Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zna li neko sta se desilo kada su Goblini stali na pola pesme da bi smirivali neke likove u publici?

Btw. Trebalo bi na svakom koncertu da budu po 2-3 onakve ribe kao ona danas. :wub:

Posted

Tu sam u četvrtak, gledaću Zvonka Bogdana a za ostalo me boli kurac.

Od svih sabanskih stvari koje su tamo ti si resio da ides na najsabanskiju?

E jebem mu kevu.

• Upvote 2
  • Downvote 5
Posted

Pivo je odlično, a jedna devojka što radi na štandu je prelepa.

Na standu Paulanera su sve ribe raskopcane i sisate :).

Sam Beer fest je zaista dosta losiji nego prethodnih godina.

Hypnotized je verovatno najgori bend koji sam imao prilike da cujem.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest HEFEST
Posted

Beer fest je inace svake godine sve losiji, ali ovu godinu moram da overim zbog Uli Jon Roth-a. To je jedinstvena prilika u zivotu da ga vidim, a oca heavy metala moram videti pre nego sto neko od nas dvojice umre. Dolazim veceras na zagrevanje, a sutra ginem!!!! :rockdevil:

• Upvote 1
Posted

Zna li neko sta se desilo kada su Goblini stali na pola pesme da bi smirivali neke likove u publici?

heh, slicno sranje se desilo i prosle godine kad su svirali na slf-u. cini mi se da je neki lik gadjao goluba kamenom.

Posted

Naravno veliko razocarenje, sto se i dalo ocekivati. Ne zna se sta je gore, bendovi, cene, ili nakaze koje mozes videti na svakom koraku. Recimo da sam zbrisala posle 2 sata muvanja okolo, i otisla da se odvalim od klope u Duff-u od smora.

Posted

Od svih sabanskih stvari koje su tamo ti si resio da ides na najsabanskiju?

E jebem mu kevu.

vojvodina1zg8.jpg

Elem, gospodin Zvonko pokidao, ostalo sve jadno. Oni Goblini su imali verovatno najgori zvuk koji sam u životu čuo.

Posted (edited)

Банујте модератора због ове огавне "заставе".

Edited by Underkuruz
  • Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

ili nakaze koje mozes videti na svakom koraku...

metalci, metalke, pankerke, gotičarke... vaistinu nakaze.

hvala kurcu pa ima dosta zdravih sisa i dupeta.

šta znam, meni na goblinima i keltima bilo fino, skroz blizu bine, nije bilo neke gužve, a ako i jeste svi su bili pijani i nasmejani i raspoloženi.

večeras sars i dubioza. (:

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

metalci, metalke, pankerke, gotičarke... vaistinu nakaze.

hvala kurcu pa ima dosta zdravih sisa i dupeta.

Ma ne samo ti zadrti metalci, nego i one splavaruse sto dolaze u stiklama...devojke su sve iskompleksiranije... :no:

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

nego i one splavaruse sto dolaze u stiklama...devojke su sve iskompleksiranije... :no:

al, moraš priznati, kul je - svira onaj pederski simpl majnds, zabodeš se na travu, ni ne čuješ ih pošto je ozvučenje go kurac, piješ pivo i samo sevaju dupeta iznad glave. <3

• Upvote 1
  • Downvote 8
Posted

Све што вреди ове године је Uli Jon Roth. Хтедох и вечерас Гарави сокак да чујем, али свирају много рано и само 40-ак минута, те сам одустао.

Leikeim светло сам пио у Земуну (пивница Рак) и свидело ми се. Јесте из Тирингије али направили су добро пиво!

• Downvote 1
Guest HEFEST
Posted

Kreeeeeeeeeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm!!!!!!!!!!

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Btw. Trebalo bi na svakom koncertu da budu po 2-3 onakve ribe kao ona danas. :wub:

Ako se ne varam, prekinuli su svirku u jednom trenutku zbog obezbedjenja koje te izlomi ako te prebace preko ograde posle npr stejdz dajva.

Posted

Živelo stajanje kod miksete, em što je pričanje o lošem zvuku misaona imenica, em što je štand sa pivom odmah iza. :rockdevil:

Čorba je bila cool kao i svake godine, samo kad bi malo izmenili repertoar ali ajde sad, u svakom slučaju institucija. Večeras idem na Garavi sokak da se malo setim detinjstva, i još ću da obrnem krug ili dva na onom enterprajsu ako nije skupo, isto da se setim detinjstva. :bigblue:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...