Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lepo je rekao onaj hrvat sto je bio uz gadafija kako bi obucavao vojsku i davao savete...to su retardi a ne vojska, niti discipline niti bilo cega! A i kao takvi su mogli da pokidaju pacovcine samo da nije bilo nato-a. Jedina jedinica koja je licila na pravu vojnu formaciju je bila Kamisova brigada..ostalo su bili klovnovi!

Posted

Iz prve ruke imam informaciju da jedan od uhvaćenih likova i jeste snajperista.

jbg i ja sam pomislio, da ako vec nisu svi snajperisti, moguce je da jedan ili dva jesu.

Posted

Prilicno naivna prica...odluci kao pre metar dana da ide u Libiju na "gradjevinu",a tamo 6 meseci bukti opsti rat plus NATO roka.Nisu oni u onoj gupi ljudi koji su ostali tamo u Libiji od pocetka sukoba pa resili da ostanu,pa ih sad uhvatili.Ne bih iskljucio da su za familiju i komsiluk isli na "gradjevinu" a da se iza toga krije malo snajperisanja.

Guest HEFEST
Posted

Pa cuo sam od ljudi koji poznaju ovog iz Arandjelovca. Kazu da je obican bajica koji sljaka po gradjevinama. Izmedju ostalog snajperista u Arandjelovcu?! To bih voleo da vidim. Ja sam za njih sve Old Shatterhand!!! Mozda je neko u vojsi i prosao obuku za to, ali smesno je pomisliti da bi neko otisao u rat i da puca po Libiji.

Posted (edited)

Pa moze da bude i snajperista sa timbuktua ako je bio u vojsci snajperista ili instrukor, pa posle u nekim paravojnim formacijama i posle placenicima! I pominjale su se cifre preko 6k dolara za iskusne placenike i preko 10k za instruktore obuke..pa sad ti vidi ko bi isao po libiji da puca.

Edited by Ozziris
  • Upvote 1
Posted

njihove porodice su sigurno zahvalne svim grupama podrske Gadafiju na fejzbuku,svim srpskim hakerima,mitinzima podrske,slobodarskim medijima..

predvidjam jos bolju saradnju sa Libijom posle Gadafija,nego za njegovo vreme..bratimljenje dva naroda..

:no:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...