Jump to content

Dresovi


iron will

Recommended Posts

Uh, ta SP 2006 varijanta mi uvek bila odvratna... Sto se Loto dresova tice, nikad nisam bio odusevljen ali najlepsi su mi bili tokom kvalifikacija za isto SP, klasika, elegancija, i font je bio lep. Za kvalifikacije za EP 2004 su mi vec bili malo buvljacki. Isto ne spomenuh direktno njega, rezervni sa SP '98, u kojem je brat moj sa avatara promasio penal. Prelep dres.

Sto se Partizana tice, slazem se sa Hejlom iznad iako mi je doduse lepsa varijanta bez Iskra Delta racunara (iako je kvlt), preglomazan je sponzor, ali to je to, Adidas i crni rukavi. Takodje mi je predivan bio dres za sezonu kad smo igrali LS 2010/11, ali opet bez sponzora, jerbo je EPS odvratno izgledao na dresu posle.

Najruzniji su mi bili Kappa dresovi zadnje 2,3 sezone pred potpisivanje ugovora sa Adidasom, VW, MSI itd. Videcemo ko ce biti tehnicki sponzor sledece sezone, bas se nadam da nece NB, jer citah da je moguce...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Десило се ономад да претурајући којекакву одјећу на бувљаку у руци ми заврши оригинал Бајернов дрес...

- Колико је ова мајица?

- Марка.

Елем, то је било прије неких годину дана... Па кад налети нешто добро за марку-двије, купим. Занимљиво ми је. Досад се скупило:

 

150320161838.jpg

 

Дакле, Манчестер Јунајтед, Бајерн, Штудгарт, Барса, новији Бајерн и... СГ Хајделберг, нижа њемачка лига, то нисам купио - ту ми је бураз играо... дрес десет пута квалитетнији од свих других на слици, носим га преко 10 година, као нов, "све у фулу".

Барса има име и број на леђима (Фабрегас), остали не, што ми се више свиђа.

 

Морам признати да бих волио имати Миланов дрес из времена кад им је Опел био спонзор, може Опел на грудима или Зафира (то возим), па налетиће некад.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Мени су безвезе. Но, шта год да направе, биће коцкице тј. исто срање.

Ипак, Лото је, по мени, правио најбољи посао.

 

1416223702225_Image_galleryImage_1998_World_Cup_Finals_Bor.JPG

 

Ја сам после Француске '98. виђао људе који носе дресове Хрватске.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Мени је сваки њихов коцкасти прелеп када је само коцкаст. Кад ставе превише плавог на њега, не свиђа ми се. Мада, сад ми и овај плави делује супер.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...