Jump to content

Recommended Posts

Posted

Отварам ову тему инспирисан темом ЈСЛ и носталгијом. Дакле, качимо слике најлепших (и најружнијих, што да не) дресова по вама, као и оне које поседујете или планирате да набавите.

Мој избор:

Mexico (FIFA '98)

Mexico_1998.jpg

Bayern 1998/99

2286040485_cde6948446.jpg

AC Milan 1997/98 (овакав поседујем, поклон за 6. рођендан)

ACMilan97-98Home_2.jpg

Werder Bremen Anniversary 2009/10

werder-bremen-nike-111th-anniversary-jersey-trikot-football-.jpg

Касније ћу додати домаће класике - Звезда (Беобанка), Партизан (ОКИ), Сартид (онај тегет-плави кад су харали Европом), Војводина (браћа Мандић).

• Upvote 2
Posted (edited)

P9260590_convert_20090927083428.jpg

nike-02-04-arsenal-home-shirt-cool-motion.gif

imam ova dva...trebao sam ovaj arsenalov da menjam za vesthemov,al mi drugra ipak poklonio...

edit:moj vesthemov nema kragnu...

Edited by Trne-svetska mega faca
Posted (edited)

Имам неку реплику дреса Кјева која ми је сада много мала, а имао сам и Пјановића купљеног у рупи, ал' сам га поклонио другару.

Најлепши дрес који сам икад видео је Челсијев црни од прошле или претпрошле године.

Edited by Underkuruz
  • Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Svaka cast za ove Zvezdine dresove sa natpisima Dexim i Classic, stara skola, 89/90 godina otprilike! Sjecam se kad su se narucivali preko Tempa. :rockdevil::rockdevil:

Posted

Ne mogu naci neku normalnu sliku, al' ovakav MU dres posedujem:

mufc-kit2000.gif

Ima vec dobrih 8-9 godina, jos dobro sluzi :]

Kao mali i neki Parma dres i, najdrazi, Veselin Petrovic basketaski, to mi bas zao sto pojma nemam gde je :/

Posted

posedujem...

2009731223740.jpg (ovaj mi je nov)

Arsenal-Away-Soccer-Jersey-2005-2006.jpg

dres_srbije_crveni-1.jpg

slika-3963433x640.jpg (ovaj sam isto nedavno uzeo)

kad sam bio klinac imao sam i 2 stojakova iz kingsa (crni i beli), krespov iz parme i elberov iz bajerna. ta 4 su bile kopije, ali su par njih bile dosta dobre.

Posted

Svaka cast za ove Zvezdine dresove sa natpisima Dexim i Classic, stara skola, 89/90 godina otprilike! Sjecam se kad su se narucivali preko Tempa. :rockdevil::rockdevil:

Preko Tempa sam uzeo beli.Crveni sam kupio na Marakani.Tada je bio i neki Delije shop,pa sam preko njih uzeo crvenu fajerku sa logom Delija na ledjima i kacket.Mrzi me da sada slikam to i postavljam.

Imam radov stari,ovakav

295s6fk.jpg

sestica,dobio od igraca,ne secam se koji je bio,a ni tekme,znam da je bio kraj sezone.

Ovo je raritet.Odlican dres.

Posted

Tesko..ovu fotku nadjoh na netu,lik prodaje za 1200...

Зависи коме понудиш. Из које је године? Сигурно би неки навијач Рада дао 30, 40 евра за њега.

Posted

originalslika-2867293.jpg

Ovaj bez broja i bez imena

Bogavac+Pils.jpg

Broj 11, Branko Boskovic :rockdevil:

regular_2009intermilanhomeshirt.jpg

Devetka Ronaldo... Tog sam coveka obozavao kad sam bio klinac :wub:

I imam dres spanske odbojkaske reprezentacije:

th_Juan_Carlos_Barcala.jpg?t=1313679088

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...