jerotimije Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Zna li neko sta se desilo kada su Goblini stali na pola pesme da bi smirivali neke likove u publici? Btw. Trebalo bi na svakom koncertu da budu po 2-3 onakve ribe kao ona danas.
stivi1 Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Tu sam u četvrtak, gledaću Zvonka Bogdana a za ostalo me boli kurac. Od svih sabanskih stvari koje su tamo ti si resio da ides na najsabanskiju? E jebem mu kevu. 2 5
Divlji Tigar Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Jel neko probao onaj Leikeim ili kako god..vredi li? Pivo je odlično, a jedna devojka što radi na štandu je prelepa.
Grobodan Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 crne sline mi cure od one prašine užasan zvuk na Goblinima
23/16 Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Pivo je odlično, a jedna devojka što radi na štandu je prelepa. Na standu Paulanera su sve ribe raskopcane i sisate . Sam Beer fest je zaista dosta losiji nego prethodnih godina. Hypnotized je verovatno najgori bend koji sam imao prilike da cujem. 1 1
Guest HEFEST Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Beer fest je inace svake godine sve losiji, ali ovu godinu moram da overim zbog Uli Jon Roth-a. To je jedinstvena prilika u zivotu da ga vidim, a oca heavy metala moram videti pre nego sto neko od nas dvojice umre. Dolazim veceras na zagrevanje, a sutra ginem!!!! 1
Ozziris Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Na standu Paulanera su sve ribe raskopcane i sisate . Svake godine je tako
Grob Bez Dna Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Zna li neko sta se desilo kada su Goblini stali na pola pesme da bi smirivali neke likove u publici? heh, slicno sranje se desilo i prosle godine kad su svirali na slf-u. cini mi se da je neki lik gadjao goluba kamenom.
Alison_Hell Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Naravno veliko razocarenje, sto se i dalo ocekivati. Ne zna se sta je gore, bendovi, cene, ili nakaze koje mozes videti na svakom koraku. Recimo da sam zbrisala posle 2 sata muvanja okolo, i otisla da se odvalim od klope u Duff-u od smora.
Talvi Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Od svih sabanskih stvari koje su tamo ti si resio da ides na najsabanskiju? E jebem mu kevu. Elem, gospodin Zvonko pokidao, ostalo sve jadno. Oni Goblini su imali verovatno najgori zvuk koji sam u životu čuo.
kuruz Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 (edited) Банујте модератора због ове огавне "заставе". Edited August 19, 2011 by Underkuruz 2 1
Footog Qpoos Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 ne mogu da provalim cija je zastava...nije backih bunjevaca... 1 1
soul wandering Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Ja bila prvi dan, ozvucenje je nikad gore,bila sam kod Tuborga i jedva se nesto culo...izbor piva isto uzas... 1 1
Lou Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Vi koji se žalite kao da nikada nista išli na Beer Fest. 2 2
truliandedzombileš! Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 ili nakaze koje mozes videti na svakom koraku... metalci, metalke, pankerke, gotičarke... vaistinu nakaze. hvala kurcu pa ima dosta zdravih sisa i dupeta. šta znam, meni na goblinima i keltima bilo fino, skroz blizu bine, nije bilo neke gužve, a ako i jeste svi su bili pijani i nasmejani i raspoloženi. večeras sars i dubioza. (: 1 3
soul wandering Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 meni je ova godina gora od svake predhodne... 1 1
Alison_Hell Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 metalci, metalke, pankerke, gotičarke... vaistinu nakaze. hvala kurcu pa ima dosta zdravih sisa i dupeta. Ma ne samo ti zadrti metalci, nego i one splavaruse sto dolaze u stiklama...devojke su sve iskompleksiranije... 1 2
Lord Iffy Boatrace Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 metalci, metalke, pankerke, gotičarke... vaistinu nakaze. hvala kurcu pa ima dosta zdravih sisa i dupeta. +1 Te metalke i punkerke su najgora gamad. SAMO FENSI SISE U DUPETA. 5 5
truliandedzombileš! Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 nego i one splavaruse sto dolaze u stiklama...devojke su sve iskompleksiranije... al, moraš priznati, kul je - svira onaj pederski simpl majnds, zabodeš se na travu, ni ne čuješ ih pošto je ozvučenje go kurac, piješ pivo i samo sevaju dupeta iznad glave. <3 1 8
kuruz Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 SAMO FENSI SISE U DUPETA. Брате, претерујеш са порнићима. 2
Dead Man Drinking Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Све што вреди ове године је Uli Jon Roth. Хтедох и вечерас Гарави сокак да чујем, али свирају много рано и само 40-ак минута, те сам одустао. Leikeim светло сам пио у Земуну (пивница Рак) и свидело ми се. Јесте из Тирингије али направили су добро пиво! 1
Guest HEFEST Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Kreeeeeeeeeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm!!!!!!!!!! 1 3
Srlandand Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Zna li neko sta se desilo kada su Goblini stali na pola pesme da bi smirivali neke likove u publici? Btw. Trebalo bi na svakom koncertu da budu po 2-3 onakve ribe kao ona danas. Ako se ne varam, prekinuli su svirku u jednom trenutku zbog obezbedjenja koje te izlomi ako te prebace preko ograde posle npr stejdz dajva.
Totamealand Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Živelo stajanje kod miksete, em što je pričanje o lošem zvuku misaona imenica, em što je štand sa pivom odmah iza. Čorba je bila cool kao i svake godine, samo kad bi malo izmenili repertoar ali ajde sad, u svakom slučaju institucija. Večeras idem na Garavi sokak da se malo setim detinjstva, i još ću da obrnem krug ili dva na onom enterprajsu ako nije skupo, isto da se setim detinjstva.
Recommended Posts