Footog Qpoos Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 dele nam lekcije i Rusi i Amerikanci i to u sred Srbije to rade godinama...
-Mare Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 (edited) E, ovo je već odgovarajući ugao. Izvolite pronaći dva yumovca na slici. http://imageshack.us/photo/my-images/191/alx2301.jpg Tek sad vidim koliko ta majica dreci u odnosu na kompletnu halu. I da je krajnje vreme da spalim te sljakerske pantalone. Gde si pronasao sliku? Edited September 17, 2011 by -Mare
Bata Trokrilni Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Na sajtu Foruma su okačili dosta slika.
Ozziris Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Bp_LfFU8cps&feature=player_embedded Kompletno izlaganje 1
Butterfingers Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Je l' se u publiku išlo preko omladinske? Mada možda je i preko neke stranačke zadruge.
Bata Trokrilni Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Je l' se u publiku išlo preko omladinske? Mada možda je i preko neke stranačke zadruge. U publici su bile isključivo značajne ličnosti, na ovaj ili onaj način povezane sa bezbednosnim sektorom, koje su došle po pozivu. Učesnici akademskog dela su birani po proceduri koja je standardna za međunarodne naučne konferencije, a za učesnike glavnog dela nisam siguran kako su selektirani.
Butterfingers Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Pa majku mu. Liči na publiku koja je plaćena da se zgrožava na nastup Konuzina. Nisam pametan.
Bata Trokrilni Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Pa majku mu. Liči na publiku koja je plaćena da se zgrožava na nastup Konuzina. Nisam pametan. U tom trenutku u sali je najmanje polovina ljudi bila iz inostranstva, od toga mnogi iz istočnoevropskih zemalja koje ne simpatišu mnogo Ruse. I oni su i govorili "no", kad je Konuzin pitao sme li da nastavi. Ja sam ćutao, većina ljudi je ćutala. Najviše ljudi iz Srbije je u sali bilo ujutru, kad je Tadić govorio, samo ja tad nisam bio, a mislim da nije bio ni Konuzin. Problem je što Konuzin izgleda nije dobro skontao sastav publike. Nije to moj fakultet, gde kad on dođe, aplauz se završi tek kad on kaže dosta.
sale 3sm Larry Flynt Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Ljigavci.Sta koji kurac i ides tamo.Oteraj govna u tri lepe,reci necu da delim prostoriju sa sljamom i prodanim dusama il' dodji s eksplozivom digni stoku u vazduh,za bolje i nisu.. 1
Bata Trokrilni Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 A ne, nisam ja Konuzin. Njega štiti diplomatski imunitet, dok su meni naučni argumenti jedino oružje na koje se oslanjam. E sad, šta ti misliš, da sam ja ostao na glavnom delu samo da bih slušao Vejvodu, Džudu, Puhovskog i slične? Neee, ja sam ionako pola na jedno uvo čuo, na drugo ispustio. Bio sam tu da bih proveo što više vremena s jednom slatkom Ukrajinkom...
Vresište Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Crna princeza propasti spoljnopoliticke tvoje.
Bata Trokrilni Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Po načinu na koji upotrebljavaš izraz "spoljnopolitički", zaključujem da ne znaš značenje tog izraza.
Rehabilitovani Bagrem Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Bato,jel ti Konuzin pimp?
Bata Trokrilni Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Ti dobro znaš da sam ja levičar. A mi levičari se zalažemo za iskorenjivanje prostitucije.
Guest Bata Životinja Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Ne, mi levičari se zalažemo za iskorenjivanje plaćanja za seks, kurvanje ima punu podršku levice.
sale 3sm Larry Flynt Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Ti dobro znaš da sam ja levičar. A mi levičari se zalažemo za iskorenjivanje prostitucije. A politicke prostitucije?
Bata Trokrilni Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Ne, mi levičari se zalažemo za iskorenjivanje plaćanja za seks, kurvanje ima punu podršku levice. To se zove slobodna ljubav, tj. slobodan seks, i potpuno je kompatibilno sa ljudskom prirodom. Plaćanje za seks je, naprotiv, neprirodno. 1
Генеральный Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Ti dobro znaš da sam ja levičar. A mi levičari se zalažemo za iskorenjivanje prostitucije. зато и остајете десничари за живота... 10
Rehabilitovani Bagrem Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Totalni!!!Ne radi mi plus,al ajd da se slozim jednom i ja sa faprilom
sale 3sm Larry Flynt Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Pucano na Srbe u selu Zupče
Bata Trokrilni Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 зато и остајете десничари за живота... Ne ostajemo, zato što postoje i devojke koje ne traže pare za seks, već rade to iz zadovoljstva. Što ti nisi upoznao takvu do sada, tvoj je problem. 1
Rehabilitovani Bagrem Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 (edited) Pozdrav iz Sunset Bulevara u Los Andjelesu Gadafiju Edited September 17, 2011 by Egzistencijalni Bol
Oak Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Ako mu ovo ne donese pobedu ne znam šta će
Recommended Posts