Zodom Offitial Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Bend je počeo kao Sodom tribute, raspadao se malo po lokalnim rupama, kvario opremu i rasterivao publiku, ali se ubrzo pokazala potreba (naravno, ne publike, već autora) za autorskim pesmama. Uskoro se očekuje snimanje albuma. http://www.youtube.com/watch?v=lNf3gEMvVAM 4 3 Quote
Zodom Offitial Posted August 7, 2011 Author Report Posted August 7, 2011 Bend je počeo kao Sodom tribute, raspadao se malo po lokalnim rupama, kvario opremu i rasterivao publiku, ali se ubrzo pokazala potreba (naravno, ne publike, već autora) za autorskim pesmama. Uskoro se očekuje snimanje albuma. Inace,zaboravili smo da napomenemo da postavu ''benda'' cine sledeci : PIZDO - VOKAL,BAS SMRDO - GITARA SIDO - BUBNJEVI 1 1 Quote
Speed_Dead Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 refren me podseca na nuke the cross, onako niej lose, zvuci ko da nemac neki peva so je cool jedino sto mi je malo smor da se bend zove ZODOM jer.. jbg bolje se okanite odma zezanja i ozbiljno radite i pravite muziku u vasem duhu nego da svesno pravite kopiju tudje muzike.. mislim moze i ovako dobro zvuci al mozete i dosta bolje 111 3 1 Quote
lemmy sixx Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Muzika je super,jako dobro zvuci.Originalnost je precenjena i ko je jebe,samo cepajte po old skulu.Ali,sve ostalo ne valja.Naziv benda je bezveze,ovaj tekst je ocajan,pevanje mora biti bolje a ovi pseudonimi su budalastina,uozbiljite se ljudi,imate imena i prezimena.Eto,moje misljenje. 2 2 Quote
dimmu1 Posted August 12, 2011 Report Posted August 12, 2011 dobro je to tako kako jeste.samo neka se zajebavaju i prave ovakve pesme,valja tu sve. 1 1 Quote
dimmu1 Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 hoce li to snimanje albuma skoro? kad ce neki novi materijal? Quote
Zodom Offitial Posted November 23, 2011 Author Report Posted November 23, 2011 Album će u narednih mesec-dva, nadamo se. U međuvremenu, da najavimo jedan nastup u Subotici 8. decembra sa inđijskom treš metal grupom Alitor. Quote
dimmu1 Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 opa,vidi vas! vidimo se tamo definitivno,samo javite koji je klub u pitanju. Quote
Speed_Dead Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 ljudi ako vec snimate album promenite ime ili bar logo .. Quote
Pupakable Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Niste mi jasni sa ovim nikako,sto tupite kurac sa necim sto je kopi pejst kad vec imate do jajca bendove,posvetite se njima! 2 Quote
Zodom Offitial Posted November 25, 2011 Author Report Posted November 25, 2011 Dakle, sada imamo pune informacije... 8. decembar, subotica, klub Mladost, Zodom i inđijski treš metal bend Alitor. Quote
bastard Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 tako treba samo sprdacina ko pa svira originalno na ovoj nazovi sceni od tih tresera, sve sama kopija a ima onih sto pricaju ko da su izmislili ne znam ti sta, vi makar niste ozbiljni svesno u desno sto se kaze pa je i gotivno u neku ruku i bolje od zvuci od svih onih nja nja nja beogradskih bendova sto se furaju na taj fazon, samo teutonik do kraja 2 2 Quote
kiki Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Dakle, sada imamo pune informacije... 8. decembar, subotica, klub Mladost, Zodom i inđijski treš metal bend Alitor. old school thrash u ovoj raspaloj subotici... vidimo se definitivno Quote
dimmu1 Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 odlicna zabava,100% zajebancija. kao sto sam rekao luki zvucali ste dosta dobro,a valjalo bi ponoviti vas nastup pocetkom sledece godine ali ovog puta u Somboru :] Quote
Uroš S. Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 Old school krljacina. I like it! 1 Quote
Dushman Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 (edited) Ovaj bend ima veliki potencijal. Ova stvar vam je odlicna! Samo promenite ime i logo, kad vec snimate album. Edited February 15, 2012 by Dushman Quote
vanja1 Posted April 21, 2012 Report Posted April 21, 2012 PROMOCIJA ZODOM ALBUMA U DANGUBI 24og! Pored nas sviraju bendovi ALITOR, GLIB i ONANATOR! Quote
Јарослав Posted April 21, 2012 Report Posted April 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qvZNvLS44lg Quote
vanja1 Posted April 21, 2012 Report Posted April 21, 2012 Ovo je inače Pizdino dupe, čisto da se zna! Quote
Јарослав Posted April 21, 2012 Report Posted April 21, 2012 Још једна нова. Изгледа да ће бити данас цео албум окачен на Тјуб. http://www.youtube.com/watch?v=A6S_cu-1cR0 IF WE EVER DIE - METAL WILL SURVIVE :rockdevil: :rockdevil: Quote
obsessed by cruelty Posted April 21, 2012 Report Posted April 21, 2012 Malo sam se zbunio kad sam video Molos u tekstu i i dalje neveruem Hvala ljudi! 1 Quote
Mita Posted April 21, 2012 Report Posted April 21, 2012 (edited) XAXAAXXAXAXAAXXAAX Steve the Woman AXXAXA XAXXA Edited April 21, 2012 by Mita Quote
Recommended Posts