Demon Seed Posted October 14, 2018 Report Posted October 14, 2018 Nezgodno je kad forum propada i stubovi se ruse Quote
Talvi Posted October 14, 2018 Report Posted October 14, 2018 Power Trip prezabavan bend, u čemu je problem Quote
Angelystor Posted October 15, 2018 Report Posted October 15, 2018 Tog Power Tripa se već za 2-3 godine niko neće sećati. Zabavno je jedino u zlatna ribica smislu i koristan je sad da se lupa kontra radi kontre. Vektor je za vazda. Quote
Talvi Posted October 15, 2018 Report Posted October 15, 2018 pa ne baš, bili su isto tako zabavni i na prvom albumu i na splitu sa Integrity i generalno, ne vidim zašto vam je baš sad ušao pesak u vagine oko njih ne krećite i ovde sa "sve što mi se ne sviđa je hajp" molim vas, imam toga previše na drugim mestima Quote
Grobodan Posted October 15, 2018 Report Posted October 15, 2018 Meni malo glupo poredjenje, dva razlicita benda nacisto. PT je dobar za ono sto radi, kapiram da je uzivo ultimativno iskustvo oko njih, doduse Vektor mi ima dve dimenzije vise od njih ali opet, ne vidim nikakav razlog za poredjenje. 1 Quote
HUMAN Posted October 16, 2018 Report Posted October 16, 2018 Kad Vektor napravi pesmu, neka se javi Panteri Quote
Demon Seed Posted October 16, 2018 Report Posted October 16, 2018 ne krećite i ovde sa "sve što mi se ne sviđa je hajp" molim vas, imam toga previše na drugim mestima Ja sam vise u fazonu sve oko mene je grijeh Quote
Angelystor Posted November 14, 2018 Report Posted November 14, 2018 Nalete mi sad na all-shuffle na povratku iz grada "Recharging the Void" (jer koja je poenta izbacivati TRedux iz liste) i bukvalno kako krenuo onaj uvodni riff naježih se. Ono kad znaš pesmu unazad, pa opet svaki sledeći minut još više pregazi nego prethodni, Monstrumčina od pesme. Nemam ideju gde može brat Santo da ode posle ovog albuma, niti da li će ikad i prismrdeti ovom remek-delu koje je izbacio, kako god, svoje mesto u metal istoriji je ovime zacementirao. 2 Quote
azal Posted November 14, 2018 Report Posted November 14, 2018 izbacio je na fejsu neku tugica izjavu o tome kako se bend raspao i kako je tuzan zbog toga ali kao bolje za sve, nista konkretno nije rekao tho. Quote
Angelystor Posted November 14, 2018 Report Posted November 14, 2018 Video to baš jutros, kreće post u fazonu "vreme je za istinu", a onda žalopojanje neko do kraja bez da išta rekao. Interesantno doduše da je TR kao album o bendu Quote
Grobodan Posted November 14, 2018 Report Posted November 14, 2018 Iskreno mislim da sere za to, izgleda mi kao da je upao u neki mental vortex, verovatno kapira kakvu je poziciju izgubio jer jes da on pise muziku ali mislim da i dobar bend ima neku ulogu u svemu tome, valja sve iz pocetka kretati. Quote
fenster Posted February 20, 2019 Report Posted February 20, 2019 Koliko ja volim ovu pesmu, to nije humano! Quote
Talvi Posted June 15, 2019 Report Posted June 15, 2019 http://www.brooklynvegan.com/vektors-david-disanto-accused-of-violent-domestic-abuse-by-his-wife/ Quote
SkullKrusheR Posted June 15, 2019 Report Posted June 15, 2019 sranje. ne može normalan čovek pisati onakvu boleštinu od muzike jbg. Quote
Angelystor Posted June 16, 2019 Report Posted June 16, 2019 Kontam da nije bio zadovoljan riffovima za novi album pa je zato malo nervozan u proteklom periodu bio. Quote
Haos sam ja Posted July 8, 2019 Report Posted July 8, 2019 Baš ružno deluje čitava ova frka oko DiSanta i žene mu, izbacio je neke patetične objave na fejsu, al da je bio nasilan prema njoj - bio je, tako da tu nema nikakvog opravdanja za budalu. Ono što je dobro je što je obnovio odnose sa Erikom Nelsonom, drugim gitaristom, tako da možda i čujemo nešto novo od Vektora u dogledno vreme. Quote
Recommended Posts