lemmy sixx Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 Nema jos,kupice ako Zvezda uzme titulu.
Hail Metal Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 Црно-бели дрес Јувентуса за Лемија. To dobija kao svadbeni poklon od Jugovića! Kida košulju, oblači ga i u delirijumu nazdravlja sa flajkom džeka! 3
Talvi Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 http://www.sickchirpse.com/official-world-cup-strips/
Osiris Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Australija, Francuska i Holandija objasnili. 1
Јарослав Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 (edited) crni španski, teget australijski, treća brazilska varijanta, drugi japanski ( ) argentinski drugi bi bili sjajni, da su celi u boji kao gornji deo Edited April 3, 2014 by Јарослав
Јарослав Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 mene podsetio na one čuvene meksičke bravure
SkullKrusheR Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 i novi meksikovi su konza velesa, ali su od ranije poznati.
El Karnisero Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Шта је са резервним немачким? Одвратни су. Француски први је леп, додуше познат од раније, исто и аргентински први, колумбијски први, жабарски други, бразилски трећи. У глобалу и није нешто.
Geralt of Rivia Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 ovaj iranov crveni sa gepardom je do jaja. skoro svi ti pumini dresovi su super. nigerija smorila sa ovim adidasovim, bolje da su pumu ili najki izbarali.
KazimKazim Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 (edited) Slazem se za Iran (isto tako i Kamerunov super), ali se ne slazem za Nigeriu Adidas jos jednom pokazao kako se prave old skul dresovi...spanski, nigeriski prvi, nemacki drugi, argentinski 2, kolumbiski...bez greske i suvisnih detalja, svedeno, kako i bog zapoveda Isto tako Naike mi ubo sa Grcima, Francuzima, Englezima, Brazil 2 - ko prstom u dupe...siaino...Portugalov prvi isto dobar, iznenadjuiuce... uvek su mi nekako njihovi bili otuzni...italianski su mi katastrofa, a treba da budu naismekerskii USA, yu troboika stail fantastican...a australiski jeste nekako Brazil kopia...al na onako nesto da uletim u butiku, bez sporcke opredeljenosti - uzeo bi na keca, za nosenje u okviru-zivotu...kezual stail Edited April 3, 2014 by KazimKazim
Мајор Гашпар Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Стари добри Мексико, Шпанци црни, стандардни Аргентинци, ал још бољи Немци. Адидас је кева, све остало крпа.
serblackbeard Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Ја сам од Француза помислио да су Шкоти
Hail Metal Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Meksiko, Kamerun, Kolumbija, Ekvador (2). Najgadniji su hrvatski. 2
Álvaro Recoba Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Има одлични дресови. Француски је фантастичан, има да се купи овде за 120 евра. 1
Stolet Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Ono koliko su zlata po Africi popljačkali, ko zna Ima dosta baš finih dresova, ne znam ni koji mi se najviše dopadaju. Što su BiH stavili live verziju Svi redom sijaju, i kad dođeš do BiH - 'reprezentacija BiH nastupiće u zgužvanoj beloj krpi' 4
Јарослав Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 za sledeću sezonu: super je, samo još da nema ovih linija sa strane
Recommended Posts