Jump to content

Aktuelne krize i nemiri u zemlji i svetu


kuruz

Recommended Posts

Најновије вести

Срби блокирали пут у месту Рударе

 

ЗВЕЧАН – После постављања барикада у месту Бањска, Срби су тешком механизацијом блокирали и магистрални пут Косовска Митровица - Рашка у месту Рударе, као одговор на данашњу блокаду пута војника Кфора у селу Извор.

 

http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/Srbi-blokirali-put-u-mestu-Rudare.sr.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tiranin i Gadafi tiranin i Amerika,tiranini i ovi pobunjenici.Ubijao i Gadafi ubijali i Ameri ubijaju i ovi pobunjenici.Samo sto su pod Gadafijem imali fantastican standard,studiranje besplatno,bili kao zemlja neko i nesto,svega je bilo,e da vidimo sta ce sad imati kad rascepkaju zemlju,kompanije pootimaju naftu,kad pocne masakr medju plemenima oko vlasti,teroristi kad se zapate....al bitno da su skinuli diktatora posle 40 godina,to im je izgleda bilo najbitnije.

Ma posle nekoliko godina kad pocnu da kukaju jao sta sad,jao nema leba da jeeem,treba ih bombardovati nuklearkom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jebote,sto nasi nisu tirani kao gadafi...pa makar i upola...ne placamo struju,vodu,gas,sa 18 godina gajba,sljaka...ako ces da studiras,placeno sve...jedna devojka iz libije sto je studirala na pmf-u u ns,svaki mesec 2400 evra dobijala...da joj se nadje...e,zato smo mi demokratija,nasi nisu tirani...

Share this post


Link to post
Share on other sites

svi nasi koji su radili tamo su dobro prosli...postoje 2 problema tamo,koji i nisu bas toliki problemi...covek se navikne...nema cuge i navece kada 'oces da izadjes nemas gde...u tripoliju najzanimljivija je ulica u centru koja je 100 metara i gde se prodaju neki cilimi i neka njihova klopa...pricao mi drugar koji je tamo radio pola godine...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niste mi odgovorili na pitanje i nasli jednog od moderatora ovog cenjenog i internacionalno poznatog foruma :rolleyes:

 

Jebiga,plasimo se tvoje sile i otpora,pa necemo da ti se obracamo.A i boli nas kurac za vas dokolicare koji se smucate po ovakvim budalastinama.

Edited by lemmy sixx
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Devet svetleće crvenih letelica je prešlo iznad Novog Beograda. Burazer je kod hotela "Jugoslavija" video da se čudno kreću, kao da su tek poleteli u blizini, a onda naglo menjali pravac. Izbrojao je šest komada kojima su se priključila još da, svi su išli odvojeno, a razmak postajao sve veći kako su prolazili iznad njega. Dok su prošli tako da mogu da ih vidim (iz pravca Studenjaka) bili su podosta udaljeni jedan od drugog i opet je svaki sledeći bio sve dalji od prethodnog. Devet komada i svi bi nestali nakon deset sekundi, kao da bi zamakli u oblake (kretali su se dosta brže od putničkog aviona).

 

Koji kurac?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mozete i ti i mod da me povucete za kurac.

 

Koji kurac? Burazer je kod hotela "Jugoslavija" video da se čudno kreću. Sad kaže da je izbrojao ukupno šesnaestak komada onomad. A samo devet prošlo ovuda. Dok su prošli tako da mogu da ih vidim (iz pravca Studenjaka) bili su podosta udaljeni jedan od drugog i opet je svaki sledeći bio sve dalji od prethodnog i postajao sve veći.

 

wtf?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...