Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kakva debilčina dečko.

I debili iz Century Media u fazonu aj potpišemo, dobar je to bend, možda je narod zaboravio, e, ipak nisu zaboravili, evakuacija, šalili smo se, nismo mi znali da nasilnik :haha:

Posted

Vreme je da sedne u sobu i isprži neki ljutit blackthrash, pokidalo bi garant, još na onaj njegov Dani Filth kad ne bi bio pičketina vokal, razvalio bi ga. I onda da nađe nekog kolegu fašistu wifebeatera da isprebija bubanj i da nastavlja crnilo iz ilegale. Eto može Darkside, on je fašista isto.

Ček ček...

4 minutes ago, Talvi said:

moglo bi se reći da im karijera ide nadole...

Reveal hidden contents

...vektorski.

horatio-cane-csi-miami.gif

Reklo bi se da ih čeka... Crna budućnost!

Posted

A dobro de, mislim, malo Century Media da dobije publicitet, malo Vektor, jebiga nema lose reklame to vec svi znate. Ali da je grozno sto je tip nasilnik i bije zenu, jeste. Neka ide da se jebeno leci kod psihijatra.

• 2 weeks later...
Posted

Jeste sve ovo jako patetično, sa sve skrušenim izrazom lica i ovim kučencetom iz pakla, ali sasvim moguće da mu se ta ženska ozbiljno usrala u život pa jebiga nema baš popularnih i cool poteza da se vade fleke iz takve situacije. 

Nebitno skroz ako napravi ponovo neku bombu od albuma (ako uopšte i planira tako nešto), mislim da će stajati u redu svi da to izdaju.

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Samo da izjavim za dnevnik da Vektor i dalje jebe uživo. Uspeo sam nekako da ih gledam u još manjem prostoru nego prvi put, ali nije umanjilo doživljaj. Collapse/Recharging the Void uživo želim svakom kome je imalo stalo do metala da nekad iskusi uživo. Monstrouzan kombo, vankosmički osećaj.

I da, DiSanta sasvim lepo služi vokal i dalje, bar sam ja mislio da će da promeni pristup posle onih novih pesama, ali ne baš.

random snimak sa pranjem

• Like 1