Rehabilitovani Bagrem Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Da su komunisti u Rusiji bilo bi drugacije... Kinezi su jos uvek pasivni dokle god zive od Amera...
Теша Тешановић Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Da su komunisti u Rusiji bilo bi drugacije... Kinezi su jos uvek pasivni dokle god zive od Amera... u rusiji je sada jako los razvoj situacije,nadvladale su izdajnicke medvedljeve snage koje vode pro zapadnu politiku vise o tome u ovom clanku http://www.nspm.rs/savremeni-svet/rusija-na-pragu-ozbiljnih-iskusenja.html a sto se tice kine trebas da znas da je ona komunisticka zemlja samo na papiru,a u stvarnosti kinom hara najgori kapitalizam.i u dilu su sa amerima jer su vlasnici velike kolicine njihovih obveznica i kao sto si rekao zive od njih
Dark_Elf Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 (edited) Al onda bi siptarima i nato-u bila puna usta osude kako to nije legitimno, kako se krse granice i onda koje bi samare ovim nasim jajarama nalupali sa zapada..ili jos gore da se cela siptarska vojska/policija pokrene i preraste u sukob kojim bi zapad naravno podrzao shipose. Upotreba vojske i milicije moze biti opravdana npr situacijom koja se dogodila u martu 2004. e onda je to i te kako jako opravdanje i onda zapad ne bi smeo da pisne jer su nesposobni da stite celo stanovnistvo na kosovu. Zato bi se i povukla vojska, da ne bi došlo do incidenta. Ali bi psihološki efekat postignut. Naravno, to ne bih radio bez podrške Rusije (za slučaj da ima potrebe). Siguran sam da bi se i Rusi složili (oni sigurno sami neće da nam predlože tako nešto). A ako bi galamili mediji... pa neka galame... ko im jebe mater. I ovako galame protiv nas. U stvari, ja nikada ne bih bio za vojnu opciju dok se sva druga sredstva ne iscrpe. Ali zar nisu iscrpljena? Zar nije Srbija pokazala više volje za mirnim rešenjem, nego bilo koja druga država u svetu da je na našem mestu? Edited July 28, 2011 by Dark_Elf
Lord Iffy Boatrace Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 ja ne vidim kako bilo koji zdrav razum moze nas videti kao agresore sto se tice kosova i tih dogadjaja dole...
Sale B.C. Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Da su komunisti u Rusiji bilo bi drugacije... Rusi i dalje ne bi imali leba da jedu
Маузер Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Ovo dole nece na dobro izaci. @Egzistencijalni: http://www.youtube.com/watch?v=7O3sdE9azMI&feature=share
Теша Тешановић Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 u rusiji se poprilicno poboljsalo stanje u zadnjih 11 godina 1
Dark_Elf Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Vlada sazvala hitnu sednicu parlamenta. Usrali se sad kad je Nato proglasio punktove od vojnog značaja, pa sad hoće da raspravljaju. ------------------- Dakle, sve sam sigurniji u to da je jučerašnje paljenje nameštaljka. Ovo proglašavanje ratnih zona je priprema za nešto veće. Mislim da se nova Oluja sprema. Daj Bože da grešim.
Ozziris Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 (edited) I? Ima da zakljuce kako to nije u redu al jebiga..ima da pushimo i dalje..jer smo gnjide kukavne. Edit: ko je bese pomenuo promenu filmske sheme na b92? evo sad umesto americke istorije x pustaju neku djubrestinu..film je verovatno okaraktersan kao raspirivanje mrznje u delikatnoj situaciji Edited July 28, 2011 by Ozziris
Dark_Elf Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 I? Ima da zakljuce kako to nije u redu al jebiga..ima da pushimo i dalje..jer smo gnjide kukavne. Gnjide kukavne da... dok nas ne pritisnu skroz... a osećam da su nas pritisli 95%. Svakom čoveku se sve više smučilo ovde, bio on demokrata, radikal, kurac, palac... neće dugo ni ova agonija trajati. Plašim se šta će biti kad svi kolektivno prsnu. Onda ćemo opet da izginemo, da dobijewm rat, da sklopimo politički nepovoljan sporazum po nas... i sve tako ukrug, kao i do sad.
kuruz Posted July 28, 2011 Author Report Posted July 28, 2011 Nekoliko puta sam rekao da su punkt spalili Srbi i da je potvrđeno od ljudi sa Kosova. Jednostavno, ljudi su toliko očajni da su spremni da urade bilo šta.
Bata Trokrilni Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Trebalo je na vreme poslati vojsku, a ne čekati da se NATO alarmira. Jasno je, Srbija gubi i sever Kosova, a ne bi me čudilo da uskoro krenu oružane provokacije u Sandžaku i Preševskoj dolini, koje ćemo rešavati "diplomatskim putem".
Теша Тешановић Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Trebalo je na vreme poslati vojsku, a ne čekati da se NATO alarmira. Jasno je, Srbija gubi i sever Kosova, a ne bi me čudilo da uskoro krenu oružane provokacije u Sandžaku i Preševskoj dolini, koje ćemo rešavati "diplomatskim putem". eto kada cak i to kazes,totalno se slazem sa tobom prince
Lord Iffy Boatrace Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Sto je najgore od svega mi imamo jako slabu i neorganizovanu vojsku,naoruzanje nam je ravno nuli...
Denny Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Srbija pliva u oružju, uvek je i plivala. U ostatak priče ne bih da se uplićem, ali veoma je iritantno što se vlada pravi prosta.
Теша Тешановић Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Sto je najgore od svega mi imamo jako slabu i neorganizovanu vojsku,naoruzanje nam je ravno nuli... upravo tako,tadic kao ministar odbrane pa onda sutanovac na toj funkciji su nam sjebali vojsku
Sreta Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Imas pandurskih jedinica kolko oces , za koj kurac sluzi aparat prinude ... Za ovakve stvari vojska je potrebna u minimalnoj meri , tipa po koji avioncic i slicno .
kuruz Posted July 28, 2011 Author Report Posted July 28, 2011 Izgleda da je u Štrpcu sranje, prepliću se informacije da je crkva demolirana, odnosno da gori.
Bata Trokrilni Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Sto je najgore od svega mi imamo jako slabu i neorganizovanu vojsku,naoruzanje nam je ravno nuli... Nije baš sasvim tako, a ovde te slabosti ne bi ni došle do izražaja, jer bi svrha slanja trupa bila isključivo odvraćanje albanskog napada na sever. Ne bi morao niko da pogine. Ono što treba izbeći je sukob sa NATO vojnicima, a to bi sad išlo malo teže. Nisu bezveze zaposeli prelaze. Bojim se da bi narod na severu mogao spontano da se digne na oružje, a onda će biti svašta. Onaj ko misli da oklevanjem da pošalje trupe sprečava sukob, zapravo ga podstiče.
Lord Iffy Boatrace Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 brate ne znam da li si svestan toga da albance toliko pomazu da ne bismo mogli da se nosimo ni u kakvoj meri sto se tice bilo kakve vojne operacije protiv njih.
Oak Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Nego, zašto svi ovde pominju rat, zar prvo ne idu sankcije. Mi mrdnemo prstom, oni opletu po sankcijama, mi (s obzirom na trenutno stanje ekonomije) puknemo za par meseci i onda mogu da rade šta god hoće.
kuruz Posted July 28, 2011 Author Report Posted July 28, 2011 http://www.pravda.rs/2011/07/28/marko-jaksic-naoruzani-smo-branicemo-se/ navijači Ventspilsa danas:
Recommended Posts