Јарослав Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 неки утисци... топ 3 што се тиче бендова: 1. Гоблини - видео сам их, сада могу умрети на миру) 2. Марки Рамон и Мајкл Грејвс (човек луд к'о струја) 3. Кербер - најпријатније изненађење. нисам нешто луд за њима, ок су ми, али су растурили. што се пива тиче, трошио сам се само на оно ирско тамно (питање колико је ирско, али ајде, кошта колико и Јелен) и није лоше. у принципу, кад боље погледам, више сам блејао напољу и циркао, него што сам се вуцарао по гужви.
WoI Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 Dubioza Kolektiv pokidala Za mene najbolje i najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg BFa 2 2
chess Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 Ja sam lollobrigidu gledao na adrenalin festu prosle godine i to mi je bio najsmesniji nastup, ortakinja i ja se pitali sta slusamo, sranje Jel neko kasapio sluh bendom Hypnotized? Ortak mi je rekao da cim ih je cuo, pobegao je skroz nazad, nije vise mogao da izdrzi
truliandedzombileš! Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 (edited) ja sam odslušao početak, onda odjurio u šumicu da zalivam drveće. stigao samo na kraj kad su svirali neki narodnjak (mislim da je obrada luisa u pitanju) i tada je marinko iz bjesova sa njima bio na sceni. beda od benda, svakako. Edited August 22, 2011 by truliandedzombileš!
johnnyzzz Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 da si rekao platanmen entoljubivi i to bi bila dobra fora... ali na sasvim drugom nivou, da ne bude da ih trpam u isti koš...
Srlandand Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 Jel neko kasapio sluh bendom Hypnotized? Ortak mi je rekao da cim ih je cuo, pobegao je skroz nazad, nije vise mogao da izdrzi Ocajni bili, barem vecini ljudi koja je bila tu. Ali kakvi god da su, sigurno nije trebalo u najboljem terminu da sviraju. Veze su cudo...
Oddball Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 ja sam igrom slucaja zavrsio sinoc na pilotima, smorio se kao nikad. Taj vasar def nije za mene 1 1
ShinigamY Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 jel' jeb'o neko u šumici? Da, negde na pola Balkanike. 3
Uruk Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 Ja na zalost nisam tako veliki jebac kao ti. Javi kad i sledeci put budes jebao, cekamo sa nestrpljenjem. 3 2
ShinigamY Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 (edited) Ko ti kriv Da se vratimo na temu: Prvi put sam bio na festu, bio sam u sredu, petak i nedelju, i nije bilo lose... Cene piva i hrane nisu za pohvalu naravno, a ni izbor, al dobro, samo sam zbog drustva i isao... Od izvodjaca, realno nista posebno nisam slusao, osim Dubioze, i zadnjeg dana Balkanike. Edited August 22, 2011 by ShinigаmY
satanicmaster Posted August 22, 2011 Report Posted August 22, 2011 Nije cudo sto je onaj lik seko ljude po festu, sranje bendovi za glup narod a pivo preskupo... i svi su naravno picke i nije se naslo 2-3 mudata lika da ga napucaju. Jebem ti i narod i drzavu. 3 1
Recommended Posts