Sve blize!!! Samo da ubijem par Amera i Nemaca i mogu vecno da spavam. Za to sam ziveo ceo zivot. Pristao bi da budem i bombas samoubica.
Footog Qpoos Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 @Trne to bi mogao i Dzonizu da pomenes,kad pocne sa briljantnim intelektualnim akrobacijama i poredjenjima.. nekako si mi ti poznatiji po vecnoj evropi...
Berliner Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 (edited) @princ u sustini, to je opsada modernog doba, opsada zemlje. nista novo u principu postoji jedno 6-7 hiljada godina. umesto da cekaju da pocrkamo od zedji kao onda, ubrzali su malo proces, sasvim normalno za ovo ubrzano vreme u kom zivimo. Edited September 2, 2011 by Нормалан и Природан
Fapril ethereal Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 (edited) @Trne znas me,znam te Edited September 2, 2011 by Fapril ethereal
Lou Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Samo da ubijem par Amera i Nemaca i mogu vecno da spavam. Za to sam ziveo ceo zivot. Pristao bi da budem i bombas samoubica. Alah će ti dati 46 brutalnih bivših koje su ponovo device.
johnnyzzz Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 (edited) @ NiP šta sve ti karakterišeš kao "normalno", nije ni čudo da si čak i sebe takvim okarakterisao... Edited September 2, 2011 by johnnyzzz 2
Berliner Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 @ NiP šta sve ti karakterišeš kao "normalno", nije ni čudo da si čak i sebe takvim okarakterisao... bice da je ovo jedna od tih intelektualnih akrobacija koje je malocas spomenuo fapril faprile, jel to to?
LoveHateLove Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 kakvo je ovo masovno orgijanje ovde? ...a Tesha muva picke na filozofskom, boli ga kita... 1
Fapril ethereal Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 (edited) @Normalan i Naturalan prema mojim proracunima,jeste.. Edited September 2, 2011 by Fapril ethereal
Guest HEFEST Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Alah će ti dati 46 brutalnih bivših koje su ponovo device. Moze. Meni bi bila dovoljna i ona jedna moja najbolja, ali od viska glava ne boli. Vidimo se u Dzennetu kada posaljem bar tuce govana u Dzehenem!!!
Recommended Posts