lemmy sixx Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Kasnije su ga prestigli konkurenti,ali je zapoceo revoluciju.
Demon Seed Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 A to za Čedu Satanu je poteklo od lazne objave da je Amfilohije izjavio za njega da je Antihrist. Mada mi je bilo krivo kad sam saznao da to nije tacno, bilo bi daleko zabavnije da jeste.
Novaliis Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Ma kakav Antihrist. Kamo srece da dodje jedan. Ljudi se varaju kad misle da je to nesto lose ili zlo, kako moze iko doneti zlo svetu koji je vec jadan i bedan po defaultu, duboko degenerisan i nistavan. Moze doneti samo poboljsanje.
Footog Qpoos Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 A to za Čedu Satanu je poteklo od lazne objave da je Amfilohije izjavio za njega da je Antihrist. cedu zvanog seremkakomisekaze nemos proglasiti ni jednocelijskim organizmom,a komoli antihristom...on je polucelijski organizam kome je san da postane jednocelijski...
Fapril ethereal Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 A TI ONDA GLASAJ ZA OBRENA JOKSIMOVICA 1 1
Мајор Гашпар Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 И три пука И три пука Драшковића Вука
Footog Qpoos Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 dja mi se kombinacija...ravnogorca i nalogodavca...
Sreta Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 И три пука И три пука Драшковића Вука Gaspar bejase nekada na severu . Sad me ubode u srce , svaki metak boli ka brata rodjenog , a dnevno u ratu trosi po beskonacno metaka .
Јарослав Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Јел ово стварно? Не пратим баш вести, па не знам.
johnnyzzz Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 da da, istina je, ja sam video drugu sliku na kojoj je trollface potvrdio sve navode sa te... 2
Lou Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Hilari je pre neki dan u javnosti prisrala o nepravilnostima na izborima u Rusiji, a zaboravila da spomene da su organizacije koje to prate već rekle da je bilo nepravilnosti i da iste nisu uticale na regularnost glasanja. A van pameti je da neko iz Amerike sere o neregularnosti izbora kada je Buš izabran dva puta, i to jednom sa prednošću od fazon par stotina ljudi.
Footog Qpoos Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 ameri gube ekonomski rat,a sada kada polako gube bogatsvo dolazi do toga da pokazuju koliko su generalno emotivno nezreli...boli kurac putina sta oni seru da li je regularno i nije...ako budu previse srali,strpace ih u gulag i tu ce skoncati...tako je i uradio sa njihovim suboticima,amsterdamima i ostalima...nakupio ih na gomilu i rekao da treba da se ekonomski rusija razvije,a da ce oni u tome da pomognu...sve te mafijoze pozvao,rekao da ga boli kurac kako su stekli imovinu,zna i on da se 20 godina kralo,al sada svaki od njih ce da da pola svojih novaca za opravak rusije i mora ce nadalje da radi po zakonu...za uzvrat nece se gledati njihovo poslovanje u predhodnih 20 godina,samo ono sto naprave od tog dana...manje-vise svi se slozili,neki koji se nisu slozili bili su zamoljeni da porazmisle o tome do sutradan...vec negde sutradan u jutarnjim casovima su dosli specijalci,potrpali neposlusne(boleo ih pijenis da li su se predomislili),strpali ih u gulag bez prava na posete,oduzeli im sve...ovak akv princip treba i mi da uvedemo cim nam dodje normalan predesednik... 2
lemmy sixx Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 U potpunosti se slazem sa Trnetom.
Nesalomivi Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Ovaj lik mi je kao pojava antipatican, ali je ovde sve fino rekao... http://www.nspm.rs/hronika/miroslav-lazanski-nato-je-organizacija-sa-neoimperijalistickim-teznjama.html
Gavrilo1918 Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 Занимљив осврт на ситуацију на Блиском истоку. Изгледа да се тек захуктава драма. http://www.vaseljenska.com/misljenja/sta-imperija-sprema-na-bliskom-istoku/ А Саудијци бацају милијарду долара на ловце бомбардере. Вероватно ће бити у првим редовима напада на Иран. http://www.vaseljenska.com/svet/saudijska-arabija-trosi-milijardu-dolara-za-84-aviona-f-15/
sale 3sm Larry Flynt Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 Nego...reči ti mene,čiji si ti,jesi orđinal il dupli nalog nečiji?
vudun Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 (edited) moj nije. nego, Dežurna američka administracija pustila niz vodu svoje podanike iz Srbije Edited January 4, 2012 by vudurinator
Footog Qpoos Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 javili na indeksu da je neki iz libije,neki njihov glavonja rekao da je moguc gradjanski rat u libiji...kaze da gomila ljudi nije vratila naoruzanje...bande haraju ulicama i kolju se...a bilo im lose do pre godinu dana...
kuruz Posted January 5, 2012 Author Report Posted January 5, 2012 Isto se dešava i u Egiptu. A o Tunisu niko ništa ne priča, tamo je opozicija ekipa koja se ne sviđa Hilari.
Footog Qpoos Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 koliko sam skpirao,sledeca nedemokratska zemlja loseg standarda gradjana koji su ekstremno ugnjeteni od autokratistickog rezima i koja mora biti sjebana je sirija...
kuruz Posted January 5, 2012 Author Report Posted January 5, 2012 Biće i Norveška, pošto i ona ima nedemokratski stečenu naftu, a i nije član evropske zajednice demokratskih naroda.
Footog Qpoos Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 dobro je da nemamo nafte,jos bi nam samo to zlo falilo...
Recommended Posts