Jump to content

Aktuelne krize i nemiri u zemlji i svetu


kuruz

Recommended Posts

ko je u srbiji za ulazak u nato ili makar gaji i najmanje je simpatije za isti je debil i treba da mu cela pokojna, sovjetska crvena armija istresa trulu spermu na lice.

a na severu - krajna scenario ol d vej. s tim da će država prekočiti ceo jedan mučni deo i odma prepustiti narod kerovima belosveCkim i izrodima divikoza na nemilost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reče danas na zatvaranju jedan Amer (neću reći kako se zove, niti čime se hvalio ovih dana), kako Konuzinov nastup pokazuje da su Rusi svesni da gube uticaj na Balkanu. Pomislih tada (a nije imalo smisla to da mu kažem posla, jer sam mu već dosta toga prethodno rekao i imao utisak da se obraćam platanu) - e moj druže, Rusa i bez nas 300 miliona, oni će svoje interese umeti da zaštite šta god se desilo na Kosovu i opstala Srbija ili ne, nego šta ćemo mi - kad nam takvi kao ti dele lekcije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objavili su na raznim televizijama, koliko sam uspeo da ispratim. I to mi je baš bilo zanimljivo da i B92 i RTS prikazuju iste kadrove, vidi se da su snimale iste kamere. Sad tek provaljujem, ti si onaj kamerman sa repom što je stajao napred, vidim ja odnekud mi poznat lik... :mrgreen:

:da:

 

Glavni pokrovitelji su RTS, Tanjug i B92, stoga su to oni prvi i objavili. Cek sad kad izmontiramo sve pa kad uzmemo neke novce za celih 8min. :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I EULEKS potvrdio da su siptari prevezeni na Brnjak.Gde je sad ona majmuncina od predsednika koja je rekla kako "nece dozvoliti" i onog sabana Stefanovica s njegovim "nizom diplomatskih mera" i "ocuvanju jedinstva" i sviranja kurcu.Pu jebo vam pas mater ljigavu da vam jebo.

 

Sve vise sam uveren da su politicari niza rasa i sve to treba po kratkom postupku cim nesto usere i odmah postaviti sledeceg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...