M-16 Posted July 16, 2011 Report Posted July 16, 2011 Solidnu ekipu skupila Vendi (Tim Ripper Owens, Toby Jepson, Simon Wright, Craig Goldy, James LoMenzo i Scott Warren) al' džaba kad nema Kralja Quote
Runner Posted July 17, 2011 Report Posted July 17, 2011 Ma... koliko god da je solidna ekipa, isto toliko ide i ispod granice dobrog ukusa. Mislim na citav ovaj projekat, isuvise brzo formiran, sa prizvukom jeftine exploatacije pokojnikovog imena. Quote
..charlie.. Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Besposleni muzicari, propali vokal i menadzerka gladna para, fantasticna kombinacija. Ako ga izdaju, samo neka ga ne izdaju pod Dio imenom. Bukvalno!!! Tragedija je sta sve ljudi rade zbog para... Quote
Night Prowler Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 O jbt pricate ko da pune stadione sirom sveta... Ovo je jebeni tribute bend, kao npr. sadasnji Thin Lizzy ili sto je bio onaj projekat ona dva lika iz Doorsa sa Ianom iz Culta. Ja ovo dozivljavam kao tribute bend sa super muzicarima i nista vise. Bilo bi lepo videti i cuti sve te hitove u ovom izvodjenju jer jako dobro zvuce. 1 1 Quote
Night Prowler Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5CWViO8UnlM Quote
Bata Trokrilni Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Bezveze što nam nisu došli bliže od Beča. Quote
Grobodan Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Ja bih ovo gledao jedino da se nađem igrom slučaja na nekom koncertu gde sviraju i oni, i za to vreme bih pio pivo i odmarao čekajući neki dobar bend. Quote
Bata Trokrilni Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Što, pa tu su tri člana benda Dio, sasvim dovoljno. Greota bi bila da oni više nikad ne zasviraju Diove pesme, samo zato što su ostali bez frontmena. Ripper, kao i uvek, razbija. Sasvim OK svirka, što se mene tiče. 1 Quote
Grobodan Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 To je kao da umre King i da gledaš njegov bend bez njega. Čast i slava celoj ekipi bogovskoj, ali nije to to. Quote
Bata Trokrilni Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 King je specifičniji i kao pevač i kao pojava, nemoguće je zamisliti zamenu za njega. Dio je ipak bio u granicama konvencionalnog, čak i više nego recimo Halford, koga je Ripper takođe bez problema menjao. Quote
Grobodan Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Bro, ako su tebi Dio i Halford zamenljivi... Tehnički možda da, ali opet kažem, meni to jednostavno nije to. Ne znam, ne volim te pojave koje zasnivaju karijeru na svirci tuđih pesama. Mene čak smara kad Vader svira na koncertu Slayer pesmu, ili Soulfly pesme Sepulture a kamoli ovakve pojave. Quote
azal Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Dio je ipak bio u granicama konvencionalnog, čak i više nego recimo Halford, koga je Ripper takođe bez problema menjao. lupetas Quote
Berliner Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Dio je ipak bio u granicama konvencionalnog kakvih konvencija cega kad niko nije pevao kao on pre njega, covek je uspostavio konvencije, nije on konvencionalan nego revolucionaran, izmislio je teatralnost u metalu. 2 Quote
Recommended Posts