Jump to content

Recommended Posts

Posted

Je l' se u publiku išlo preko omladinske?

Mada možda je i preko neke stranačke zadruge.

U publici su bile isključivo značajne ličnosti, na ovaj ili onaj način povezane sa bezbednosnim sektorom, koje su došle po pozivu. Učesnici akademskog dela su birani po proceduri koja je standardna za međunarodne naučne konferencije, a za učesnike glavnog dela nisam siguran kako su selektirani.

Posted

Pa majku mu. Liči na publiku koja je plaćena da se zgrožava na nastup Konuzina.

Nisam pametan.

U tom trenutku u sali je najmanje polovina ljudi bila iz inostranstva, od toga mnogi iz istočnoevropskih zemalja koje ne simpatišu mnogo Ruse. I oni su i govorili "no", kad je Konuzin pitao sme li da nastavi. Ja sam ćutao, većina ljudi je ćutala. Najviše ljudi iz Srbije je u sali bilo ujutru, kad je Tadić govorio, samo ja tad nisam bio, a mislim da nije bio ni Konuzin. Problem je što Konuzin izgleda nije dobro skontao sastav publike. Nije to moj fakultet, gde kad on dođe, aplauz se završi tek kad on kaže dosta.

Posted

A ne, nisam ja Konuzin. Njega štiti diplomatski imunitet, dok su meni naučni argumenti jedino oružje na koje se oslanjam. E sad, šta ti misliš, da sam ja ostao na glavnom delu samo da bih slušao Vejvodu, Džudu, Puhovskog i slične? Neee, ja sam ionako pola na jedno uvo čuo, na drugo ispustio. Bio sam tu da bih proveo što više vremena s jednom slatkom Ukrajinkom... :wub:

Guest Bata Životinja
Posted

Ne, mi levičari se zalažemo za iskorenjivanje plaćanja za seks, kurvanje ima punu podršku levice.

Posted

Ne, mi levičari se zalažemo za iskorenjivanje plaćanja za seks, kurvanje ima punu podršku levice.

To se zove slobodna ljubav, tj. slobodan seks, i potpuno je kompatibilno sa ljudskom prirodom. Plaćanje za seks je, naprotiv, neprirodno.

• Downvote 1
Posted

зато и остајете десничари за живота...

Ne ostajemo, zato što postoje i devojke koje ne traže pare za seks, već rade to iz zadovoljstva. Što ti nisi upoznao takvu do sada, tvoj je problem.

• Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...