Narsil Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 Da sam Suarez i ja bih sad otišao, čisto da ne igram fudbal u ovakvom dresu.
Hail Metal Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 E, ko nas jebe, prozivali smo prošle sezone dresove onih indijanaca i sad nam se vratilo. Ovo je užas. :puke: :puke: :puke: 1
Narsil Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 Čekaj, ovo nije najgore, kad bude izašla treća garnitura poumiraćemo od sramote. Bar prave dobru prvu garnituru.
Јарослав Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 (edited) ово би требала да је трећа: :haha: Edited June 4, 2013 by Јарослав
Dead Man Drinking Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 Tako je to kad hoćeš da ismeješ dres protivničkog tima. Bolje držati jezik za zubima, inače tvoj tim odmah izbaci nešto gore
Hail Metal Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 Dizajneri Liverpulovih dresova su na nekom tamo LSDju , grozota .
Narsil Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 Dizajneri Liverpulovih dresova su na nekom tamo LSDju , grozota . Ne možeš im ostaviti više poruku na fb-u. Navijači su u stanju pobune.
kuruz Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 (edited) Дортмунд (ко је ова, крв ти јебем?) Империја Ситијев други занемарити кретенски текст са леве стране Edited June 5, 2013 by Underkuruz
El Karnisero Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 Ситијев ок, Ливерпул је и Барсине варијанте зајебао.
metal guru Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 Дортмунд (ко је ова, крв ти јебем?) to je za proslosezonsku garnituru, ribetina je Vajdenfelerova zena Junajtedovi nisu losi, makar nisu mogli biti gori od ovosezonskih ono nije sitijev dres, shopovano (a cak ni oni nisu toliki cobani da stavljaju onakav natpis)
LotusEater-- Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 dresovi su nam blago rečeno katastrofa, ne znam šta izigravaju sa onim sranjima u dnu. da je ovako nešto, pa ajde: tešim se bar što nisu stolnjaci.
kuruz Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 ono nije sitijev dres, shopovano (a cak ni oni nisu toliki cobani da stavljaju onakav natpis) ма знам да не би они то ставили, него да је неко од дегенерика који навијају за њих, али нисам знао да није прави tešim se bar što nisu stolnjaci. Јунајтедов прошлосезонских не може да се пореди са овим смехотресом Сирогојно стајл
Narsil Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 (edited) dresovi su nam blago rečeno katastrofa, ne znam šta izigravaju sa onim sranjima u dnu. da je ovako nešto, pa ajde: Ovo ti je golmanski za sledeću sezonu. Edited June 5, 2013 by Narsil
LotusEater-- Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 (edited) Јунајтедов прошлосезонских не може да се пореди са овим смехотресом Сирогојно стајл sad nam se vratila sva zajebancija od prošle sezone. Ovo ti je golmanski za sledeću sezonu. u pravu si, my bad. sad sam pogledao i golmanski away kit Edited June 5, 2013 by LotusEater--
Јарослав Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 (edited) набасах на неке комбинације Валенсија гостујући Њукасл домаћи Сити домаћи (ваљда је ово прави) Ђенова гостујући са дугим рукавима (феноменалан) Интер домаћи и гостујући ПСЖ домаћи и гостујући Сити (ваљда) гостујући (одвратан) овде има маса комбинација за следећу сезону: http://www.footyhead...s-overview.html ЕДИТ: сада видех ту праве Ситијеве дресове Edited June 5, 2013 by Јарослав
Јарослав Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 дресови које ће Реал користити на тренинзима. као да су их правили за швапску репрезентацију
Recommended Posts