Rehabilitovani Bagrem Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 (edited) ^^ Jebes Carlija Sina http://www.youtube.com/watch?v=UzIa_dt_BK0&feature=related I dopuna,izvinjavam se sto mi ne radi edit Edited September 17, 2011 by Egzistencijalni Bol 1 1
sale 3sm Larry Flynt Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Ovakvo je stanje bilo 2008.Jebote,pa nas tamo maltene vise i nema,skoro sve proterano ili iseljeno
oʞɾoƃ Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 ili prodalo kuće šiptarima za dobre pare pa došlo da otvara kafiće po beogradu
sale 3sm Larry Flynt Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 S RTS-a 12.40 - Након слетања траспортног хеликоптера у базу код прелаза Јариње, недалеко од базе појавио се густ дим, а затим и пламен, јавља репортер РТС-а.
Footog Qpoos Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Ovakvo je stanje bilo 2008.Jebote,pa nas tamo maltene vise i nema,skoro sve proterano ili iseljeno nije nas mnogo vise ni bilo na kosovu...prakticno smo u nekoliko koliko-toliko vecih mesta imali vecinu...90te,99te,2008e su siptari bila apsolutna vecina...
Rehabilitovani Bagrem Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Zapravo od drugog svetskog ili cak prvog,ima neki grafikon koji to dobro pokazuje .Moji su s Kosova,otac i cela familija sa te strane rodjena tamo. Deda je jos pred drugi svetski rat u Urosevcu bio ucitelj u skoli u kojoj su dve trecine ucenika bila Albanci a ostalo Srbi. I realno je boleo kurac ljude sta si po nacionalnosti sve dok nije pukla SFRJ to jest Jugoslavija i onda isplivase belosvetski nacionalisti pogurani sa NATOvcima i voala,eto nas sad.
sale 3sm Larry Flynt Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Zapravo od drugog svetskog ili cak prvog,ima neki grafikon koji to dobro pokazuje .Moji su s Kosova,otac i cela familija sa te strane rodjena tamo. Deda je jos pred drugi svetski rat u Urosevcu bio ucitelj u skoli u kojoj su dve trecine ucenika bila Albanci a ostalo Srbi. I realno je boleo kurac ljude sta si po nacionalnosti sve dok nije pukla SFRJ to jest Jugoslavija i onda isplivase belosvetski nacionalisti pogurani sa NATOvcima i voala,eto nas sad. Nas je uvek boleo kurac,to je problem,dok su svoju ostali negovali oduvek.Pa kad dogori onda kukamo o nepravdi,kako je svet protiv nas,odma se pozivamo na boga,na crkvu,na svetu srpsku zemlju,na Lazara,Kosovski boj,mi smo narod nebeski,kolevku srpstva,a trenutno od te cele kolevke jedino nogara i dugme na jastuku srpsko.
Captain Spaulding Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Cudne stvari se desavaju u New Yorku http://www.youtube.com/watch?v=r-v5CPo5tis&fea...
Rehabilitovani Bagrem Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Ovo vise nema smisla,ubise gadafijevi nekog francuskog clana legije stranaca usred Libije dok je branio ¨revoluciju¨ Lik bacio corbu na sve strane,ko da je counterstrike.hehe http://www.facebook.com/photo.php?v=10150827815715008
Ozziris Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 E takve i slicne tipa Sas, navy seals i slicne specijalce cim zarobis..isti scenario ko u somaliji, za dzip vezes pa ko svinjsku polutku vozikaj!
sale 3sm Larry Flynt Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 15.52 - Нешто после 15 часова припадници Кфора из хеликоптера избацили летке на којима пише да Кфор признаје право на мирне протесте и демонстрације, али да су блокаде путева незаконите. Nezakonite? Da vidimo kakva ce reakcija predsednika Srbije i njegove Vlade biti kada KFOR krene u razbijanje blokada.Verovatno jos "osude","istrajnosti","nedozvoljavanja" i "preduzimanja diplomatskih mera"...dok jadnike budu lomili dole.
Vresište Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Po načinu na koji upotrebljavaš izraz "spoljnopolitički", zaključujem da ne znaš značenje tog izraza. Da ti odgovorim u istom duhu, sudeći o načinu na koji koristiš interpunkcijske znake reklo bi se bacaš đubre četvrtkom između 6 popodne i sedam ujutru. S tim da moj zaključak ima manje logičkih preskoka. 1 1
Ozziris Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Neko pismeniji je mogao da sastavi ovaj letak!
Demon Seed Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Onda bi bilo manje autenticno 1
Rehabilitovani Bagrem Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Covek bi zaboravio da su KFOR-ovci NATOvci sve dok ne pocnu iz c130 herkules da bacaju papirice,kao u Iraku,Jugoslaviji 99 i libiji ovde godine,a sada i na Komsetu.Stvarno su demode,sve na istu foru ko maideni,cak i kada slave rodjendan
Footog Qpoos Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 nesto sam nacuo na radiju da je u jos jednoj arapskoj drzavi pocelo sranje protiv vlasti...za divno cudo i ova je naftaska zemlja...
Rehabilitovani Bagrem Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 sirija,tamo je vec 5000 ili vise Nevinih proestanata koji imaju americke puske od pocetka godine poginulo.A roknuse oko 1000 vojnika i policajca,verovatno telepatijom. Sirija i nema nesto nafte ali se granici sa izraelom i recimo da je mali brat Irana.U prevodu,sjebes Libiju i Siriju i onda Iran i kaput.NATO nema vise neprijatelja na bliskom istoku. Next stop Russia. Jedino sto rusi ne mogu da prodaju sirijce jer imaju pomorsku bazu kod njih.Gadafi nije hteo rusku pomorsku bazu 2002 ili 2003 i zato ga sada pustise braca Rusi niz vodu.
Footog Qpoos Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 nije sirija...cuo sam za to...to vec sto godina...neki drugi...bice valjda sutra u novinama...
sale 3sm Larry Flynt Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 nije sirija...cuo sam za to...to vec sto godina...neki drugi...bice valjda sutra u novinama... Jemen?
Rehabilitovani Bagrem Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Jemen.Te picke na vlasti i treba da padnu jer ih drze ameri.Saana neki golemi grad. Tu je alkaida kul ko u avganistanu jer ratuju protiv americke kopiladi.
Demon Seed Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Pade mi sad komentar jednog mog drugara: Kakvi su to pobunjenici koji rade s modernom opremom, avionima... a prodaje se prica digla se kuka i motika...
Divlji Tigar Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 (edited) Jemen.Te picke na vlasti i treba da padnu jer ih drze ameri.Saana neki golemi grad. Tu je alkaida kul ko u avganistanu jer ratuju protiv americke kopiladi. Alkaida, talbani i Amerika su uništili Avganistan, koji je nekada bio normalna zemlja. Edited September 20, 2011 by Divlji Tigar
Bata Trokrilni Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Da ti odgovorim u istom duhu, sudeći o načinu na koji koristiš interpunkcijske znake reklo bi se bacaš đubre četvrtkom između 6 popodne i sedam ujutru. S tim da moj zaključak ima manje logičkih preskoka. Sasvim logično, pošto sam u ostatku vremena na poslu ili u prevozu. Sirija i nema nesto nafte ali se granici sa izraelom i recimo da je mali brat Irana.U prevodu,sjebes Libiju i Siriju i onda Iran i kaput.NATO nema vise neprijatelja na bliskom istoku. Zar ne vidiš da Amerikanci sa svakom novom intervencijom upravo imaju sve više neprijatelja? Oni doduše nisu države, već nedržavni akteri. Ali kad ih se nakupi kritična masa, začas će da se uspnu na vlast u svim islamskim zemljama, ovako u jednom talasu poput ovog što je počeo zimus.
Rehabilitovani Bagrem Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 (edited) al je bila bleja 1975te... Edited September 20, 2011 by Egzistencijalni Bol 3
Vresište Posted September 20, 2011 Report Posted September 20, 2011 Sasvim logično, pošto sam u ostatku vremena na poslu ili u prevozu. Pocinjem da sumnjam da je taj tvoj specificno streberski rezon posledica neke hirurske intervencije... 1 1
Recommended Posts